تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: برداشتن پسورد Administrator از داخل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض برداشتن پسورد Administrator از داخل ویندوز

چجوری میشه پسورد Administrator رو از داخل ویندوز Xp حذف کرد مخصوصا اگر یک یوزر Limited داشته باشیم (فقط از داخل ویندوز)

داره خودمونی میشه payam2200#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حالت معمولی رو می دونم اگه یکی لیمیت رو میدونه بگه :
    بر روی مای کامپیوتر راست کلیک کن MANAGE در پنجره ی باز شده Local user and groupe را بزن و بعد USER در این پنجره باید تمام یوزرهای خودتو ببینی بعد دوباره راست کلیک و سپس Set password و Procees را بزن و پسورد خود را وارد کن !!!

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

چجوری میشه پسورد Administrator رو از داخل ویندوز Xp حذف کرد مخصوصا اگر یک یوزر Limited داشته باشیم (فقط از داخل ویندوز)
    از طریق فلاپی یا سی دی اگه می خوای من می تونم کمکت کنم .حتی با این روش می شه اگه پسورد ADMIN در حد6-7 حرف باشه سه سوته اونو پیدا کرد و نیازی به حذف اون پسورد هم نباشه (آدم ضایع نشه! ).

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حالت معمولی رو می دونم اگه یکی لیمیت رو میدونه بگه :
    بر روی مای کامپیوتر راست کلیک کن MANAGE در پنجره ی باز شده Local user and groupe را بزن و بعد USER در این پنجره باید تمام یوزرهای خودتو ببینی بعد دوباره راست کلیک و سپس Set password و Procees را بزن و پسورد خود را وارد کن !!!
    دوست عزیز من دو تا یوزر دارم یکی Admin که پسورد داره و یکی هم Limited که از داخل لیمتد نمیشه پسورد ادمین رو حذف کرد یا یک یوزرد جدید ساخت

از طریق فلاپی یا سی دی اگه می خوای من می تونم کمکت کنم .حتی با این روش می شه اگه پسورد ADMIN در حد6-7 حرف باشه سه سوته اونو پیدا کرد و نیازی به حذف اون پسورد هم نباشه (آدم ضایع نشه! ).
    این سیستم با سی دی مشکل داره. اگر با فلاپی امکان برداشتم پسورد ادمین هست لطفا بگید چجوری.

اگر هم بشه اگر داخل یوزر Limited یک یوزر جدید ساخت که دیگه موضیح کاملا حله
    ممنون

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزيز اين تاپيك رو بيبينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برنامه Active Password Changer كه دوست خوبمون wookman معرفي كرده
    برنامه خوبيه با فلاپي هم كار ميكنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من دیسکتش رو با این نرم افزار ساختم ولی طرز کارش نمی دونم اگر طرز کارشو بلدین یک راهنمایی بکنید
    ممنون

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزيز وقتي برنامه رو نصب كرديد تو پوشه برنامه يه فايل pdf هست كه كاملا برنامه رو
    توضيح داده از نصب برنامه تا مراحل ساخت ديسكت ، گزينه هاش و همه كارهاي كه بايد انجام بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه whisper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه خواهش کنم برنامه رو بزارید چون من هم محدود هستم و نباید پسورد سیستم هم پاک شه چون ضایع میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پس ظاهرا من مراحل رو درست رفتم چون هیچ درایوی رو به من نشون نداد و مثل اینکه این نرم افزار هم کار نمی کنه.
    قبلا یک نرم افزار دیده بودم که تمام پسوردهای ویندز از جمله Admin رو نشون می داد ولی اسمش یادم نیست اگر کسی اسمش یا لینکی ازش داره لطفا بزاره
    ممنون

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

میشه خواهش کنم برنامه رو بزارید چون من هم محدود هستم و نباید پسورد سیستم هم پاک شه چون ضایع میشم
    برنامه در این رایطه زیاده .مثلا یکیش اینه که من خودم ازش استفاده کردم
    Proactive Windows Security Explorer
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این نکته رو لازمه بگم که شما با یوزر Limited نمی تونی احتمالا این برنامه رو نصب کنی .پس چاره چیه؟
    شما باید این برنامه رو تو یه سیستم دیگه که Admin بتونی وارد شی ، نصب واجرا کنی .بعد اون فایل Sam
    رو به آدرس C:/windows/system32/config به این برنامه بدی تا پسورد یوزرت رو بده.
    حالا یه مشکل دیگه هم داریم اینکه این فایل Sam رو زمانی که ویندوز بوت شده نمی تونیم کپی کنیم تا از اون رو یه سیستم دیگه استفاده کنیم.
    راه حلش اینه که ما باید از طریق داس این کارو انجام بدیم.ولی ممکنه که سیستم درایو NTFS باشه
    اگه اینجوری بود باید از برنامه مخصوص دسترسی به درایو NTFS از طریق داس( NTFS reader ) استفاده کنی.

اگه بقیه شو نتونستی انجام بدی بگو تا بنویسم.
    موفق باشی.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •