آقا دیشب پسر عمم یه اس ام اس دریافت کرد بعد از این که اس ام اس باز کرد گوشیش خود به خود ریستارت شد هر بار هم که گوشیشو روشن می کرد همین طوری ریستارت میشد تا بالاخره گوشیشو فرمت کرد دوستان اطلاعی در مورد این مطلب ندارند
آقا دیشب پسر عمم یه اس ام اس دریافت کرد بعد از این که اس ام اس باز کرد گوشیش خود به خود ریستارت شد هر بار هم که گوشیشو روشن می کرد همین طوری ریستارت میشد تا بالاخره گوشیشو فرمت کرد دوستان اطلاعی در مورد این مطلب ندارند
Last edited by nima_949; 26-04-2007 at 18:00.
لطفا یکی جواتب بدئه ما هم نگران شدیم ؟
دوستان هیچکدوم اطلاعی نداشتند
حتما گوشیش سونی اریکسون بوده چون این امکان یا حفره رو دارده که با sms سخت افزار رو به دست بگیرید
من چند نمونه دیگشو دیدم که خیلی هم معروفه مثلا همونی که میری پایین بعد صفحه خاموش و روشن میشه و ....
لطفا یکم بیشتر اطلاعات بدین .......... گوشیشون چی بوده؟
مشکل خاصی نیست...البته تا وقتی که ام ام اس فراگیر نشده...لطفا یکی جواتب بدئه ما هم نگران شدیم ؟
با اس ام اس یه کدی هست که چند تا گوشی مدل پایین رو رستار می کنه...
مثل نوکیا 2600
البته من خودم تست نکردم ولی توی یه فروم خارجی خوندم
نه عزیز جان روی 2600 نبود گوشی پسر عمم 6680 و این اتفاق براش افتاد یکی از رفیقام همین دیروز که گوشیش n73 به همین ویروس مبتلا شد و مجبور شد فلش کنه
اه ه ه ه ه بابا بگو چی شده پس
گوشیه دادشم 6270 هستش الان اینباکسش باز نمیشه
ولی دمه گوشیه خودم گرم اصلا نمیفهمه ویروس چیه
عزیزان این یک نوع ویروس هستش . به همین دلیل هم شما نباید از هر کسی که Sms دریافت میکنید ، بازش کنید .
عزیزم اگه قرار باشه گوشی های تقلبی هم مثل گوشی اصل کار کنه که نمیشه .اه ه ه ه ه بابا بگو چی شده پس
گوشیه دادشم 6270 هستش الان اینباکسش باز نمیشه
ولی دمه گوشیه خودم گرم اصلا نمیفهمه ویروس چیه
من خودم 1 ساله 6270 دارم هنوز خط روش نیوفتاده . تازه بدون آنتی ویروس .
چه ربطی داشت؟
مگه من گفتم واسه دادشم تقلبیه؟
اونم اورجیناله و گارانتی داره ساخت آلمان هم هست
ولی همش به مشکل بر میخوره یه بار رم قفل کرد
بلوتوسش حجم بالا رو قبول نمیکنه
و صداش کیفیت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)