تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 44

نام تاپيک: *^* برنامه جنجالی شب شیشه ای با حضور بهروز صفاریان *^*

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض *^* برنامه جنجالی شب شیشه ای با حضور بهروز صفاریان *^*

به من چیزی بگو شاید ، هنوزم فرصتی باشه
    هنوزم بین ما شاید ، یه حس تازه پیدا شه

یه راهی رو به من وا کن ، تو این بیراهه ی بن بست
    یه کاری کن برای ما ، اگه مایی هنوزم هست

به من چیزی بگو از عشق ، از این حالی که من دارم
    من از احساس شک کردن ، به احساس تو بیزارم

تو هم شاید شبیه من ، تو این برزخ گرفتاری
    تو هم شاید نمیدونی ، چه احساسی به من داری

سلام دوستان
    نمیدونم این آهنگ با صدای بهروز صفاریان ( آهنگساز ) که متنش رو اون بالا نوشتم رو شنیدید یا نه . اگه نشنیدید پیشنهاد میکنم حتما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید و گوش بدید .

دوستای تهرانیمون حتما باید برنامه ی شب شیشه ای رو دیده باشن . از شبکه ی تهران پخش میشه و فکر میکنم ساعت 9 تا 10 . برنامه ای با مجری گری رضا رشید پور .

مهمان برنامه ی 29 فروردین شب شیشه ای بهروز صفاریان بوده ، که با رک گویی هاش نشون داد خیلی شهامت داره . البته شاید اینکارش عواقبی رو هم براش به دنبال داشته باشه ، متاسفانه ...

لینکهایی که در پایان میذارم ، لینک دانلود فایل صوتی + فایل تصویری این برنامه هست .
    پیشنهاد میکنم اونایی که سرعت بالا دارن و میتونن ، حتما دانلودش کنن . من خودم با DialUp دانلودش کردم . البته صوتی شو .
    اینقد راحت و رک حرف میزنه که آدم لذت میبره .
    و در آخر هم برنامه در 10 دقیقه زودتر از معمول به پایان میرسه . طوری که وقتی رشید پور از پشت صحنه میپرسه چقدر وقت داریم ، اول میگن 7 دقیقه . بعد که بهروز صفاریان میگه میخوام یه مطلبی رو بگم ، میگن فقط یک دقیقه وقت دارین . اونم میگه حرف من یک دقیقه ای نیست و دیگه نمیگه حرفشو .
    خلاصه به نظر من ارزش داره که حداقل اون 11 مگی رو دانلود کنید .

دوستان اگه این برنامه رو از تلویزیون دیدن و یا از اینجا دانلود کردن و دیدن ، نظرشونو بگن .

ممنون از توجهتون

یا حق

==========

دانلود فایل تصویری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود فایل صوتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=========

منبع : Bia2Music.com
    Last edited by ElmO; 29-04-2007 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان یه مطلب دیگه هم در این مورد پیدا کردم که پیشنهاد میکنم بخونیدش .
    این مطلب رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتم . به نظر من خیلی خوب برنامه و حس بیننده ( من یا نویسنده ی مطلب یا هر بیننده ی دیگه ای ) رو وصف کرده .

گزیده ای از مطالبش رو اینجا قرار میدم .

