تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد نرم افزار Virtual PC

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض کمک در مورد نرم افزار Virtual PC

من از طریق Virtual PC یه ویندوز XP تحت ویندوز اصلیم که ویستا هست نصب کردم وبا مدتی کار میکردم تااینکه

می خواستم اطلا عات روی XP را روی سی دی بریزم ولی حالا میبینم که دی وی دی رایترم را به عنوان

DVD رم میشناسه ورایت نمیکنه حالا از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه اطلاعات روی XP به ویندوز

ویستا منتقل کرد (توجه داشته باشید که XP تحت برنامه Virtual PC روی ویستا نصب شده وبا روشهای معمول

نمیشه اطلاعات منتقل کرد)

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

10

من از طریق Virtual PC یه ویندوز XP تحت ویندوز اصلیم که ویستا هست نصب کردم وبا مدتی کار میکردم تااینکه

می خواستم اطلا عات روی XP را روی سی دی بریزم ولی حالا میبینم که دی وی دی رایترم را به عنوان

DVD رم میشناسه ورایت نمیکنه حالا از دوستان کسی میدونه چه جوری میشه اطلاعات روی XP به ویندوز

ویستا منتقل کرد (توجه داشته باشید که XP تحت برنامه Virtual PC روی ویستا نصب شده وبا روشهای معمول

نمیشه اطلاعات منتقل کرد)
    سلام دوست من
    1 . برنامه ی Virtual PC را اجرا کنید و به منوی PC بروید و روی گزینه ی Install/Update Additions کلیک کنید .
    2 . Virtual PC Additions را نصب کنید و ویندوز مجازی را Restart کنید .
    3 . پس از اینکه ویندوز مجازی بالا اومد به منوی Edit بروید و روی گزینه ی Settings کلیک کنید .
    4 . در سمت چپ روی گزینه ی Shared Folders کلیک کنید و در سمت راست شستی Share Folder را فشار دهید .
    5 . مسیری را که می خواهید اطلاعات مورد نظرتان را از ویندوز مجازی به آنجا انتقال دهید ، مشخص کنید .
    مثلا درایو D
    6 . در قسمت Drive letter نامی را برای درایو جدید انتخاب کنید .
    مثلا Z
    7 . در تمام پنجره ها شستی OK را فشار دهید .
    8 . اکنون در ویندوز مجازی My Computer را باز کنید و اطلاعات مورد نظرتان را از درایو مورد نظر به درایو Z ( همان درایو D در کامپیوتر واقعی ! ) انتقال دهید .
    موفق باشید .

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

سلام ...

تاپیک به بخش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " منتقل شد .

بیشتر دقت کنید

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •