تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: ×× چطوری میتونم از یک اشتراک Adsl برای دو رایانه استفاده کرد ؟ یکی ماله خودم ویکی ماله همسایم ××

پروفشنال salar2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

12 ×× چطوری میتونم از یک اشتراک Adsl برای دو رایانه استفاده کرد ؟ یکی ماله خودم ویکی ماله همسایم ××

عرض سلام به همه ی بروبچ گل پی 30 وردلد

مدتیه که خیلی دلم هوای ADSL کرده ! اخه از سرعت کانکت شدنم دیگه حالم بهم میخوره !!! اونم با سرعت 2 کیلوبایت در ثانیه ! اخه خداوکیلی درسته ؟ 2 کیلو بایت ؟

به این فکر افتادم که از ADSL استفاده کنم

رفیقمم که همسایه دیوار به دیوارمه گفت یه اشتراک سرعت بالا بگیریم و با هم شریکی استفاده کنیم اینجوری هم سرعتمون خوبه و هم نصف پول رو میدیم به هرحال

ولی نمیدونیم چطوری این کار رو باید بکنیم ...

ولی رفیقم از رفقاش کمی اطلاعات بدست اورده بود ولی زیاد نه ! میگه باید شبکه کنیم دوتا سیستممون رو ! و بعد یکی باید همیشه روشن باشه برای این کار تا هردو بتونن استفاده کنن !

خوب حالا چند سوال واسم پیش اومده که منتظرم تا شما بهم پاسخ بدید تا من از این بدبختی بیام بیرون !

1: اول بگید که شبکه چیه ؟ و قیمت کارت شبکه چنده ؟ و ایا به هر سیستمی میخوره ؟

2 : ایا میشه همزمان من و دوستم از اینترنت استفاده کنیم ؟ یا یکی باید خاموش باشید تا دیگری بتواند استفاده کن ؟

3: اگه میشه همزمان استفاده کرد ایا وقتی که همزمان کانکت هستیم سرعت پایین نمیاد ؟ ایا سرعت هردو یکی هست یا فرق میکنه ؟

4: ودرکل یه توضیح کامل بدید که چطوری میتونیم ما این کار رو به درستی انجام بدیم! و به اینترنت با یه سرعت خوب وصل بشیم

5 : و درکل ایا ابزار دیگه ای هم میخواد یا نه ؟ ودرکل چقدر خرج ور میداره ؟؟ (بجز مودم و اشتراک adsl)

ویک سوال که برامون خیلی مبهمه ! رفیقم میگه این مودم های ای دی اس ال رو خود مخابرات برای یه شماره ریجستر میکنه ! و نمیشه با شماره دیگه ای از این مودم استفاده کرد !!!و در کل میشه یه توضیح مختری بدید

البته میدونم میگید که قبلا دوستای دیگه از این تاپیک ها باز کردن و بهشون جواب دادن و منم به اون تاپیک ها مراجعه کنم ولی من به دولیل نمیتونم این کار رو بکنم !! یکی اینکه همونطور که گفتم سرعت اینترنتم خیلی خیلی خیلی پایینه و صفحات رو با یه بدختی باز میکنم شاید هر صفحه بیشتراز 10 دقیقه طول بکشه ! باور کنید راست میگم

دلیل دوما اینه که اگه بعدا مشکلی پیش اومد دوباره بیام تو همین تاپیک و از شما دوستای گلم کمک بگیرم

ودرضمن جون هرکی دوست دارید به صورت ساده بگید !! اخه من نه از شبکه کردن چیزی میدونم و نه از چگونه کار کردن شبکه !!! باور کنید در این ضمینه اطلاعی ندارم ولی چرا تو ضمینه های دیگر نت اطلاعات زیاد دارم

مثلا دوستای عزیز بگید که از کجا وسایل و لوزمشو مثلا سوکت ها و کابل مخصوصش و بغیهه رو گیر بیارم و البته یه قیمتی هم بدید

به هرحال من و رفیقم منتظر جواب شما دوستای گل هستیم

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارت شبکه 6 هزارتومنdlink به هر سیستمی هم می خوره
    همزمان میشه 2 سیستم با هم کار کنن تکنولوژی انقد دیگه پیشرفت کرده
    خوب وقتی با هم کار کنید سرعت بین 2 تا سیستم تقسیم میشه از من می شنوی فقط با هم دانلود نکنید.
    سخت افزار دیگه ای لازم ندارید
    فقط می مونه بحث شیر کردن اینترنت و آی پی و باقی قضایا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم مشکلی داشتی بگو

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

بابا ایول ......

