تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: کامپیوتر روشن میشود ولی اصلا بالا نمیآید! به نظر شما ایراد از کجا میتواند باشد؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

13 کامپیوتر روشن میشود ولی اصلا بالا نمیآید! به نظر شما ایراد از کجا میتواند باشد؟

دوستان سلام
    کسی از دوستان در مور نحوه نصب فیش های ریزی که از قسمت کلید پاور کیس بیرون آمده آشنایی دارد
    یکی از دوستان ما مادربرد GA-6VXC7-4X-P را دارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    هر کاری میکنیم که روشنش کنم کامپیوتر روشن میشه ولی بالا نمیاد نمیدونم ایراد از کجاست یکسری فیش های ریزی دارد که از قسمت کلید پاور خارج شده نام آنها بر روی فیش مشکی رنگ انها طبق زیر میباشد:
    HDD LED
    M/B SW
    RESET SW
    GROUND 1
    GROUND 2
    +5V 1
    +5V 2
    +D 1
    +D 2
    - D 1
    - D 2
    بر روی مادربرد هم طبق زیر فیش های نری دارد :
    . . 1 2 GN GN
    - - خالی است فیشی ندارد
    . . H+ -H
    . . P-
    . .P-
    . .P+( که با یک آکولاد 2 فیش بالا را نیز در بر گرفته است و زیرش نوشته است SPK)
    . .PW
    . .RE (که با یک آکولاد فیش قبلی را نیز در برگرفته است)
    . -
    . . G- G+

شرمنده یک کم سخته از روی این تشخیص دادن ولی به هرحال کسی که این ار را کرده باشد مسلما میداند که کگدام فیش به کدام پایه میخورد بنده هم نام فیش ها را نوشتم و هم نام پایه ها را.
    در مورد سیستم هم بگویم که کارت گرافیک و هارد و سی پی یو و پاور سالم هستند فقط به رم شک دارم رمش هم از این نوع های قدیمی SD هستش که باسش فکر کنم 133 باشد چگونه از سالم بودن رم میتواند اطمینان حاصل پیدا کرد؟ از سالم بودن مادربرد چی؟ از سالم بودن سی پی یو چی؟
    هارد را بر روی کامپیوتر خوردم نصب کردم ایرادی نداشت و برای تست اینکه آیا ایراد از کارت گرافیک است گرافیک خودم رو روش گذاشتم دیدم باز هم جواب نمیده پس نتیجه گرفتم گرافیکش هم سالمه پس به نظر شما ایراد از کجا میتواند باشد ؟
    باز هم میگویم کامپیوتر روشن میشود ولی مانیتور روشن نمیشود و اصلا سیستم بالا نمیآید.
    منتظر راهنمایی های خوب و صمیمانه شما هستم.
    با تشکر

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

اگه اون بیپ های معروف ( مربوط به اتصالات رم..کارت گرافیک و...) رو نمیزنه..احتمالا مال مادربرده...من 2 بار این مشکل برام پیش اومد..یکبار بایوس مادربورد خالی کرده بود..بردم گارانتی فلش کردش بعد درست شد...یکباره دیگه هم چیپست via مارد بورد مشکل پیدا کرده بود دادم مادربورد رو عوض کردن

به نظر من اگه مورد از رم بود بیپ میزد و اگه مشکل از سی پی یو بود یا بیپ میزد یا اصلان روشن میشد که بعدش بالا نیاد!!!

من میگم 70% مال مادربورده

داره خودمونی میشه ammeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام .من هم به آنچه تو دوست عزیز گفتی باید بگم که 95% مشکل در مادر بورد هست.به هرحال اگه قطعات مشکل داشته باشه به قول دوستمون یک بیپ مخصوص داره.ولی این مادر برد برای من هم همین گونه بوده و دیگه دستگاه بالا نمی آمد.مادربرد کسی دیگر را تست کن .بعد معلوم میشه .احتمال زیاد مادربردت هست.بای بای

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

از راهنمایی های همگی ممنون خودم هم تحتمال رو روی مادربرد گذاشته و بودم ولی به رم هم شک داشتم.
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در مورد نصب اون فیش های ریز باید بگم که شما بهتره به دفترچه مادربرد مراجعه کنید

