سلام دوستان
میخوام بدونم آیا راهی هست که سرور نتونه سند و رسیو یه کامپیوتر خاص رو کنترل کنه
یعنی امکانش هست اون کامپیوتر بدون اینکه مونیتور بشه 24 ساعته دانلود کنه؟
ممنون
سلام دوستان
میخوام بدونم آیا راهی هست که سرور نتونه سند و رسیو یه کامپیوتر خاص رو کنترل کنه
یعنی امکانش هست اون کامپیوتر بدون اینکه مونیتور بشه 24 ساعته دانلود کنه؟
ممنون
ساختار شبكه تون چيه ؟
Work Group يا Active Directory ؟
منظور شما از active directory همون ، domain هست ديگه ؟؟؟![]()
بله مهندس ؟؟
اگه منظور شما از سرور، Gateway باشه و منظور شما از دانلود،دانلود از اينترنت باشه به راحتي مي تواند محدوديت دانلود بگذارد ولي براي ديدن اطلاعات رد و بدل شده و مانيتور كردن اگه بين شما و كامپيوتر مقصد از Encryption Protocol مثل MPPE يا IPSec استفاده شده باشد مثلا به ماشين مقصد VPN زديد و از IPSec به عنوان Encryption Protocol استفاده كرده باشيد نمي تواند اطلاعات رد و بدل شده رو ببيند چون به حالت رمز در آمده اند
بله مهندس ..
تفاوتي نيست بين اين دو ! ( البته لفظي )
Work Group
فکر کنم دقیقا متوجه منظور من نشدید
ببینید
من دانشجو هستم
معمولا حدود 10 درصد از پهنای بان کل دانشگاه رو دارم استفاده میکنم(دانلود میکنم)
حالا شنیدم که ip هایی که زیاد استفاده میکنن رو دارن شناسایی میکنن و میخوان بکشنشون کمیته انضباطی
که در این صورت من خلاف ارینشون هستم
حالا میخوام بدونم آیا میشه کاری کرد که من همچنان کارم رو بکنم بدون اینکه اونها متوجه بشن؟!
بابا واقعا جالبه كدام دانشگاه درس مي خوني كه مي خواهند با كاربران اين رفتار را بكنند ؟ براي اساتيد هم اين قانون رو اجرا مي كنند؟!!!! خوب اگر مي خواهند استفاده نكنيد خوب راحتتر اين است كه محدويت بگذارند نه اين جور كه شما مي گوييد رفتار كنند واقعا بايد بگويم وقتي در دانشگاه اين جور ابتكار مي زنند و اين سطح فكر رو دارند ديگر بايد فاطحه خودمان رو بخونيم همه ساله با پيشرفت تكنولوژي همه رو به جلو حركت مي كنند ولي ما با اين همه ادعا به كجا مي رويم !!!!!!!!!!!!
در مورد سوالتان بله به راحتي مي توانند مانيتور كنند، آيا استفاده از Protocol خاصي رو روش تاكيد دارند يا اينكه با كل حجم مصرفي مشكل دارند
نه بابا
با حجم مصرف مشکل دارن
آخه 10000 تا دانشجو داره اینجا، بعد من تنهایی دارم 10 درصد شبکه رو اشغال میکنم
خیلی هم بی ربط نمیگن اونا
در مورد محدودیت گزاشتن...
قبلا این کارو کرده بودن
اما نتیجه که نداد عهیچ، تازه بد تر هم شد
چون وقتی دیدم که extension ها رو بستن و فقط میشه فایل pdf دانلود کرد، راهی پیدا کردم که با سرعت چند برابر تونستم فیلم و چیزهای دیگه رو دانلود کنم
اون موقع با اون روش 20 درصد پهنای باند رو میگرفتم
دیدن بدتر شد، محدودیت دانلود رو برداشتن، حالا میخوان با خودم برخورد کنن
اما امکان نداره بتونن
من بدجنس تر از این حرفام![]()
خوب باز مشكل از خودشون است نه شما، به راحتي مي توانند Traffic Shape تعريف كنند چون به صورت علمي نمي توانند كنترل كنند برخورد فيزيكي مي كنند!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)