تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم فایل های txt که از بقیه گوشیها برام فرستاده میشه و در صفحات وب ذخیره میشه رو باز کنم یعنی باز میشه ولی فقط حرف اول متن رو میشه خوند با برنامه ورد موبایل هم نتونستم باز کنم
هرکی میتونه کمکم کنه از همتون ممنونم
تو رو خدا کمکم کنید من نمیتونم فایل های txt که از بقیه گوشیها برام فرستاده میشه و در صفحات وب ذخیره میشه رو باز کنم یعنی باز میشه ولی فقط حرف اول متن رو میشه خوند با برنامه ورد موبایل هم نتونستم باز کنم
هرکی میتونه کمکم کنه از همتون ممنونم
خود گوشی فایل های TXT رو می شناسه
اگه فارسی بوده باشه ممکنه گوشی برای اجراش مشکل داشته باشه
در ضمن با برنامه MobyExplorer هم می تونی اجراشون کنی
آقا منم این مشکلو دارم....فقط حرف اولو نشون میده...منم موبی اکسپلورر استفاده کردم ولی درد سره
جاوا این مشکلات رو هم داره دیگه
هرکی خربزه می خوره پای لرزشم می ایسته
اين به خاطره اينه كه اندازه فايلت بزرگه.دو راه داري:
1-فايلو تقسيم ميكني به فايلهاي كوچكتر
2-با برنامه mobyexplorer فايلها رو باز ميكني.
راه سومي هم هست؟!
فايلها رو ميريزي رو كامپيوتر با notepad بازش ميكني!
موفق باشيد
نه...اگه یک کلمه هم باشه بازم فقط حرفاولشو نشون میده
ممنون از کمک همگی
نمیدنم چرا وقتی فایل های نت رو با هر سایزی از روی کامپیتر میریزم اجرا میکنه ولی اینا رو نه
حالا كه صحبت از اين شد منم يه مشكل دارم كه فايلهاي TXT با فونت فارسي رو كه رو گوشي باز ميكنم متن فارسي رو به زبان ماشين نشون ميده و نميتونم اونا بخونم هرچي با word هم تبديلشون كردم به Html وغيره جواب نداد .
با Moby explorer هم همونجوري نشون داد .
اين تاپيك رفته بود به صفحه دوم و ديگه كسي نميديدش تا جواب بده . . . آووردمش صفحه اول شايد اساتيد و يا ديگران بتونن راهنماييي كنن .
لطفاً اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره دريغ نكنه
اين گوشي يونيكد رو باز ميكنه بايد فرمت تكست ها UTF-8 باشه اما چجوريشو نميدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)