سلام دوستان .
از اين به بعد قرار هست كه در اين زير انجمن ! در مورد برنامه Etabs 2000 v8.x بحث و گفتگو بشه . انشالله كه مورد توجه مهندسين جوان قرار بگيره . انشالله كه در اينده نزديك يك انجمن در مورد نرم افزارهاي مهندسي عمران داشته باشيم .
![]()
سلام دوستان .
از اين به بعد قرار هست كه در اين زير انجمن ! در مورد برنامه Etabs 2000 v8.x بحث و گفتگو بشه . انشالله كه مورد توجه مهندسين جوان قرار بگيره . انشالله كه در اينده نزديك يك انجمن در مورد نرم افزارهاي مهندسي عمران داشته باشيم .
![]()
سلام دوست عزیز .
ما هم ورود شما رو به این انجمن خوش آمد میگیم و امیدوارم که با موضوعات خوب خودتون به این بخش رونق ببخشید .
پس خودتون شروع کنید.
متشکر از شما.
با سلام بر همه مهندسين عزيز !
براي اولين پست در اين زير انجمن ميخوام كليه مقاطع جنرال مورد استفاده در ايران و مطابق با جداول اشتال رو براتون بذارم . اميدوارم كه لذت ببريد . اين مقاطع براي برنامه Etabs 2000 v8.x تهيه شده است و با نسخه هاي ديگر احتمالاْ سازگاري ندارد . اين مجموعه شامل كليه مقاطع IPE ,2IPE,CPE,2CPE هست . جدا ازتون درخواست میکنم برای طراحی تیرهای کامپوزیت از این مقاطع استفاده نکنید . زیرا Etabs 2000 كليه مقاطع فوق رو بصورت غير فشرده در نظر ميگيرد و براي طراحي تيرهاي مركب به پروفيل هاي فشرده نياز داريد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
دوستان عزيز...من سوالي داشتم...
مو خواستم بدانم كه با خروجيهاي ETABS بهترین راه برای تیپ بندی برای تهیه نقشه های اجرائی چی است ؟
سلام بر همه دوستداران مهندسي عمران !
در جواب اين دوست عزيزمون بايد بگم تقريبا معني جمله اي رو كه نوشتين نفهميدم ! اما اگر منظورتون اين هست كه چگونه در طراحي تيپ بندي بكنيم و يك سري اعضا مشابه هم طراحي بشوند بايد به عرض تون برسونم كه ابتدا بايد در منوي Define\Groups يك گروه بخصوص ايجاد كنيد . سپس در منوي Assign\Group names عضوهايي رو كه ميخواهيد باهم طراحي شوند رو به اين گروه بخصوص تخصيص بدهيد . سپس در منوي design\steel frame design اون گروه بخصوص رو انتخاب كنيد براي طراحي . در ين حالت نرم افزار Etabs بحراني ترين مقطع رو انتخاب ميكنه و اون را طراحي ميكند و به كليه مقاطع در اون گروه همون مقطع رو تخصيص ميدهد .
موفق باشيد .
دوست عزيز برنامه csidetailer در بازار است؟
اگر هست قیمتش چند است؟
این تاپیک چرا بحثش متوقف شده؟؟؟
با سلام امیدوارم که بتوانم من هم به عنوان یک نفر کمک حال خود و دوستان باشم .
با تشکر
مهدی ممقانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)