بچه ها من چند وقت پیش تو یکی از تاپیک ها دیدک که یک همچین مدلی اومده ولی الان از هر فروشنده ای میپرسم میگه هنوز نیومده ولی هنوز ولیعصر نرفتم اگه کسی ممطمئنه که اومده بگه من برم بخرم چون مین من دیگه جای اضافه کردن Ide نداره ممنون.
بچه ها من چند وقت پیش تو یکی از تاپیک ها دیدک که یک همچین مدلی اومده ولی الان از هر فروشنده ای میپرسم میگه هنوز نیومده ولی هنوز ولیعصر نرفتم اگه کسی ممطمئنه که اومده بگه من برم بخرم چون مین من دیگه جای اضافه کردن Ide نداره ممنون.
شما میتونی از تبدیل Ide به Sata استفاده کنی
بله هست دوست من..
گابانا جان ميشه يكم راجع بهش توضيح بدي؟ يعني كلا چه مدل هايي هست و قيمت و كاراييشون چطوره...
يه لينك هم كافيه.
مثل اینکه آقای Gabana توضیح نمیدن
این ODDها که دارای اینترفیس ساتا هستند حدود 10-20 درصد پرفورمنس بیشتری دارند نسبت به IDEها
مدلهای مختلفی هست : از سوزوکی هست که 18x هم هستش و جزء خوبهای بازاره
برندهای دیگه ای هم هستند البته
بچه ها من امروز رفتم بازار ایران و رضا و قیمت گرفتم :
فعلا فقط دو مدل Suzuki & Emprex تو بازار با رابط ساتا موجود هستند که سوزوکی 1 سال گارانتی سریر داره ولی Emprex سیزده ماه گارانتی تعویض دریا کامپیوتر رو داره((((نکته : من چند ماه پیش یه دونه امپرکس برای فامیلمون خریدم که هرکاری کردم نتونست یه سی دی ریرایت رو پاک کنه ؛ به همین دلیل امپرکس رو تایید نمیکنم ))))
ولی اگه 2 یا 3 هفته صبر کنید جدیدترین مدل LiteOn با سرعت رایت 20X و قابلیت حک روی سی دی و قابلیت چاپ روی CD
يك Review از اين سوزوكي به من نشون مي ديد ؟مدلهای مختلفی هست : از سوزوکی هست که 18x هم هستش و جزء خوبهای بازاره
گشتم نبود
خودت بگرد ببین چیزی پیدا میکنی یا نه
من الان توي توهمم !!!
خوب .. مشخصه كه پيدا نمي كني .
يعني حداقل تو سايت هايي كه من مي گردم اصلا حرفي ازش نيست ! چه برسه به Review !!
مارک Plextor هم موجود هست ؛ فقط دور Liton را خط بکش که مزخرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)