دستت طلا

من بغییه رو متوجه شدم ولی فقط وفقط تو شبکه کردن مشکل دارم یعنی چیزی سردرنیاوردم !! کسی نیست یه خورده ساده تر توضیح بده ؟ من فقط قسمت کانکشن وشیر کردن ! و ای پی !! رو متوجه نشدم ! کجا کانکشن رو بسازم و ایا اون رفیقمم دقیقا هیمن کار ها رو بکنه ؟ ولی شاید رفیقم متوجه بشه ! کابل و سوکت حله حله ! رفیقم خودش میتونه سه سوته ردیفش کنه !

به هرحال بازم ممنون که قابل دونستید وجواب دادید

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

راستی دوستان عزیز

یه دوتا سوال واسم پیش اومده که خیلی خیلی حیاتی هستند !!

ببینید مثلا فاصله خونه ما و درکل بگم فاصله اتاق من از اتاق رفیقم (همسایم) حدود 50 متر هست ! ایا تو این فاصله سرعت کم میشه ؟ و ایا خیلی کم ؟ و یا نه ؟ ودرکل تا چند مترفاصله به خوبی میتونه جوابگو باشه و از سرعت کم نکنه ؟

و درضمن : این سوال دیگه خیلی خیلی برام عجیبی هست !

ببینید مثلا من و رفیقم با هم شبکه که بشیم : ایا رفیقم میتونه به هارد من دسترسی داشته باشه ؟ یا بلعکس من میتونم به هارد رفیقم دسترسی داشته باشم ؟ اخه اینو پرسیدم که یه جا دیدم که یکی 3-4 تا رو با هم شبکه کرده بود ! و میتونست با استفاده از شبکه از هارد و اطلاعات هر کدوم از سیستماش استفاده کنه !!! اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه شاید من تو سیستمم چیزی داشته باشم که نخوام رفیقم ببینه یا رفیقم چیزی تو سیستمش داشته باشه که نخواد من ببینم !!!

راستی مودم چه مارکی بخرم ؟ و لطفا قیمت ؟

من منتظرم دوستان عزیز
    تا شما پاسخ بدید که من درجا برم و وسایلشو فراهم کنم همین امروز انشاالله .........

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

ممنون بابت کمکت دوست گلم

خوب اخه این سوال هایی رو که من گفته بودم ! هیچ جوابی براشون تو این تاپیک های پیدا نکردم یکی قضیه همین 50 متر !

ولی درمورد این که فایلها در اشتراک هستند کاملا متوجه شدم !

پس در این صورت من میتونم از طریق سیستم خودم به فایل های داخل سیستم دوست دسترسی داشته باشه ؟ و همچنین رفیقم به فایلهای داخل سیستم من ! ولی اینجوری که خیلی بده شاید من تو سیستم چیز هایی داشته باشم که نخوام هیچ کس ببینه ! در این صورت تکلیف چیه ؟ ایا میشه کاری کرد که درایو ها و پوشه های من برای دوستم قفل بشن ؟

به هرحال من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم خداوکیلی یه نگاه بندازید من چه سوال هایی پرسیدم و شما هم یه لطف برادرانه بفرمایید و پاسخ دهید اخه منم اولش هم گفتم که نمیتونم سرچ کنم به خاطر اینکه سرعتم خیلی خیلی خیلی پاینه ! شما هم کمی حال منو در کنید دوست خوبم

به هرحال ممنون بابت پاسخ

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

فکر نمیکن 30 مترو جواب بده باید دستگاه افزایش بگیری یا از سوئیچ استفاده کنی من اطلاع دقیقی ندارم
    تا وقتی شما نخواهی دوستتون نمیتونه به فایلهای شما دسترسی داشته باشه
    اگه بخوایید چیزی رو به اشتراک بزارید باید پوشه مورد نظر یا درایو رو شیر کنید اونم می تونید محدودیت بهش بدید یا فقط خواندنی یا بتونه تغییرات روش ایجاد کنه اگه خواستی برات بیشتر توضییح بدم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

اینجوری که خیلی بد میشه !! اخه رایانه من با رایانه دوستم حداقل 40-50 متر فاصله داره !!!!!

خوب راهی نیست که بتونم کاری کنم که این مقدار فاصله رو بتونه تحمل کنه ؟ راستی این دستگاه افزایش چیه ؟ و سویچ چی ؟

ببین جون هرکی دوست داری یه کمکی بهم برای فاصله !!!!

به هرحال من منتظر جواب شما دوست عزیزم هستم

قربانت موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

ببی یه هاب (سوئیچ )بگیری فاصله رو نصف میکنه بعد سیستم های دیگه ام میشه بهش اضافه کنی
    قیمتش حدود 30 تومنه

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    نا كجا اباد

پيش فرض

ممنون بابت کمکی که بهم کردی دوست عزیزم

موفق و پایدار باشی دوست گلم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •