تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: vb+sql کار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

9 vb+sql کار

سلام

ذوست عزیز اگر vb و sql کار هستی... من روی یک سیستم انبار کار میکنم...اگه سورس سیستم انبار مخصوصآ قسمت کاردکس کالا و ...دارین ممنو میشم اون رو share کنید..sql کار ماهر تو select

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تنها کاری که می تونم بکنم اینه که سورس انبارتو ببینم و بهت نظر بدم. اگه انتظار داری برات اینجا source انبار بزاره
    کسی یه کم انتظار زیادیه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض :)

سلام

نه انتظار سورس کامل رو ندارم...ایده نوشتن قسمت کاردکس رو میخوام..روشهای کنترل موجودی..میانگین موزون..فایفو..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه تجربه ی 3 ماهه داشتم. اما این روش ها رو بسته به فرآیند دستی مکانیزه کردم. کلید اصلی اینه که View های درست حسابی بنویسی! به هر حال اگه Document دستی داری بفرست راهنماییت می کنم.

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کاری که شروع کردی کار زمان بری و اگر هم بخشی از فرآیند تولید نرم افزارت رو تو این روش پیش بینی نکنی و یا اشتباه پیش بینی کنی باید زمان زیادی برای رفع اشتباهت بکنی بهمین دلیل اکیدا توصیه میکنم پیش از شروع کد نویسی اول با یکی از زبانهای شبیه سازی دیاگرامهای برنامت رو ترسیم کن نیاز سنجی کن ، در صورت اشتباه در برقراری ارتباط بین اشیائ و یا ایده برای ارتباط بهتر ، الگوریتم رو اصلاح کن و در نهایت زحمت بخشی از ایجاد برنامه رو بنداز گردن نرم افزار مدل ساز که واست بخشی از فرمها ، دیتابیس ، کد ایجاد دیتابیس و . . . رو هم تولید میکنه
    نمونه برنامه هایی که میتونی استفاده کنی میتونه کلیه برنامه های UML یا نرم افزار آموزش rationalrose باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ممنون از جواب ها ..دوست عزیز من کارم رو مدتیه شروع کردم..مشکل من همین قسمت هست پیاده سازی فرمولها ..از ویو استفاده کردم ولی اون نتیجه ای رو که میخوام نگرفتم..باید 3 تا یونیون بزنم بین 3 تا سلکت که نتیجه مقدار و قیمت و محاسبه نرخ میانگین رو ذر هر لحظه داشته باشم برای رسید ها و حوالهای انبار..متاسقانه به مشکل بر میخورم..چون محدودیت زمان پیاده سازی هم دارم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •