سلام دوستان.کسی از بروبچ این جا بازیه نید فر اسپید رو با فرمت جد داره؟اگه داره لطفا حتما بذاره...
سلام دوستان.کسی از بروبچ این جا بازیه نید فر اسپید رو با فرمت جد داره؟اگه داره لطفا حتما بذاره...
آقای عزیز،
فرمت جد بدون فرمت جر به هیچ دردی نمی خوره.
درسته که برنامه، فایل جد رو می شناسه. ولی اگه فایل جر رو از کنار فایل جد برداری، می بینی که هیچی اجرا نمیشه.
فایل جد رو هم میشه از روی فایل جر ساخت.
(حالا هی بگم. انگاری برنجه که دارم تو شوره زار می کارم!!!)
این بازی هم برای گوشی های سامسونگ اجرا نمیشه.
حالم از هر چی سامسونگه بهم خورد...گوشیه خیلی خیلی... .واقعا بی مصرفه.دیگه بدرد چی می خوره پس؟ هی میای هر کاری باهاش بکنی یه مشکلی و یه بدبختی ای داره.واقعا که...
فکر کنم باید امضام رو هم عوض کنم...
شهاب تو خودت یه بازی ماشینی توپ واسه ی این سامسونگ دموده ی ما داری؟؟؟
من که یادمه 100 تا بازی با گرافیک ماشینی داشتم همرو هم تا اخر رفتم و پاکشون کردم . سایتشو گیر اوردم بهت میدم
این بازی رو هم یادم من نصب کردم ولی 240 در 320 نبود و چون تنوستم گیرش بیارم پاکش کردم . در ضمن امضات رو نمیخواد عوض کنی خوبه
اگه اینترنت داری من یه چند تا بازی توپ ماشین که مستقیم دانلود و نصب میشه رو برات میذارم
یکی از دلایلی که سامسونگ نصب مستقیم بازی رو از گوشیهاش برداشته اینه که میخواد به راحتی هک نشه
فکر کن یه بابایی اونطرف یه پیتزا فروشی یه چیزی بلوتوث کرد برات , تو هم ذوق زده میشی و تایید میکنی , نگو یک برنامه تروجان بوده که کنترل گوشی رو ازت میگیره ( این اتفاق توی سونی اریکسون راحت میافته ) اونوقته که دعا میکردی کاش گوشی پوست کلفت تر بود
البته باید اون تروجان جاوا باشه که فکر نکنم بیاد . ولی دلیل اصلیش که فایلهای جار توی سامسونگ شناخته نمیشن همین که ویروسی نشه .
دلایل که همینا هستن و در واقع تا خودت نخوای، هیچ کس نمی تونه کاری به کار گوشیت داشته باشه.
خب، به نظرم بهتره به جای این بحث های متفرقه، چند تا بازی ماشین با گرافیک بالا برای دوستمون معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)