با سلام من برنامه skygrabber برای دانلود افلاین را دارم ولی بعد 15 روز از کار می افتد لطفا کرک این برنامه را در سایت قرار دهید. ممنون![]()
با سلام من برنامه skygrabber برای دانلود افلاین را دارم ولی بعد 15 روز از کار می افتد لطفا کرک این برنامه را در سایت قرار دهید. ممنون![]()
ورژن و لينك دانلود لطفا
سلام دوستان من کرک SkyGrabber XP v2.7.8 می خواستم سرچیدم تو سایت اما کرک این ورژن رو نیافتم این ورژن کلی از مشکلات قبلی اش بر طرف شده
سایت اصلی اش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File Size: 4,567.01 Kb
محدودیت نرم افزرا هم 30 روزه هست و هم انگار قفل سخت افزاری داره چون با ورژن های قبلی که کرکش تو همین سایت بود کار میکردم فرق داره
لینک مستقیم نداره باید بری تو سایتش دانلود کنی دوست عزیز
آخرين ورژن كرك شده اين هست
SkyGrabber 2.7.5:
توسط سودا كرك شده(ستاپ و كرك داخل فايل موجوده).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ميخوايين ورژن جديد كرك بشه به سودا خبر بديد.شايد كرك كرد
ورژن 2.7.8 هنوز كرك نشده اما نسخه كامل ورژن 2.7.5 اين برنامه ارو كه براي اولين بار توسط سودا كرك شده ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته من همين الان پست دوستمون IVAN رو ديدم كه زودتر از من لينك دانلود رو ايشون هم قرار دادن(هر 2 لينك يكيه و فرقي نميكنه از كدوم لينك بدانلوديد)
Last edited by hakhamanesh; 21-04-2007 at 20:20.
اینو قبلا داشتیم اما من همین آخرین ورژن رو می خواستم که خیلی از مارای نرم افزار بهتره والا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)