تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشكل در برنامه my phone explorer

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض مشكل در برنامه my phone explorer

سلام

مشكل اين برنامه اينه كه وقتي مسيج ها رو بك آپ ميگيري تو سيستم دوباره اون فايل رو اجرا ميكني تو گوشي بعضي اس ام اس ها نصفه ميشه بقيش سه تا نقطه هستش نميدونم چرا اينجوري ميشه چجوري درست ميشه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

سلام...اتفاقا واسه منم اینطوری میشه...! منتها من وقتی میخوام اس ام اس از روی کامپیوترم به گوشیم منتقل کنم اکثرشو به صورت سه نقطه و چند تا کلمه از اون اس ام اس نشون میده : مثلا از یه جمله چند تا کلمه آخرش رو روی گوشی نشون میده و قبلش به جای بقیه کلمات اس ام اس سه نقطه میذاره..اینم بگم بعضی وقتها جمله خیلی طولانی رو میریزه اما بعضی وقتها 5 تا کلمه رو کامل نشون نمیده و سه نقطه هست....در ضمن گوشیم سونی اریکسون K510i هست و با برنامه My Phone Explorer کار میکنم...راهنمایی کنید ممنون میشم...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام...اتفاقا واسه منم اینطوری میشه...! منتها من وقتی میخوام اس ام اس از روی کامپیوترم به گوشیم منتقل کنم اکثرشو به صورت سه نقطه و چند تا کلمه از اون اس ام اس نشون میده : مثلا از یه جمله چند تا کلمه آخرش رو روی گوشی نشون میده و قبلش به جای بقیه کلمات اس ام اس سه نقطه میذاره..اینم بگم بعضی وقتها جمله خیلی طولانی رو میریزه اما بعضی وقتها 5 تا کلمه رو کامل نشون نمیده و سه نقطه هست....در ضمن گوشیم سونی اریکسون K510i هست و با برنامه My Phone Explorer کار میکنم...راهنمایی کنید ممنون میشم...

درسته براي منم دقيقا همونطوريه. البته گوشي خودم كا 800 هستش نشده تا حالا آپديت هم ميشه گوشي درست ميشه بعضي عاش كلا نميدونم براي چي اينجوري ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •