تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: لطفا سریعا راهنمایی کنید ( گوشیمو دزدیدن)

Banned The End's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

9 لطفا سریعا راهنمایی کنید ( گوشیمو دزدیدن)

سلام
    بچه ها توروخدا کسی میدونه راهنمایی کنه
    گوشیمو دزدیدند
    من شنیدم از روی سریال گوشی میشه گوشی رو پیدا کرد
    به کجا باید اعلام کنم؟
    مخابرات ؟ دادکستری ؟ کلانتری؟
    کجا باید برم تا از روی سریال گوشیمو پیدا کنند؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

با سند سيمكارت ميري دفتر امور مشتركين و اعلام ميكني

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 اول دفتر امور مشتركين بعد هم سريعا كلانتري

همون جور كه پدرام گفت، اول سريعاً (همين امروز، بعضي‌هاشون تا هشت شب هم بازن) مي‌ري دفتر امور مشتركين و سيم كارتت رو مي‌سوزوني. بعد (بازهم همين امشب ترجيحاً) مي‌ري كلانتري. با سند سيم‌كارت و جعبه‌اش. اون جا شماره Imei موبايلت رو مي‌دي و كلانتري نامه سرقت برات مي‌زنه.

احتمالاً كلانتري راهنماييت مي‌كنه به مخابرات، با يه نامه مي‌ري اونجا و اعلام گوشي دزدي شده مي‌كني. اولين باري كه طرف با گوشيت به شبكه وصل كلانتري خفتش مي‌كنه. البته در مورد تاليا و ايرانسل‌ هم سوال كن. ببين مي‌توني براي اون‌ها هم نامه ببري يا نه.

مهمه كه خيلي سريع اقدام كني، تا طرف بجنبه، گيرش انداختي. در ضمن مرتب با شماره‌ات تماس بگير، ببين اگه يارو گوشي رو برداشت، يه جوري ازش بخواه كه سيم‌كارتت رو بهت برگردونه، حداقل يه ده‌هزار تومان و دو سه روز بي‌تلفني رو جلو مي‌افتي.

اگه سوالي بود، من در خدمتم.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اگر گوشیت سونی اریکسون باشه چون به راحتی میشه Imei آن را عوض کرد بی خیال بشو ولی اگر نوکیا بوده احتمال اینکه بتونند Imei را عوض کنند کم هست و برو کلانتری شکایت کن . البته الان در بیشتر مراکز استانها بین 3 تا 4 اپراتور فعال هست و احتمال پیدا کردن گوشی از طریق Imei خیلی کم هست و تقریبا غیر ممکن ولی باز هم برو شکایت کن شاید بشه پیدا کرد .

Banned The End's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنون از همه دوستان لطف کردید
    باشه سریع اقدام میکنم

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

[QUOTE=pedram_behrang;1044423]همون جور كه پدرام گفت، اول سريعاً (همين امروز، بعضي‌هاشون تا هشت شب هم بازن) مي‌ري دفتر امور مشتركين و سيم كارتت رو مي‌سوزوني. بعد (بازهم همين امشب ترجيحاً) مي‌ري كلانتري. با سند سيم‌كارت و جعبه‌اش. اون جا شماره Imei موبايلت رو مي‌دي و كلانتري نامه سرقت برات مي‌زنه.

احتمالاً كلانتري راهنماييت مي‌كنه به مخابرات، با يه نامه مي‌ري اونجا و اعلام گوشي دزدي شده مي‌كني. اولين باري كه طرف با گوشيت به شبكه وصل كلانتري خفتش مي‌كنه. البته در مورد تاليا و ايرانسل‌ هم سوال كن. ببين مي‌توني براي اون‌ها هم نامه ببري يا نه.

مهمه كه خيلي سريع اقدام كني، تا طرف بجنبه، گيرش انداختي. در ضمن مرتب با شماره‌ات تماس بگير، ببين اگه يارو گوشي رو برداشت، يه جوري ازش بخواه كه سيم‌كارتت رو بهت برگردونه، حداقل يه ده‌هزار تومان و دو سه روز بي‌تلفني رو جلو مي‌افتي.

خیلی خوشخیالی دوست من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •