این Dvd رایتره ما ..sony 830a هستش .2 ماه نشده گرفتم تو رایت هیچ مشکلی نداره .اما dvd میندازی بصورت خام نشون میده..ویندوز عوض کردم.فریم ور هم اپدیت کردم.کمک کنید![]()
![]()
این Dvd رایتره ما ..sony 830a هستش .2 ماه نشده گرفتم تو رایت هیچ مشکلی نداره .اما dvd میندازی بصورت خام نشون میده..ویندوز عوض کردم.فریم ور هم اپدیت کردم.کمک کنید![]()
![]()
آقا فرویر را آپدیت کن و اگر درست نشد ببر گارانتی
اين 830 آبروي همه را برده.من هم داشتم ،1هفته بعد با 10 تومان ضرر فروختم.اگر بتوني ببري عوض كني عالي ميشه
روی سیستم دیگه تست کردم گفتن سالمه...چاره چیه؟
مشکل از کابله؟
اين مشكلي را كه گفتيد اين مدل سوني به صورت طبيعي دارد.حالا اگر در سيستم ديگر سالمه،كابل را عوض كنيد.ولي باز ميگويم كه بده بره
من كه 2-3 ماه هستش دارم استفاده ميكنم تا حالا مشكلي نداشته در عوض يه كمبو دارم همين مشكل رو داره فيلم ميزاري خالي نشون ميده به هر حال كامپيوتره و هزار عيب و علت
من كه 2-3 ماه هستش دارم استفاده ميكنم تا حالا مشكلي نداشته در عوض يه كمبو دارم همين مشكل رو داره فيلم ميزاري خالي نشون ميده به هر حال كامپيوتره و هزار عيب و علت
این کابلهای 40 پین و 80 پین چه فرقی دارن؟
کابل های 80 پین سرعت انتقال الاعات و پهنای باند آطلاعات را بالا می برد
اصول كارش اينه كه Ata33 از سيم 40 و Ata66/133 از سيم 80 استفاده مي كنن .
اون 40 رشته سيم موجود در Ata66/133 خنثي ( يا اتصال به زمين ) هست و براي كنترل ميدان الكترومغناطيسي حاصل از سيم هاي حامل جريان بكار مي ره و نه ارسال داده /.
=============================
ارتباطي به پهناي باند نداره . و همچنين سرعت هم بر اساس استاندارد بالا مي ره نه سيم 80 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)