=======

اما برنامه ۴ شنبه ی شب شیشه ای با حضور بهروز صفاریان به یک شب شیشه ای ترک خورده بدل شد!
    گمان نمی کردم که او این قدر جوان باشد و این قدر رک و بی پرده سخن بگوید! از نظارت بدون تخصص و بر مبنای سلیقه وزارت ارشاد گفت! از پارتی بازی در صدا و سیما و ارشاد گفت! از اینکه به زور می خواهند موسیقی باب میل خودشان را به خورد مردم دهند! از موسیقی زیر زمینی گفت و جذابیت آن برای بچه های جوان و این واقعیت که وجود دارد و باید رپ را دید! گفت و گفت و گفت ! در مقابل سخنان بی سر و ته و به قصد ماست مالی مجری که مثلا رفیق صمیمی صفاریان هم هست کوتاه نیامد! عرف برنامه شب شیشه ای تا ساعت ۱۰ شب است اما برنامه صفاریان را ۱۰ دقیقه زودتر تمام کردند ! دی وی دی مصاحبه را هم به او ندادند تا مبادا جای دیگری از آن استفاده کند ! خودش هم این را فهمید ! در حالی که ۲ ۳ شب قبل برنامه بی مزه علیرضا دبیر نان به نرخ روز خور و عضو محترم شورای شهر که با مداحی اهل بیت اکنون دانشجوی دکتراست و عضو شورای شهر تا ۱۰.۱۵ ادامه پیدا کرد! یا برنامه ده نمکی چماغ به دست آدم کش آب و تابی داده شد که بیا و بیبین! صفاریان در انتهای برنامه گفت یک سوال دارم..الان ساعت ۱۰ نشده چرا برنامه من اینقدر زودتر تمام شد؟! و مجری هیچ نداشت که بگوید! نمی دانم اما واقعا دلم می خواست گریه کنم! پایمال کردن حق آزادی بیان به این آسانی؟! حالا که آمد چرا نگذاشتید حرف بزند؟! این در حالی بود که در برنامه ای مشابه در شبکه طپش همکار لس آنجلسی صفاریان شوبرت آواکیان در برنامه آنکات امیر قاسمی بی پرده هر آنچه را که در دل داشت بر لب آورد و هیچ کس صدایش را نبرید!

اما بلافاصله بعد از برنامه شب شیشه ای به اینترنت وصل شدم تا ببینم آیا ایمیل آدرسی از بهروز صفاریان پیدا می کنم یا نه؟! هیچ سایتی از او پیدا نکردم و هیچ ایمیل آدرسی هم! خواستم به او بگویم احترام او نه تنها به عنوان یک موزیسین که به عنوان شخصی که با صدای بلند از حقوق خودش و حقوق پایمال شده جوانانی مثل خودش نظیر فریدون خواننده سخن می گوید و هنرش را وسیله ای برای خدمت به مردم می داند برای من دو چندان شد! امیدوارم مشکلی برایش پیش نیاید! باز هم می گویم اهل بزرگ کردن هیچ کس نیستم اما آدمی که در تلویزیون دولتی این چنین بی ترس از حق خودش دفاع می کند ارزش آن را دارد تا از هنرمندان محبوب من باشد! خواستم اینها را در ایمیل به او بگویم اما اینجا می گویم تا دیگران هم بدانند .. به تو تبریک می گویم بهروز صفاریان به خاطر صداقت و شجاعتت در ابراز عقیده ای که حق توست!

اتفاقی که امشب در برنامه‌ی شب شیشه‌ای افتاد، اگر نگویم بی‌نظیر، به نظرم کم نظیر بود.

========

متن کامل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید .

موفق باشید

یا حق

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

منم خدايي با حرفاش حال كردم...تاكي بايد حق محسن چاووشي و امثال او خورده شه؟!!!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه کسی فایل تصویریشو دانلود کرده تبدیل به DivX یا فرمت Real کنه تا کم حجم بشه,بعد بذاره واسه دانلود .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

منم خدايي با حرفاش حال كردم...تاكي بايد حق محسن چاووشي و امثال او خورده شه؟!!!
    سلام مسعود جان . ممنون از توجهت .
    به نظر من باید تو حرفاش اسم محسن رو هم میاورد . چون واقعا در حق محسن هم خیلی نامردی میشه .
    شنیدم دو سه بار اون آهنگ امام رضا شو از تلویزیون پخش کردن ، بدون نام و نشونی از خواننده .
    خودم هم شخصا چند بار اون تیکه ابتدایی آهنگ خیانتش که با سنتور زده میشه رو از تلویزیون شنیدم .
    واقعا تاسف برانگیزه .
    الانم که قضیه ی رپر ها به وجود اومده .
    خداییش تو ایران به موسیقی ای که دلشون بخواد بها میدن و کلا همونطور که بهروز صفاریان هم گفت موسیقی ما سلیقه ای شده ...

