تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: صنعت نرم‌افزار ايران رو به نابودی است.

  1. #1
    حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind
    پست ها
    15,096

    پيش فرض صنعت نرم‌افزار ايران رو به نابودی است.

    نايب رئيس کميسيون نرم‌افزار نظام صنفي گفت: متاسفانه تفکر دولتمردان اساسا ضرورت توسعه و تقويت بخش خصوصی را زير سوال می‌برد.
    خوانساری ابيانه، مسئول کميسيون نرم‌فزار سازمان نظام صنفی رايانه‌ی استان تهران، در نخستين جلسه کاری اين کميسيون که با حضور سعيدی، رييس سازمان و اعضايکميسيون برگزار گرديد بر ضرورت اتخاذ تمهيداتی برای عبور از دوران رکود کسب و کار شرکت‌های نرم‌افزاری تاکيد نمود.

    خوانساری در اين نشست ضمن تشکر از سعيدی و اعضاي هيئت مديره سازمان که در سال گذشته عليرغم وجود تمام مشکلات و موانع موجود با پشتکار و جديت تمام سعی در پيشبرد اهداف صنفی داشته اند، از اعضاء کميسيون نرم‌افزار خواست تا با توجه به حضور رياست سازمان در جلسه نظرات و پيشنهادات خود را ارائه نمايند.

    زريابی از اعضاي کميسيون نرم‌افزار در اين نشست با اشاره به چارچوب سياست‌های کلان سازمان در حوزه فناوری اطلاعات، مقوله مشکلات جاری شرکت‌ها را از مهم‌ترين دغدغه‌های شرکت‌های نرم‌افزاری عنوان کرد و افزود: اتخاذ تمهيداتی برای حل اين مشکلات و ارائه رهنمودهايي از سوی مسئولين سازمان در اين برهه از زمان می‌تواند بسيار مفيد واقع شود.

    وی با اشاره به فرا رسيدن سررسيد بازپرداخت اقساط وام شرکت‌های نرم‌افزاری و مشکلات مربوط به وصول مطالبات معوقه شرکت‌ها از کارفرمايان، تاکيد نمود که در جايي که همه کشورها در حوزه فناوری اطلاعات رو به پيشرفت هستند و با شتاب و سرعت قابل توجهی در اين حوزه حرکت می‌کنند متاسفانه در کشور ما خردگرايي و انديشه به پايين‌ترين سطح تنزل کرده و مسلما در اين ميان شرکت‌های نرم‌افزاری که شرکت‌هايي دانش‌محور هستند تاب تحمل چنين فضايي را نخواهند داشت.

    دهقان نيز از ديگر اعضاي کميسيون نرم‌افزار در اين نشست با اشاره به ضرورت وجود نظام‌های آماری و ارزش افزوده اطلاعات به عنوان ابزار کارآمد مديريت در عصر حاضر، بر لزوم جمع‌آوری و تهيه آمار و اطلاعات متناسب با نياز شرکت‌ها و در راستای عملکرد سازمان تاکيد نمود.

    دهقان خواستار تحليل عملکرد سازمان در سال گذشته و بررسی پتانسيل‌ها و نقاط ضعف و قوت عملکرد مديران سازمان شد.
    وی عنوان کرد بدون شک جمع‌آوری و توليد آمار موثر در سازمان می‌تواند در دستيابی به اهداف کلان مديران سازمان را ياری رساند.

    يوسفيان نايب رئيس کميسيون نرم‌افزار نيز در بخش ديگری از اين نشست به مسئله تقويت روحيه اعضاي صنف اشاره نمود و افزود: در جايي که متاسفانه تفکر دولتمردان اساسا ضرورت توسعه و تقويت بخش خصوصی را زير سوال می‌برد، لازم است که اعضاي صنف با حفظ همدلی و تقويت انسجام صنفی با حمايت همه جانبه خود، بسترهای لازم برای توسعه و تقويت سازمان را فراهم آورند.
    clicknews.ir

  2. #2
    پروفشنال online-amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    انگلیس
    پست ها
    833

    پيش فرض

    سالانه مايكروسافت چند ميليون دلار خرج ميكنه تا مهندسان نرم افزار ايران رو به خدمت خود بگيره...با كلي مزايا و حقوق... .

    متاسفم مال.... . بي خيال...! ما سرنوشتمون بايد اينطوري رقم بخوره ...!

  3. #3
    در آغاز فعالیت Jadda2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مازندران __ قائمشهر
    پست ها
    16

    پيش فرض

    قانون کپی رایت هم باید رعایت بشه......

  4. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه netspc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    پست ها
    223

    پيش فرض

    بدون شرح!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •