تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: شعار های تبلیغاتی ایرانسل ... چقدر حقیقت دارند؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض شعار های تبلیغاتی ایرانسل ... چقدر حقیقت دارند؟

دیگر هیچ هزینه اضافی پرداخت نمی کنم. ؟ چرا والا. همش دارم هزینه اضافی پرداخت می کنم.

از کی تا حالا؟
    از وقتی که ایرانسل اومده
    و حتی اگه 5 ثانیه صحبت کنی، باید پول یک دقیقه رو بدی. هر اس ام اس رو هم باید N بار بفرستی تا به مقصد برسه.

صدای من از همه بهتره آخه کدوم صدا؟ همون که همش میگه: برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر امکانپذیر نمی باشد؟

دیگر معطل نمی شوم برای گرفتن سیم کارت بله. ولی برای برقراری ارتباط تا دلت بخواد معطل می شوم!!!

من خودم از طرفدارای پر و پا قرص ایرانسل بودم ولی واقعاً داره شورش رو در میاره و اگه بخواد همینجوری پیش بره ...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا آخر سال معلوم میشه که ایرانسل خوبه یا نه مطمئن باش با آمدن اپراتور سوم و رقابت شدید تر اینرانسل که تازه اومده برای جذب مشتری یا حفظ مشتری هر کاری میکنه این مشکلات موقتی هست من یکی از دوستام سیم دولتی نوشته هنوز سیم تحویل نگرفته دو تا قبض واسه اون اومده-تو مشهد هم که ما زندگی میکنیم تا دلت بخواهد Ir-tci نقطه کور داره -یه روز هم به مدت یکی دو ساعت تمام موبایل ها دولتی آنتشون کلا رفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

ایرانسل که برای شما مشهدی ها خیلی خوبه 1 فکری برای ما اصفهانی ها بکنین !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من خودم از طرفدارای پر و پا قرص ایرانسل بودم ولی واقعاً داره شورش رو در میاره و اگه بخواد همینجوری پیش بره ...
    اجازه بده من جملت رو از طرف خودم کامل کنم هر چی دنبال مشتری می گردم بیشتر نا امید میشم بعد از کلی گشتن یک نفر سیم کارت من رو 110 می خرید تازه شماره من میشه گفت جز شماره های رند محسوب میشه . خلاصه خدا لعنتشون کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دیگر هیچ هزینه اضافی پرداخت نمی کنم. ؟ چرا والا. همش دارم هزینه اضافی پرداخت می کنم.

از کی تا حالا؟
    از وقتی که ایرانسل اومده
    و حتی اگه 5 ثانیه صحبت کنی، باید پول یک دقیقه رو بدی. هر اس ام اس رو هم باید N بار بفرستی تا به مقصد برسه.

صدای من از همه بهتره آخه کدوم صدا؟ همون که همش میگه: برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر امکانپذیر نمی باشد؟

دیگر معطل نمی شوم برای گرفتن سیم کارت بله. ولی برای برقراری ارتباط تا دلت بخواد معطل می شوم!!!

حرف دل ما رو زدی. برای اون N بار sms که نرفته باید پول بدی. برای تماس هاییکه نگرفته network error باید پول بدی خلاصه برای پول گرفتن معطلی نداره ولی با 130 تماس بگیرید ببینید چقد معطلی داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تا آخر سال معلوم میشه که ایرانسل خوبه یا نه مطمئن باش با آمدن اپراتور سوم و رقابت شدید تر اینرانسل که تازه اومده برای جذب مشتری یا حفظ مشتری هر کاری میکنه این مشکلات موقتی هست من یکی از دوستام سیم دولتی نوشته هنوز سیم تحویل نگرفته دو تا قبض واسه اون اومده-تو مشهد هم که ما زندگی میکنیم تا دلت بخواهد Ir-tci نقطه کور داره -یه روز هم به مدت یکی دو ساعت تمام موبایل ها دولتی آنتشون کلا رفت
    کی گفته tci خوبه؟ 14 سال با مشکلات موقت اون ساختیم حالا باید با مشکلات موقت ایرانسل بسازیم!
    حالا اگه tci نقطه کور داره یعنی ایرانسل بهتره؟
    خونه ما نقطه کور tci هستش و ایرانسل آنتن رو پر نشون میده ولی دریغ از یه تماس! نقطه کور ایرانسلو با صحبت باید تست کرد نه اینکه مثل من گول خط های آنتن رو گوشی رو بخورین.
    قبض های ایرانسل هم ندیدی که برای تماس های برقرار نشده و sms های نرفته پول می گیره.
    من هر دو تا خط رو را دارم یکی از یکی بدتر ولی اگه بخوام یکشو نگه دارم حتما ایرانسل نیست.
    Last edited by fars; 29-04-2007 at 10:06.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آقا شهاب صد در صد با شما موافق هستم
    آخی این همه تبلیغ بالاخره یک جوری باید کلاهبرداری کنه که پولش رو در بیاره
    الکی نیست که

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بی خیال بابا سخت نگیرید اصلا نه این نه اون فقط اپراطور سوم تلفن همراه
    بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

شنیدم شده دقیقه ای 75 تومان!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شنیدم شده دقیقه ای 75 تومان!
    ایرانسل ؟ آره.... 10 ثانیه 75 تومان

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •