تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: آیاایجاد شبکه بین یک پنتیوم 4 و پ 3 باعث افزایش سرعت میشود؟

پروفشنال amin_rogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض آیاایجاد شبکه بین یک پنتیوم 4 و پ 3 باعث افزایش سرعت میشود؟

سلام دوستان
    من یه پ4 با مشخصات زیر و یه پ3 با رم 396 دارم.میخوام بدونم آیاایجاد شبکه بین این دوتا باعث افزایش سرعت و کارایی سیستم من میشود؟ویا به وقت تلف کردنش و دردسرش نمی ارزه؟
    ممنون

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزيز شبكه كردن دوتا كامپيوتر حالا با هر مشخصاتي هيچ ربطي به سرعت و كارايي سيستم شما نداره!

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

دوست عزيز شبكه كردن دوتا كامپيوتر حالا با هر مشخصاتي هيچ ربطي به سرعت و كارايي سيستم شما نداره!
    حامدجان من یادمه یکی دوسال پیش یه تاپیک زده بودم شبیه به همین وتوش یکی از دوستان توضیح داده بودن که توی دانشگاه شریف تونسته بودن با استفاده از این روش ازتوان پردازشی حدودا48کامپیوتر بطور موازی استفاده کنن
    پروژه ی ستی SETTI(اگه اسمشو درست یادم باشه) هم در همین زمینه هست... یعنی در سطح جهانی میان از توان پردازش کامپیوترهای خونگی که به نت وصل هستن به طور موازی(درمواقعی که سیستم ها کار پردازشی کمی انجام میدن)برای تحلیل داده های دریافتی توسط رادیو تلسکوپ ها از فضا (برای پیداکردن موجودات هوشمند فرازمینی)استفاده میکنند
    همین روش رو هم برای طرح نقشه ی (D.N.A) یاژنوم انسانی چند سال پیش بکاربرند
    I.B.Mهم خیلی مواقع این کاررو میکنه
    اما روششو من نمیدونم
    ولی امکان پذیرهست

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حامدجان من یادمه یکی دوسال پیش یه تاپیک زده بودم شبیه به همین وتوش یکی از دوستان توضیح داده بودن که توی دانشگاه شریف تونسته بودن با استفاده از این روش ازتوان پردازشی حدودا48کامپیوتر بطور موازی استفاده کنن
    پروژه ی ستی SETTI(اگه اسمشو درست یادم باشه) هم در همین زمینه هست... یعنی در سطح جهانی میان از توان پردازش کامپیوترهای خونگی که به نت وصل هستن به طور موازی(درمواقعی که سیستم ها کار پردازشی کمی انجام میدن)برای تحلیل داده های دریافتی توسط رادیو تلسکوپ ها از فضا (برای پیداکردن موجودات هوشمند فرازمینی)استفاده میکنند
    همین روش رو هم برای طرح نقشه ی (D.N.A) یاژنوم انسانی چند سال پیش بکاربرند
    I.B.Mهم خیلی مواقع این کاررو میکنه
    اما روششو من نمیدونم
    ولی امکان پذیرهست
    خوب من اينو مي دونم اما با دوتا سيستم معمولي خونگي و بدون صرف هزينه سنگين نميشه به همين راحتيا اين كارو انجام داد. بحث موازي كردن سيستم ها با شبكه كردنشون زمين تا آسمون فرق داره اگر به همين راحتيا ميشد اين كارو انجام داد من الان دوتا پنتيوم فور دارم با هم سريشون مي كردم و حالشو مي بردم!
    اگر بشه و من تنونم پس بايد مدركم رو بذارم در كوزه!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

ممنون از محبت دوستان.
    حالا یه سوال دوم واسم مطرح شد. اگه اینکار رو بکنم آیا میتونم توسط یکی از کامپیوترهااز برنامه هایی که توی ان یکی هست( بدون نصب بر روی اولی ) استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از محبت دوستان.
    حالا یه سوال دوم واسم مطرح شد. اگه اینکار رو بکنم آیا میتونم توسط یکی از کامپیوترهااز برنامه هایی که توی ان یکی هست( بدون نصب بر روی اولی ) استفاده کنم؟
    جواب منفي هست! شما فقط مي تونيد اطلاعات رو بين دو كامپيوتر به اشتراك بذاريد براي استفاده از هر برنامه (البته اگر برنامه Portable ) نباشه بايد اون رو نصب كنيد.

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون از محبت دوستان.
    سلام ..
    بله مي تونيد . سرويسي هست به نام Terminal Service كه دو كاربرد مهم داره :
    Application Sharing و Remote Administration
    مورد اوليش دقيقا همون چيزيه كه شما مي خوايد .

نكته مهم اينكه اين سرويس در ويندوز هاي سرور در دسترس هست .

======================================
    در ضمن يه نكته ديگه هم هست . اگر هر دو سيستم عاملتون XP هست با Remote Desktop هم مي تونيد به راحتي به سيستم ديگه وصل بشيد و از نرم افزار هاي موجود روي دسكتاپش استفاده بكنيد .
    اگر احتياج به ذخيره ديتا هم داشتيد خيلي راحت با دادن مسير UNC ذخيره مي كنيد . ديگه احتياجي به سرويس فوق هم نداريد .

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

سلام ..
    بله مي تونيد . سرويسي هست به نام Terminal Service كه دو كاربرد مهم داره :
    Application Sharing و Remote Administration
    مورد اوليش دقيقا همون چيزيه كه شما مي خوايد .

نكته مهم اينكه اين سرويس در ويندوز هاي سرور در دسترس هست .

======================================
    در ضمن يه نكته ديگه هم هست . اگر هر دو سيستم عاملتون XP هست با Remote Desktop هم مي تونيد به راحتي به سيستم ديگه وصل بشيد و از نرم افزار هاي موجود روي دسكتاپش استفاده بكنيد .
    اگر احتياج به ذخيره ديتا هم داشتيد خيلي راحت با دادن مسير UNC ذخيره مي كنيد . ديگه احتياجي به سرويس فوق هم نداريد .
    درسته
    من اینکاررو هم توی ملینیوم وهم توی XPانجام دادم یعنی هم به برنامه ها وهم به سایر چیزهائی که توی شبکه SHAREکرده بودیم دسترسی داشتم(یعنی برنامه های اون سیستم رو از طریق سیستم خودم اجرا میکردم)
    منتها بدون Remote Desktop....منتها اون برنامه روی سیستم خودم هم بود.....گمون کنم dllها وبقیه ی فایل هارو از سیستم عامل خودم قرض میگرفت
    اما درمورد شبکه کردن چندتا سیستم واستفاده از منابع پردازشی و حافظه ی سیستم های دیگه به عنوان کمکی .....راستش اگه کسی راهی پیداکرد بنویسه (چون خودم 4تا سیستم بیکار دارم) شاید بشه ازاونا بعنوان پردازشگرهای موازی استفاده کرد(همون سوال پارسال یا پیرارسال خودم)

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    بلژيک

پيش فرض

خیلی از راهنماییهاتون ممنونم
    الهی که خیر ببینید.متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •