سلام دوستان
یه گوشی می خوام که صفحه نمایش بزرگ داشته باشه که راحت دیده شه (بدون عینک) - البته برا خودم نیست![]()
امکانات اصلا مهم نیست فقط گوشی باشه ! ....
سلام دوستان
یه گوشی می خوام که صفحه نمایش بزرگ داشته باشه که راحت دیده شه (بدون عینک) - البته برا خودم نیست![]()
امکانات اصلا مهم نیست فقط گوشی باشه ! ....
من موتورولا v3x رو پیشنهاد میکنم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضوح و LCD حرف نداره...بزرگی LCD هم که wow...امکاناتش میصرفه با قیمتی که داره
Last edited by Ehsani; 01-05-2007 at 06:15.
صفحه های 2 اینچی خیلی خوب هستند بزرگ و با کیفیت . وی تری ایکس هم خوبه . دی 600 و دی 820 و دی 900 هم از صفحه های بزرگی برخوردارن
خب اگه ال سی دی برات مهمه، 100% باید بری سراغ سامسونگ. (البته موتورولا هم خوبه ولی به سامسونگ نمیرسه)
ال سی دیش در دنیا حرف اول رو می زنه و مطمئناً پشیمون نمیشی.
قیمت پیشنهادیت رو بگو تا بهترین گزینه رو بهت معرفی کنم.
همینجوری فکر کنم E900 برات بهترین گزینه است.
حدود 100-کمی بیشتر, کمتر
من خودم W700i دارم و ازش راضیم , این گوشی برای خودم نیست , برا کسیه که اصلا از امکانات گوشی نمی تونه استفاده نمی کنه (نیاز به دوربین و.... نیست)
مرسی.....
تو این رنج قیمت (15-/+100)، بالاترین رزلوشنی که وجود داره، 160*128 پیکسله و این مدلها بهترینشون هستن (رو اسمشون کلیک کن):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد خودم آخریه.
مرسی
یه رنج بالاتر (از لحاظ اندازه صفحه نمایش) چی مدل هایی هست و چه قیمتی دارن ؟
رزلوشن بالاتر از این میشه 220*176 پیکسل.
بهترین و مناسبترین گوشیهای موجود تو این رده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قیمت رجیستر اصلی هفته پیش 210 بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قیمتش حدود 195 تا 200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم حدود 200 باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین 210 تا 220
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 210 یا یه کم بالا و پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت این از همه کمتره، حدود 170 و شاید یه کم کمتر.
تو این مدلها از همه بهتر K750 هستش (البته بماند که خیلی خز شده) ولی L7 بیشتر از بقیه نسبت به امکاناتش میارزه.
اگه LG هم بخوای، یه مدل خوب داره به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حدود 215 تا 220 تومنه و گوشی خوبیه و نسبت به امکاناتش خیلی می ارزه. رزلوشنش هم 320*240 پیکسله!
تشکر ویژه metapex
![]()
من لینکارو چک می کنم امشب , مرسی
کلا بهترین ال سی دیا واسه موتورولاست ! V3i بهنرین گزینس واست ! ( V3x که فوق العادس ال سی دیش )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)