تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: کمک برای خرید گوشی زیر 600 تومن

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض کمک برای خرید گوشی زیر 600 تومن

سلام دوستان لطف کنید و کمک کنید به من در خرید گوشی زیر 600 تومن البته ما که از این پولا نداریم برا کسی
    میخام (ازم کمک خواسته ) راستش من بهش n73 رو معرفی کردم ولی میگه صداش وقتی میخای مکالمه کنی خیلی کمه همچنین زیاد هنگ میکنه و صفحه کلیدش خراب میشه (البته من بهش گفتم بجز کمی هنگ مشکل
    دیگه ای نداره ولی میگه اصلا n73 نمیخام ) بهش p990 رو معرفی کردم و گفت صداش خیلی کمه ! هرچی بهش میگم حداقل بگو از گوشی چی میخای تا بهت یه چیزی پیشنهاد کنم میگه نمیدونم همه چیش خوب باشه مشکل
    بزرگی نداشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا دوست بسيار محترم من من خودم دقيقا و يا كيمي كمتر از يك ساله كه تو اين كارم هيچجگونه گوشي اي نتونستم انتخاب كنم همشون يه بدي دارن و دوست من هنوزم نتونستم بخرم
    ولي بهترين گوشي هايي رو كه انتخاب كردم و يه مليون پول براش گذاشتم كنار اينا بودن كه مي توني از بين اينا انتخاب ني ولي بازم همشون يه سوتي دارن
    پي 990 بشرطي كه فريم وير جديدش روش نصب باشه/دوربينش 2 هستش مثل دوربين دبيلو800 ولي فاصله ي كانونيش تقويت شده و بهترتر از اون عكس مي گيره ولي لنزش معموليه/صداش ضعيفه ولي نه اونقد كه فكر كني خوب مي توني صدي رنگ رو بشنوي و .../ درثاني سيمبيانش Uiq‌هستي كه خيل خيلي بهتر از سري 60 نوكياست. / مديا پلير دبيلو950 هم روش نصبه/ Wifi داره كه كمي تو ياران كاربرد داره. واگه كامپوترت بلوتوث داشته باشه مي توني باهاش انترنت وصل بشي و به گوشي هاي ديگه هم مي توني اينترنت بدي و خودت از اينترنت بي سيم بهره ببري/ هنگش خيلي كمه در مقايسه با سري ان نوكيا قابل مقايسه نيست/ يكم بزرگه يكم نه زياد/ صفحش تاچ اسكرينه داره مياد رو 400 تومن
    خلاصه توپه

ان73 دوربينش هم خوبه فعلا نخريدمش به خاطر ذاغارت بودن صفحه كليد و يكم ساده ودراز بودنش وگرنه از همه لحاظ خوبه500 تومن با گارانتي موبايل پلاس اگه گير بياري
    كا800 حرف نداره بشرطي كه سوئديشو گيربياري/ دوربين عالي صداي باكيفيت مونتاژ خوب سرعت عالي 395 تومن
    دبيلو950 هم عاليه ولي بدون دورينه 670 تومن با گارانتي سيتادل

درآخرش 1100 بخري پشيمون نمي شي

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام دوستان لطف کنید و کمک کنید به من در خرید گوشی زیر 600 تومن البته ما که از این پولا نداریم برا کسی
    میخام (ازم کمک خواسته ) راستش من بهش n73 رو معرفی کردم ولی میگه صداش وقتی میخای مکالمه کنی خیلی کمه همچنین زیاد هنگ میکنه و صفحه کلیدش خراب میشه (البته من بهش گفتم بجز کمی هنگ مشکل
    دیگه ای نداره ولی میگه اصلا n73 نمیخام ) بهش p990 رو معرفی کردم و گفت صداش خیلی کمه ! هرچی بهش میگم حداقل بگو از گوشی چی میخای تا بهت یه چیزی پیشنهاد کنم میگه نمیدونم همه چیش خوب باشه مشکل
    بزرگی نداشته باشه
    به نظر من n73me بهترینه...

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

n73وw950گوشياي خوبي هستن بستگي به خودت داره!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من n73 و p990 خوبن
    w950 كاراييش تقريبا با p990 فرقي نداره و چون دوربين نداره ميشه گفت كه p990 بهتره

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا ايول دمت گرم با اين عكسي كه تو امضات گذاشتي هر كي باشه به w810 ايمان مياره
    اين عكس w810 رو خيلي خوشكلتر نشون داده
    ايول

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من آخر نفهمیدم کدوم بهتره p990 ؟ یا k800 واقعا p990 صداش کمه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا ايول دمت گرم با اين عكسي كه تو امضات گذاشتي هر كي باشه به w810 ايمان مياره
    اين عكس w810 رو خيلي خوشكلتر نشون داده
    ايول
    خواهش میکنم منم تا این عکس رو دیدم ازش خوشم اومد شما هم امضای قشنگی داری مخصوصا n91 خیلی
    خوشگلتر نشون داده شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اي بابا اون كيه كه اومده مي گه ان73 موزيك؟؟ مگه دوست من الان 600 تومن مي دنش؟ كي مدنش؟ ما هم بريم بخريم
    در مورد اوني كه دوستان فرمودند دبيلو 950 با پي 990 فرقي جز در دوربين نداره بياد با ارائه مدارك قانوني و مستدلات توضيح بده تا منم يه چيزايي ياد بگيرم خوب

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

k800 بگیر هم عالیه هم به صرفه این همه پول بی زبون بدی جا گوشی که چی بشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •