خواهشمندم چنانكه درگوشي خود مزاياي يا معايبي برخورد كرديد. ذكر كنيد تاكمك شود به كساني مي خواهند. گوشي بخرند. بااحترام
(نام مدل فراموش نشود)
خواهشمندم چنانكه درگوشي خود مزاياي يا معايبي برخورد كرديد. ذكر كنيد تاكمك شود به كساني مي خواهند. گوشي بخرند. بااحترام
(نام مدل فراموش نشود)
یک مشکلی که من بعد از سال اولی که گوشی رو داشتم گریبانگیرم شد مشکل joystick گوشیم بو که هنوز هم هر از گاهی گیر میده.
دوست من من يه k800 داشتم كه اونوفروختم عكسش خوب ولي فيلمش افتضاح بود و صداي معمولي داشت ولي در مجموع از فرو ختنش پشيمونم!
دبلیو 810
وای که یه بار می خواستم 361 فایل بلوتوث کنم. هیچ راهی نبود و حتماً باید دونه دونه yes می زدم!!!!!!!
خیلی عصبی شدم.
من K750 دارم انصافا گوشی بسیار خوبی هستش و من از همه جهت راضی هستم.
در مورد دوربین هم در سری 2 مگاپیکسلی از هر نوع گوشی یک سر و گردن بالاست.
یک مشکل کوچک اون هم جوی استیک هستش که بعضی وقتها گرد و غبار توش میره و گیر میکنه که اون هم با تمیز کردن و یک دور چرخاندن بدنه جوی استیک حل میشه.
و این K750 چون تمام و کمال هک شده تمام تغییرات دلخواهم را داده ام از افزایش فضای Sms گرفته تا تغییر آیکونها و ...
مشکل شما فقط با اضافه کردن یک پچ که دیگه نمیخواهد Yes بزنی حل میشد این W810 هم صدایش واقعا عالیه
چطوری؟
میشه توضیح بدی؟
کیفیکت عکسش از n73 بیشتر بود ! درسته ؟![]()
![]()
گوشی من K750 هست
صداش واقعا ضعیفه
جوی استیکش زود خراب میشه
به قول دوستمون یه بار مجبور شدم 76 با Yes بزنم برای بلوتوث
از همه مهمتر دوربین مزخرفشه به جون خودم با بهترین تنظیمات یه عکس گرفتم ولی به پای عکس معمولی 6630 نوکیا بادوربین 1.3 نرسید با اینکه K750 دوربینش 2
تایید میشه.
فقط بدیش اینه که داره خز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)