سلام .. هدف من از زدن این تاپیک این بود که تمام سایتهایی که میشه باهاش اس ام اس رایگان فرستاد اینجا معرفی بشه تا بتونیم بهترینش و انتخاب کنیم
هر کی از این سایت ها یا برنامشو سراغ داره حتما بگه
سلام .. هدف من از زدن این تاپیک این بود که تمام سایتهایی که میشه باهاش اس ام اس رایگان فرستاد اینجا معرفی بشه تا بتونیم بهترینش و انتخاب کنیم
هر کی از این سایت ها یا برنامشو سراغ داره حتما بگه
اولینشم خودم معرفی میکنم
-------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر 3 دقیقه یه اس ام اس با شماره خودتون بفرستین ( تبلیغات هم داره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم که قبلا معرفی شده بود هر روز یه اس ام اس میتونین بفرستین( مجانی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس ام رايگان نامحدود به موبايل هاي ايران و هر جاي دنيا بدون محدوديت تعداد پيام هاي ارسالي -بدون محدوديت کارکتر. بدون ثبت نوشته ي اضافي در پايان اس ام اس هاي ارسالي **** بدون پرداخت حتي بک ريال **** کاملا رايگان بدون نياز به عضويت- و بدون نياز به داشتن تلفن همراه - کاملا ناشناس-/// توجه داشته باشيد که شماره هاي گيرنده را به همراه 00 وارد کنيد.زيرا فقط مربوط به ايران نبوده و مي توانيد به هر کجاي دنيا اس ام اس رايگان ارسال نماييد! هم اکنون اولين اس ام اس خود را ارسال نماييد
فراموش نکنيد که شماره ي تلفن همراه دوستانتان را هم به همراه 00 در قسمت معرفي به دوستان وارد کنيد تا اين سايت را از طريق اس ام اس به آنان معرفي کرده و آنان را هم از اين سرويس ارزشمند بي بهره نگذاريد
سلام كاوه جان
من خيلي دنبال سايتي بودم كه اين سرويس رو بده كه تعداد كاراكتربيش از 80 بده.ممنون ولي من براي شروع يه اس ام اس براي خودم فرستادم ولي نرسيد![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)