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه مشكل از مادربورد نيست ( يعني قطعي نميشه گفت ) احتمال بيشتر روي رم هست .
    بايوس هاي قديمي براي اشكالات معمولا بوق نمي زنن . تنها كاري كه مي توني بكني اينه كه با يه رم ديگه امتحان كني .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببخشید که من متوجه نشدم بایوس شما مربوط به کدوم شرکته اما
    اگر بعد از روشن کردن کامپیوتر هیچ صدای بوق نمی شنوید یکی از قسمت ها ی power supply یا mainboard و یا speaker داخلی کیس دچار مشکل شده (برای شرکت ََAMI
    Last edited by ghomeishi; 23-04-2007 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد نصب اون فیش های ریز باید بگم که شما بهتره به دفترچه مادربرد مراجعه کنید
    بنده که گفتم کیس از خودم نیست برای دوستانم است تازه این کیس کم کم متعلق به 6 سال پیش است دیگه دفترچه ای ازش نمونده ولی من از سایت Gigabyte دفترچش رو گرفتم و خوندم در مورد نصب فیش ها قشنگ توضیح داده ولی نوشته های روی فیش های من با اون فرق دارد دقت کنید روی فیش های من این ها رو نوشته (هر کلمه مربوط به یک فیش است):
    HDD LED
    M/B SW
    RESET SW
    GROUND 1
    GROUND 2
    +5V 1
    +5V 2
    +D 1
    +D 2
    - D 1
    - D
    این ادرس دفترچش هست اگر خواستید میتونید دریافتش کنید خودتون ببینید شاید متوجه شوید من که به غیر از 3فیش زیر چیزی دیگر را نتوانستم متوجه شوم :
    HDD LED
    M/B SW
    RESET SW
    به هر حال از راهنمایی صمیمانه شما سپاسگزارم
    =============================================
    Gabana جان شما گفتید که :
    نه مشكل از مادربورد نيست ( يعني قطعي نميشه گفت ) احتمال بيشتر روي رم هست .
    بايوس هاي قديمي براي اشكالات معمولا بوق نمي زنن . تنها كاري كه مي توني بكني اينه كه با يه رم ديگه امتحان كني
    .
    رمش SD هستش با باس 133 و 3 تا شکاف روش داره این اطراف ما هم کسی که کامپیوترش SD بخوره نداریم ولی به هر حال امتحانش میکنم در ضمن در کیس من اسپیکری ندیدم فقط یک بلندگو شبیه بلندگو واکمن دیدم که زیر کیس نصبه ولی هیچ سیمی به اون وصل نیست وهمینجوری الکی نصبه و هرچقدر هم گشتم سیمی را پیدا نکردم که به اون بخوره.
    به هر حال از راهنمایی صمیمانه شما سپاسگزارم .
    ghomeishi جان شما گفته بودید :
    ببخشید که من متوجه نشدم بایوس شما مربوط به کدوم شرکته اما
    اگر بعد از روشن کردن کامپیوتر هیچ صدای بوق نمی شنوید یکی از قسمت ها ی power supply یا mainboard و یا speaker داخلی کیس دچار مشکل شده (برای شرکت ََAMI
    بایوس این کیس روش نوشته :
    686
    AMIBIOS
    © 1992
    GE42
    2 1 8 9
    بعد از روشن کردن کامپیوتر هیچ صدای بوقی به گوش نمیرسد فقط فن پاور و فن Cpu و فن گرافیک و صدای چرخش هارد است که میشود مشاهده کرد.
    در مورد اسپیکر داخلی در کیس من اسپیکری ندیدم فقط یک بلندگو شبیه بلندگو واکمن دیدم که زیر کیس نصبه ولی هیچ سیمی به اون وصل نیست وهمینجوری الکی نصبه و هرچقدر هم گشتم سیمی را پیدا نکردم که به اون بخوره.
    به هر حال از راهنمایی صمیمانه شما سپاسگزارم .
    با تشکر از همه شما عزیزان بخاطر راهنمایی به بنده
    دوستدار شما Ship Storm

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

رم رو امتحان كن . من به اين مشكل شايد 2 هفته پيش برخوردم . كل سيستم روشن بود ولي مانيتور روشن نمي شد .
    اشكال از رم بود كه تغييرش دادم و درست شد . بايوسش هم اصلا بوق نمي زد .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

رم رو امتحان كن . من به اين مشكل شايد 2 هفته پيش برخوردم . كل سيستم روشن بود ولي مانيتور روشن نمي شد .
    اشكال از رم بود كه تغييرش دادم و درست شد . بايوسش هم اصلا بوق نمي زد .
    حتما این کار را انجام میدهم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •