دوستي دارم كه گوشي n70 دارد و روي مموري كارت قفل گذاشته وقتي كه مموري كارت را در مي آورد و يا گوشي را رسيت مي كند قبل ا زبالا آمدن گوشي مموري كارت كد قفلش را مي پرسد چگونه مي شود اين كار را كرد .منظور پسورد براي مموري كارت نيست
دوستي دارم كه گوشي n70 دارد و روي مموري كارت قفل گذاشته وقتي كه مموري كارت را در مي آورد و يا گوشي را رسيت مي كند قبل ا زبالا آمدن گوشي مموري كارت كد قفلش را مي پرسد چگونه مي شود اين كار را كرد .منظور پسورد براي مموري كارت نيست
میخوای رو خوده گوشیت پسورد بذاری یا رو مموریت؟
میشه دقیقا توضیح بدی چی رو میخوای؟؟؟؟
منظورش اينه چيوري رو مموري كارت پسورد بذاريم و اونو قفل كنيم
لولا كه بايد مموريت تو گوشي باشه
دوما ميري تو قسمت مموري كارت(ايكن مموري رو ميگم) بعد اونجا ديگه پسورد گذاشتن رو زده
موفق باشيد
ساسان جان اینو بخون ....
ببخشيد حواسم نبود![]()
ولي اينو ميدونم كه رو گوشي خودت وقتي مموري رو پسورد ميذاري ازت نميپرسه(در صورتي كه فعال نباشه كه من فعال كردنشو بلد نيستم)
ولي اگه رو يه گوشي ديگه بذاري ازت پسورد ميخواد
پس به درد دزدي ميخوره
براب فعال کردنه پسورد روی مموری کارت این مراحل رو باید انجام بدین :
Menu -Tools-Memory-Option - Setpassword
و پسوردی رو بخواین بهش میدین .....
برای پسورد گذاشتن روی سیم کارت (در هنگام روشن شدن گوشی و رستارت کردن گوشی پسورد میخواد) مراحل زیر رو باید انجام بدین :
Menu-Setting -Security - Phone and Sim - pin Code Requst رو On میکنید بعد پسورد 12345 رو بهش میدین و بعد 2 بار پسوردی که میخواین روی سیم کارتتون بزارین رو میدین
برای گذاشتن پسورد روی گوشی مراحل زیر رو انجام بدین :
Menu - Setting - Security - Phone and Sim - Lock Code رو میزنین بهش کد 12345 رو میدین و بعد 2 بار پسوردی رو که میخواین رو بهش میدین. همچنین شما میتونین در قسمت بالایی Lock Code و در قسمت Autolock Period مدت زمانی رو که میخواین گوشی قفل بشه رو بر حسب دقیقه بهش میدین ........
امیدوارم به توضیحاتم به دردتون بخوره ....
خوب من به طور خلاصه گفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)