سلام
من میتونم dvd rom - cd rpm- cd writer رو باهم وصل کنم چون مادربورد های جدید یه جای کابل ide دارن
ممنون
سلام
من میتونم dvd rom - cd rpm- cd writer رو باهم وصل کنم چون مادربورد های جدید یه جای کابل ide دارن
ممنون
نه عزيز من اصلا ساپورت نمي كنه هيچ مادربردي....
نمي دونم ولي فكر مي كنم باز هم جا داشته باشه.. حداكثر هر سيستمي با به اصطلاح دو عدد سوكت Ide مي تونه 4 تا سخت افزار رو به كار بندازه... كابل 3 تايي هم من هيچ جا نديدم و نشنيدم.
درود بر شما ....
شما میتونی سفارش بدی که برات بسازن( نمیدونم تو ایران میشه یا نه ولی اینجا که میشه ) ولی باید قبلش توی ست آپ مادر بوردت نگاه کنی که تا چند تا رو ساپورت میکنه ... مثلا" مادر بورد من 4 تا هارد ساتا و 2 تا هم ide ساپورت میکنه ... اگه تعداد ساپورت ide 3 تا بودش که تا حالا من این کار رو کرده بودم ... بعضی وقتها شما دو تا سوکت ide داری روی مادر بورد ولی توی ست آپ بیشتر از 3 تا نمیتونی در کل ide بهش وصل کنی ... امیدوارم که تونسته باشی منظور من رو متوجه بشی .
بدرود
دوستان عزیز اکثر مادر بورد های جدید فقط یک IDE دارند.
شما باید از یک تبدیل sata به ide استفاده کنی و یکی از درایو هاتو از این طریق وصل کنی.من میتونم dvd rom - cd rpm- cd writer رو باهم وصل کنم چون مادربورد های جدید یه جای کابل ide دارن
ممنون
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)