به نظر شما مادر برد ايسوز مدل P5B خوبه يا گيگا مدل 965P-s3
![]()
به نظر شما مادر برد ايسوز مدل P5B خوبه يا گيگا مدل 965P-s3
![]()
asus p5b رو بگیر
Giga DS3 تونسته Silver Award از Anand Tech بگيره . به نظر من DS3 بهتر از P5B است .
این دوستمون که این مدلو نخواسته؟
آره درسته - من فكر كردم Ds3 خواسته .
بابا تو مادربورد اگه برای بازی می خواهی بروgiga بخر ولی اگه جون سگ می خواهی بروasus بخر و ایسوز از لحاظ تکنولوژی برای پشتیبانی از سخت افزار با لا بهتره مثلا می شه 6 یا 7 تا رم رویه یک مدلاش انداخ
كرزي جان فكر كنم برعكس گفتي چون گيگا توي تستهاش اكثر توي بازي از Asus پايينتر است
وحید جان از من میشنوی خودم همیشه یکی از طرفداران پر و پا قرص و مصمم گیگا بوهام و هستم و مادر برد همین الان خودم وی این سیستم مدل 965P-s3 هست و به دوستان و اطرافیانم توصیه کردهام که همیشه از محصولات گیگا استفاده بکنن.
اما
اما!
با تمام این احوال (نظر به اینکه خودم از این مدلی که گفتی استفاده میکنم ) در خصوص این یه مدلش باید بگم که افتضاح زده جدی میگم افتضاح که خیلی مشکل داره تمام درایورهاشو باید آپدیت بکنی در ضمن با تمام مزیتهای گیگا نسبت به بردهای دیگه صراحت میگم که این یه مدلشو اصلاٌ نخر اگه میخوای پول خرجش کنی با 975 اون بیشتر موافقم چون حرف نداره و آخرشه با 240 تومن میتونی حداقل 5 سال دیگه ازش کاربکشی نمیدونم چرا گیگا مدل 965S3 رو چرا اینجوری زده که بد دراومده من که از کارش اصلا راضی نیستم خیلی ادا و اطوار داره از دوستان دیگهای هم که این مدل رو بستن خیلی شنیدهام که در کل هیچ کدوم راضی نیستن.
در هر صورت امیدوارم به انتخاب درستت برسی
سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش
عزیزم 965P-DS3 بگیر با پرفورمنس باورنکردنی و قیمت باورنکردنی تر !
قیمتش حدود 165 هست . گارانتی عالی آواژنگ هم داره ؛ دیگه چی میخوای؟!
965 مدل گيگا را اصلا بهش اعتقادي ندارم
975 گيگا قوي هست
اينجا بنچ 965 هست
بهترين MSI هست اسوس و گيگا را در صفحه هاي آخر مي توانيد تست كلي را ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)