یاا...
دوستان من این برنامه رو برای کپچر شدیدا نیاز دارم، ولی متاسفانه هنگام نصبش سریال میخواد.
لطفا سریالش رو بهم بدین.
ممنون.
یاا...
دوستان من این برنامه رو برای کپچر شدیدا نیاز دارم، ولی متاسفانه هنگام نصبش سریال میخواد.
لطفا سریالش رو بهم بدین.
ممنون.
سلام
دوست عزیز, این فکر میکنم درستش کنه, من که برنامه رو ندارم, هیچ nfo هم نداره, احتمالا باید یه فایلی هم نام با bass_xxx.dll توی پوشه ی Plugins\Audio گیر بیاری (یا جای دیگه) بعد این فایل رو روش بریزی.
برای نسخه: Concept design-OnlineTV Plus 3.0.3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
آقا محمد سلام.سلام
دوست عزیز, این فکر میکنم درستش کنه, من که برنامه رو ندارم, هیچ nfo هم نداره, احتمالا باید یه فایلی هم نام با bass_xxx.dll توی پوشه ی Plugins\Audio گیر بیاری (یا جای دیگه) بعد این فایل رو روش بریزی.
برای نسخه: Concept design-OnlineTV Plus 3.0.3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
داداش اینکه فقط توش اینه:
F:\Concept design-OnlineTV Plus 3[1].0.3.0\Plugins\Audioبا فایل:
bass_xxx.dll
من اینو چیکارش کنم؟
بازم اگه یه پچی، کرکی، سریالی ... چیزی بود، بدرد میخورد.
یعنی هیچکی اینجا نیست که به من کمک کنه؟
ببین برنامه رو کجا نصب کردی
بعد توی پوشه برنامه (جایی که نصبش کردی), توی پوشه Plugins, بعدم توی پوشه Audio, فایل bass_xxx.dll رو کپی کن
اگه نتونستی توی درایوی که برنامه رو نصب کردی, یه جستجو کن, فایلی رو با نام bass_xxx.dll, بعد اینو روش بریز
موفق باشی
آقا محمد توی فایل های مربوط به این برنامه من هیچ کدوم از اینها که شما گفتی رو ÷یدا نکردم. یعنی ( پوشه Plugins و Audio و فایل bass_xxx.dll.ببین برنامه رو کجا نصب کردی
بعد توی پوشه برنامه (جایی که نصبش کردی), توی پوشه Plugins, بعدم توی پوشه Audio, فایل bass_xxx.dll رو کپی کن
اگه نتونستی توی درایوی که برنامه رو نصب کردی, یه جستجو کن, فایلی رو با نام bass_xxx.dll, بعد اینو روش بریز
موفق باشی
اساسا فکر نمیکنم با ایم فایل بشه این برنامه رو رجیستر کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)