سلام
من امروز w550 خریدم( فعلا هیچی از گوشی نمیفهمم)برنامه هاشو نصب کردم تونستم چیزی توشم بریزم ولی وقتی usb رو جدا میکنم کامپیوتر ریسیت میشه؟حالا راستی این مشکله یا عادیه واسه همه همینه؟؟!
سلام
من امروز w550 خریدم( فعلا هیچی از گوشی نمیفهمم)برنامه هاشو نصب کردم تونستم چیزی توشم بریزم ولی وقتی usb رو جدا میکنم کامپیوتر ریسیت میشه؟حالا راستی این مشکله یا عادیه واسه همه همینه؟؟!
رشته من کامپیوتره و تا جایی که می دونم این مشکل ربطی به گوشی نداره ولی شما جهت اطمینان یه گوشی دیگه وصل کن اگه باز هم با کشیدن Usb ری استارت ش نشد احتمالا مشکل از گوشی
امکان داره کامپیوتر ویروسی شده باشه
اگه ویندوز رو هم دوباره نصب کنی بهتره
اخ ببخشید من اشتباه متوجه شده بودم....فکر کردم گوشیت ریست می شه...پستمو ویرایش کردم..چون جوابم ربطی به سوالت با این حساب نداره
Last edited by mostafa_khan; 07-05-2007 at 16:50.
منم یه همچین مشکلی دارم اما یه مقدار ضایع تر ! مشکلم اینه که اگر usb رو بیرون بکشم وقتی ویندوز رو میخوام رستارت کنم ریستارت نمیشه و باید با دکمه روی کیس اینکارو انجام بدم !
در ضمن روی حالت ترانسفر هم نیست !
کجاش ویروسی شده !
من تازه پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم !
هیچ ارتباطی به ویروس نداره ...
مشکل یه جای دیگس !
منم مطمئنم از ویروس نیست
دو تا احتمال هست يا
1ـ كابل يو اس بي مشكل داره
2ـ يا پورتش روي كامپيوتر
چون اگه يكي از اين دو مشكل داشته باشه موقع اتصال يا قطع اتصال دچار اختلال در برق سيستم ميشه و باعث ريستارت ميشه
براي اينكه مطمئن بشي يا از يه وسيله ديگه يو اس بي استفاده كن يا پورت ديگه اي رو امتحان كن
این شد یه جواب درست حسابی ! امتحان میکنم ...
نتیجه در روزهای آینده توسط روزنامه جام جم اعلام میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)