سلام دوستان
من یه لوک کد ( کد امنیتی ) روی ان 73 گذاشتم اما بعد از 1ماه یادم رفته کد رو![]()
تورو خدا کمک کنین بچه ها.
چیکا ر کنم؟
سلام دوستان
من یه لوک کد ( کد امنیتی ) روی ان 73 گذاشتم اما بعد از 1ماه یادم رفته کد رو![]()
تورو خدا کمک کنین بچه ها.
چیکا ر کنم؟
باید ببری مغازه تا با باکس کد برات 12345 بکنه اجرتش هم 4تا 5000 تومان...حله...
در مرام علی دوستی علی وار باش
مرسی دوست من از محبتی که کردی
من از طرفش خواهش دارم
bayad gooshit ro felash koni man ham hafteye pish flash kardam hamin moshkele toro dashtam 5000t dadam
سلام ..با عرض معزرت 2 روزی مسافرت بودم....(خواهش میکنم) .....درجواب rudder :دوست من نیازی به فلش نبود کلاه سرت گذاشته ...
نه دوست عزیز . نمیخواد گوشیت رو جایی ببری. برو به این سایت که میگم بعد imei گوشیت رو وارد کن .
و بعد هم اون گزینه Calculate Again رو بزن و حله . کدی رو که بهت میده رو برو بزن میاد بالا. بعد هم می تونی بری کد گوشی رو عوض کنی
اونوقت بگین من بدم .بعد هی گیر میدن به من و بهم اخطار میدن . eeee نکنین این کارو زشته
Last edited by mani_2004_2006; 05-05-2007 at 10:18.
دوست عزیز شما که آدرس سایت را نگذاشتید.
وااای . ببخشید تو رو خدا . چه ضایع بازی شد هااا. من اینو اون موقع که ارسال کردم اصلا حال خوشی نداشتم![]()
اینم آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکر همه برو بچ p30world
این عملی نیست من انلوکرش هم دارم اخه فقط کد سریهای dct4 باز میکنه که شامل 6600 وقبل از ان...برای این سری هم وجود داره اما خودم ندارم زمانی که اموزشگاه میرفتم استادم داشت امابا این که پولکی بود خاظر نشد به هیچ قیمتی به من بده...بااین وجود بهتر دوستمان امتهان کنه اگر جواب داد به ما هم بگو...
در مرام علی دوستی علی وار باش![]()
Last edited by SA.ID; 07-05-2007 at 12:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)