ما از انجمن ماهواره اومدم يه سوال بكنيم و برگرديم سر پستمون![]()
دوستم هاردي داره كه ميگفت بد سكتور داره
هر وقت كه ويندوز نصب ميكرد بعد از 1 روز بخاطر اينكه فايل Boot.ini روي درايو آسيب ديده قرار داشت از بين ميرفت. پارتيشن سي نزديك 2 گيگ و به عنوان Active Partition هستش و ويندوز رو هم روي درليوهاي D , E نصب ميكنه
Fdisk كردم و وقتي خواستم ويندوز نصب كنم قبل از درايو سي يه پارتيشن 80 مگي و بعد از درايو سي يه پارتيشن 188 مگي نشون ميداد :shock: كه البته توي fdisk اصلا همچين چيزي نبود و درايوها همونطوري بودند كه من پارتيشن بندي كرده بودم و در واقع معلوم نيست اين 2 تا پارتيشن كم حجم چند مگا بايتي از كجا پيداشون شده بود
با نرم افزار Powermax كه مال خود هاردهاي مكستور هستش Low Level Format كردم
يكي 2 تا تست هم بود كه انجام شد و اعلام كرد كه Error ها رو برطرف كرده و عملا هم همينطور بود. چون بعد از اين ديگه مشكل قبلي رو نداشتم. بنابراين ويندوز نصب كردم تا اينكه دوباره ويندوز باطل شد و جالب اينجاست كه وقتي خواستم Xp نصب كنم توي چك ديسك پيغام ميداد كه درايو سي خراب شده و قادر نيست كه ويندوز رو حتي رو درايو D نصب كنه
ولي 98 نصب شد(احتمالا به خاطر اينكه 98 توي چك ديسك ضعيف تر از اكس پيه)
عليرغم اينكه دوست دارم نظرات بچه هاي انجمن سخت افزار رو بدونم ميخوام بپرسم كه آيا امكان داره كه Active Partition درايوي غير ازC باشه ?
درضمن آيا برنامه Hdd regenerator اينجا ميتونه كار ساز بشه يعني بياد قسمت آسيب ديده رو مارك كنه تا ديگه هد هارد اون قسمت رو ناديده بگيره?
البته ميدونم كه در مورد بد سكتور تاپيك داريم ولي اين جريانش فرق ميكنه
راستي اين نسخه هاي Hdd regenerator كه تو سايت معرفي شده هيچ كدوم كرك هاشون كار نميكنه
ممنون از شما