سلام
آیا میشود برای همیشه به جای اینکه کامپیوتر را Turn Off کنم Hibernate کنم. آیا اینکار ضرری برای کامپیوتر دارد یا باید هرچند وقت یکبار کامپیوتر خاموش هم بشود؟
سلام
آیا میشود برای همیشه به جای اینکه کامپیوتر را Turn Off کنم Hibernate کنم. آیا اینکار ضرری برای کامپیوتر دارد یا باید هرچند وقت یکبار کامپیوتر خاموش هم بشود؟
سلام ...
نه ، هیچ ضرری برای کامپیوتر نداره .
موفق باشید .
راست ميگن هيچ ضرري نداره چون در اين حالت كليه اطلاعات روي رم همه توي يه فايل ذخيره ميشن و در دفعه بعدي كه كامپيوتر رو روشن مي كنيد همه دوباره روي رم بارگزاري ميشن يعني مثل اين كه كامپيوتر شما خاموش نشده.
یعنی من دیگه از این به بعد (تا آخر عمر) کامپیوترم رو به جای خاموش کردن Hibernate کنم؟
سلام ...
H A M E D جان از توضیحاتتون تشکر می کنم .
در Hibernate هم عملا کامپیوتر خاموش می شود با این تفاوت که قبل از خاموش شدن ، اطلاعات Memory بر روی Hard Disk ذخیره می شود تا هنگام روشن شدن کامپیوتر ، آن اطلاعات از روی Hard Disk به Memory انتقال یابد .
فقط باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر برای زمانی کوتاهی می خواهید از کامپیوتر فاصله بگیرید ، بهتر است سیستم را Stand By نمایید نه Hibernate
ترفند :
به مسیر زیر بروید و گزینه ی When I press the power button on my computer را روی گزینه ی Hibernate تنظیم کنید و سپس شستی OK را در تمام پنجره ها فشار دهید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این به بعد برای Hibernate کردن سیستم کافی است از روی کیس دکمه ی " خاموش / روشن " را فشار دهید .
راستی !
تا آخر عمر خودت یا عمر کامپیوتر ؟!![]()
موفق باشید .
درسته دوست عزیز.از این به بعد برای Hibernate کردن سیستم کافی است از روی کیس دکمه ی " خاموش / روشن " را فشار دهید .
راستی !
همینطور میتوانید در قسمت خاموش کردن کلید " H " را فشار دهید.
یه تایپیک دیدم که درباره هایبر نات کاملا توضیح داده شده بود
سرچ کن تا اون تایپیک رو پیدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)