اگه کسی فایل تصویریشو دانلود کرده تبدیل به DivX یا فرمت Real کنه تا کم حجم بشه,بعد بذاره واسه دانلود .
    سلام دوست عزیز . از توجهت ممنونم .
    من با یکی از دوستام در میون گذاشتم و اگه بتونه تصویری کم حجمشو براتون میذاره .
    شما صوتیشو گوش دادی ؟

موفق باشید

یا حق

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام دوست عزیز . از توجهت ممنونم .
    من با یکی از دوستام در میون گذاشتم و اگه بتونه تصویری کم حجمشو براتون میذاره .
    شما صوتیشو گوش دادی ؟

نه عزیز.منتظرم ببینم کدوم یک از این ADSL ی های عزیز لطف میکنن DivX شو آپ کنند.اگه ببینم از کسی بخار بلند نمیشه,صوتیشو دانلود میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مسعود جان . ممنون از توجهت .
    به نظر من باید تو حرفاش اسم محسن رو هم میاورد . چون واقعا در حق محسن هم خیلی نامردی میشه .
    شنیدم دو سه بار اون آهنگ امام رضا شو از تلویزیون پخش کردن ، بدون نام و نشونی از خواننده .
    خودم هم شخصا چند بار اون تیکه ابتدایی آهنگ خیانتش که با سنتور زده میشه رو از تلویزیون شنیدم .
    واقعا تاسف برانگیزه .
    خواهش ميكنم عزيز...
    عزيز اين چيزهايي كه ميگم از محسن همه رو در تلويزيون نشون داده:
    3 بار اهنگ امام رضا--يكبار اهنگ فلسطين-تيكه ها يا مولودي هاي ايتداي اهنگ هاي خيانت،سنگ صبور،خاطره هاي مرده و خبر نداري...
    و مهم تر از همه فيلم سنتوري كه 40 دقيقه از فيلم فقط صداي محسن هست كه توي جشنواره فيلم فجر نشون دادن ولي الان گير دادن بهش...
    خيلي جالبه كه هنوز اين ادم
    غيرمجازه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام

نه عزیز.منتظرم ببینم کدوم یک از این ADSL ی های عزیز لطف میکنن DivX شو آپ کنند.اگه ببینم از کسی بخار بلند نمیشه,صوتیشو دانلود میکنم.
    Diego عزیز ، این دوست من هم ADSL داره . ازش خواستم و داره تبدیلش میکنه . ایشالا تا امشب میذاره .

خواهش ميكنم عزيز...
    عزيز اين چيزهايي كه ميگم از محسن همه رو در تلويزيون نشون داده:
    3 بار اهنگ امام رضا--يكبار اهنگ فلسطين-تيكه ها يا مولودي هاي ايتداي اهنگ هاي خيانت،سنگ صبور،خاطره هاي مرده و خبر نداري...
    و مهم تر از همه فيلم سنتوري كه 40 دقيقه از فيلم فقط صداي محسن هست كه توي جشنواره فيلم فجر نشون دادن ولي الان گير دادن بهش...
    خيلي جالبه كه هنوز اين ادم
    غيرمجازه
    عجـــــــــــب ...
    من از خیانت به اونور رو نشنیدم . جالبه . با این همه سوء استفاده از هنرش ، هنوزم این آدم غیرمجازه .
    خوب حق دارن . اگه مجاز بوده و قانونی ، دیگه نمیتونستن از آهنگاش و از صداش ، سوءاستفاده کنن .

یا حق

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عجـــــــــــب ...
    من از خیانت به اونور رو نشنیدم . جالبه . با این همه سوء استفاده از هنرش ، هنوزم این آدم غیرمجازه .
    خوب حق دارن . اگه مجاز بوده و قانونی ، دیگه نمیتونستن از آهنگاش و از صداش ، سوءاستفاده کنن .

یا حق

بعضي هاش قبل از خيانت بوده..مثلا اهنگ خبر نداري رو مال تبليغ يكي از بانك ها بود...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

Diego عزیز ، این دوست من هم ADSL داره . ازش خواستم و داره تبدیلش میکنه . ایشالا تا امشب میذاره .
    سلام دوستان
    Diego عزیز شرمنده . این دوستم واسه فرستادن دچار مشکل شده . شما فعلا همون صوتیشو دانلود کن عزیز . من سعی میکنم یه جوری تصویری کم حجمشو بذارم .

دوستان کسی دیگه نظری نداره ؟
    به نظر من ارزش دانلود کردن و مورد توجه بودن رو داره ها .

موفق باشید

یا حق

Last edited by ElmO; 27-04-2007 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •