تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کمک برای قفل گذاشتن cd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض کمک برای قفل گذاشتن cd

سلام دوستان

قبلا Zitanex عزیز یه روش برای قفل گذاشتن روی Cd گفته بود و درباره یه برنامه که فایلهای روی Cd رو پنهان می کنه .لطفا اگه کسی لینک این برنامه رو داره لطفا بذاره .ممنون

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خور

پيش فرض

احسان جان شما که زحمت کشیدی اموزش ها رو نوشتی و یک جا کردی بیا خوب ترش کن و نرم افزار ها رو هم تو یک تاپیک بیار نرم افزار هایی که تو آموزش استفاده شده قربونه دستت

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

احسان جان شما که زحمت کشیدی اموزش ها رو نوشتی و یک جا کردی بیا خوب ترش کن و نرم افزار ها رو هم تو یک تاپیک بیار نرم افزار هایی که تو آموزش استفاده شده قربونه دستت
    سلام
    من این ها را قبلا گفتم باز هم میگم :
    1- توی اینترنت هست فقط یک سرچ اساسی می خواد.
    2- با این سرعت در پیت اینترنت نمی تونم آپلود کنم وگرنه حتما این کار را میکردم
    شرمنده
    ممنون
    بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقای احسان ممنون از آموزشاتون. می شه بگین احتمال شکستن این قفلها چقدره ؟ البته می دونم هر قفلی شکسته می شه ، اما می خوام بدونم شکستن این قفلهابرای کسی که خیلی هم متخصص نیست راحته یا نه ؟ من می خوام این قفلها رو برای یکسری نرم افزار که قراره بره به بازار بذارم . به نظر ون ارزش داره یا باز هم سرچ کنم ؟

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ببينيد اين قفلها هيچ كدوم براي كار تجاري و فرستادن كار در بازار به كار نمياد و ريسك بالايي داره از اين قفلها بيشتر براي قفلگذاري رو كارهاي شخصيتون بهتره استفاده كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اما من دنبال قفلی هستم که وقتی cd مربوطه میره به بازار اولا هر کسی نتونه این قفل رو باز کنه. دوما اگر کسی تونست باز کنه به من نخنده که چه قفل راحت و آسونی. و می خوام خودم از طریقه راههایی که هست اینکار رو انجام بدم ، هم برای اینکه چیزی یاد بگیرم و هم هزینه ای برام نداشته باشه .

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

در كل قفلگذاري حرفه اي بدون هزينه وجود نداره مگر اينكه خودتون اينكاره باشيد كه براي اون هم بايد سالها وقت گذاشته باشيد و تلاش كرده باشيد
    گشتم نبود نگرد نيست
    Last edited by hakhamanesh; 13-05-2007 at 12:37.

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

در كل همه كساني كه قفل باز مي كنند به همه قفلها مي خندند. فرقي نداره كه از چه قفلي استفاده كنيد ، اون خنده ا ش هميشه هست.

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

شايد بهترين نرم افزار براي قفل گذاري روي فايل ها و پوشه ها از نظر شما folder lock يا file and folder lock pro,file and folder securite proيا ديگر نرم افزار هاي مطرح باشه ولي تا زماني که با file securer کار نکرده باشين چون با اين نرم افزار ديگر نيازي به باز کردن نرم افزار مربوطه نيست
    تعجب نکنين مزيت اين نرم افزار نسبت به ديگر رقباي صاحب نامش همينه
    کافيه رويه فايل يا فولدر مورد نظر تون راست کليد کنيد و گزينه lock را بزنيد يه پنجره ناز باز ميشه ميگه پسورد رو بده اگه پسورد رو درست بدي فايلت قفل ميشه اونم چه قفلي.....
    و براي باز کردنش کافيه رويه فايل يا فولدر مورد نظر تون راست کليد کنيد و گزينه unlock را بزنيد يه پنجره ناز باز ميشه ميگه پسورد رو بده اگه پسورد رو درست بدي فايلت باز ميشه اونم به چه راحتي.....
    موقع نصب, پسورد اوليه هست, "password"بعد پسورد مورد نظر خودتو توو قسمت enter new passwordوارد ميکني مثلا,"sid".
    دقيقا مثل مراحل نصب ديگر نرم افزارهاي قفل گذاري
    لينک دانلود و توضيحات مفسلتر در
    forum.p30world.com
    fine

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •