سلام:
البته ماله یکی از دوستانم هست.
اگه کسی می تونه برام هکش کنه و برش گردونه خواهشآ کمکم کنه.
اینم آی دی:feri_parand@yahoo.com
منتظرم.![]()
سلام:
البته ماله یکی از دوستانم هست.
اگه کسی می تونه برام هکش کنه و برش گردونه خواهشآ کمکم کنه.
اینم آی دی:feri_parand@yahoo.com
منتظرم.![]()
ناقلا این ID دشمنته , می خواهی برات هکش کنن؟![]()
با این وضع یاهو , فکر نکنم غیر از تروجان راه دیگه ای باشه!
سلام دوست عزیز. من که از این کارای بد بد نمیکنم
منم آیدی اصلیم که 4 .5 سالی باهاش میومدم بالا پسوردش رو عوض کردم . بعد هر چی پسورد جدید . قبلی و .... رو زدم نیومد بالا . هیچ کدوم از اون سوالاتی رو هم که می پرسه واسه بازیافت پسورد آیدی رو یادم نبود .
ای کاش هک میشد . اونو میشد یه کاری کرد .
تو هم شاید دوستان بتونن کمکت کنن
نه دشمنم نیست.یکی ای دی که نامش تو مایه های ruj که قشنگ یادم نیست برای منم که توی لیست آی دی دوستم بود صفحاتی فرستاد که همش رو no زدم.ولی دوست من زده بود که این بلا بر سرش اومد.ناقلا این ID دشمنته , می خواهی برات هکش کنن؟
با این وضع یاهو , فکر نکنم غیر از تروجان راه دیگه ای باشه!
خواهشآ اگه کسی رو دارید یا خودتون می تونید برام برش گردونید.
اگه باهاش آنلاین شد روی چشم![]()
loyal جان مرسی.
من منتظر می مونم.
لابد پسورد رو زدی بیشتر از 20 یا 30 کاراکترسلام دوست عزیز. من که از این کارای بد بد نمیکنم
منم آیدی اصلیم که 4 .5 سالی باهاش میومدم بالا پسوردش رو عوض کردم . بعد هر چی پسورد جدید . قبلی و .... رو زدم نیومد بالا . هیچ کدوم از اون سوالاتی رو هم که می پرسه واسه بازیافت پسورد آیدی رو یادم نبود .
ای کاش هک میشد . اونو میشد یه کاری کرد .
تو هم شاید دوستان بتونن کمکت کنن
یه سوال چه قدر طول کشید که آی دی ترکید ؟
هک از طریق صفحات وب دیگه جواد شده و جواب نمیده به احتمال زیاد پسورد رو اشتباه میزنه
دو اون طرف ای دیشو چه قدر دوست داره انقدر انننننننننننننننننننننننن ن قدر یا انننننننننننننننننننننننن نننننقققققققققققدر
اگر هم زده باشه دیگه راهی نمی مونه چون طرف که on نمیشه اگر هم on بشه جواب نمیده
البته من یه مهندس ( مهندس در هک )رو میشناسم که اینکار رو برات میکنه البته id هکر رو داشته باشی هم بد نیست
اگر خواستی پیغام خصوصی بده
با سلام
من میگم بهتره این آی دی رو بی خیال شی
راستی دوست عزیز جناب mx_2dar این دوستی که شما میگی فک کنم واسه همچین کاری باید سرور یاهورو استاد کنه که
یه چیزی تو مایه های (غیر ممکن) هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)