دوستان سلام
کسی از دوستان در مور نحوه نصب فیش های ریزی که از قسمت کلید پاور کیس بیرون آمده آشنایی دارد
یکی از دوستان ما مادربرد GA-6VXC7-4X-P را دارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هر کاری میکنیم که روشنش کنم کامپیوتر روشن میشه ولی بالا نمیاد نمیدونم ایراد از کجاست یکسری فیش های ریزی دارد که از قسمت کلید پاور خارج شده نام آنها بر روی فیش مشکی رنگ انها طبق زیر میباشد:
HDD LED
M/B SW
RESET SW
GROUND 1
GROUND 2
+5V 1
+5V 2
+D 1
+D 2
- D 1
- D 2
بر روی مادربرد هم طبق زیر فیش های نری دارد :
. . 1 2 GN GN
- - خالی است فیشی ندارد
. . H+ -H
. . P-
. .P-
. .P+( که با یک آکولاد 2 فیش بالا را نیز در بر گرفته است و زیرش نوشته است SPK)
. .PW
. .RE (که با یک آکولاد فیش قبلی را نیز در برگرفته است)
. -
. . G- G+
شرمنده یک کم سخته از روی این تشخیص دادن ولی به هرحال کسی که این ار را کرده باشد مسلما میداند که کگدام فیش به کدام پایه میخورد بنده هم نام فیش ها را نوشتم و هم نام پایه ها را.
در مورد سیستم هم بگویم که کارت گرافیک و هارد و سی پی یو و پاور سالم هستند فقط به رم شک دارم رمش هم از این نوع های قدیمی SD هستش که باسش فکر کنم 133 باشد چگونه از سالم بودن رم میتواند اطمینان حاصل پیدا کرد؟ از سالم بودن مادربرد چی؟ از سالم بودن سی پی یو چی؟
هارد را بر روی کامپیوتر خوردم نصب کردم ایرادی نداشت و برای تست اینکه آیا ایراد از کارت گرافیک است گرافیک خودم رو روش گذاشتم دیدم باز هم جواب نمیده پس نتیجه گرفتم گرافیکش هم سالمه پس به نظر شما ایراد از کجا میتواند باشد ؟
باز هم میگویم کامپیوتر روشن میشود ولی مانیتور روشن نمیشود و اصلا سیستم بالا نمیآید.
منتظر راهنمایی های خوب و صمیمانه شما هستم.
با تشکر