سلام
من می خواستم نام کاربریم را تغییر بدم ولی در تنظیمات کاربر فقط تغییر کلمه عبور است راهنمایی کنید؟
ممنون
سلام
من می خواستم نام کاربریم را تغییر بدم ولی در تنظیمات کاربر فقط تغییر کلمه عبور است راهنمایی کنید؟
ممنون
ُسلام
باید به اقا میثم پیام خصوصی بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزار بار گفته شده
به
ميثم
علي
سينا
خصوصي بده
براي اين كار فقط به ميثم پيغام خصوصي بدهيد.
دوست عزیزم شما کافی بود یک سرچ کوچیک می کردید . اما من حدس میزنم شما خیلی تا حالا با سیستم سیستم های Forum و یا حداقل توی انجمنی زیاد عضو نبودید برای همین دوست عزیز راهنمایی میکنم از این بعد در کل انجمن اگه خواستی موضوعی را بزن یا در اون انجمن و یا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ کن .
برای تغییر دادن ID تون به میثم عزیز پی ام بدین از همه بهتره چراکه ایشون بیشتر از بقیه ی تیم مدیریت میاند . ولی در کل شما میتونید برایی تغییر نام کاربری به :
Meisam
Ali
Sina
Mafia
پی ام بدین ...
موفق باشید
شهریار![]()
براي چي به علي و سينا خصوصي نديم؟
سلام
به دليل اينكه هر كدام از اين عزيزان مسئوليت خاص خود را دارند.
و مسئول اين كار آقا ميثم است.
البته مطمئنا آقايان علي و سينا نيز ميتوانند اين كار را انجام دهند.
و شايد اگر براي اين دو پيغام خصوصي بزنيد پاسخي دريافت نكنيد. در مورد آقا سينا نميدانم ولي خود من تجربه اين كار را با علي آقا داشتم و پاسخي دريافت نكردم.
پیام به میثم دادم هیچ جوابی نگرفتم راه دیگه ای نیست؟
نه متاسفانه فعلا ! تا میثم عزیز بیاد ! ( نمیدونم کجا هست حتما کار داشته و یا چیزی ! ) علی و سینا هم کلا بیشتر درگیر سایت هستند و کمتر میاند .
مهران هم که نیست !
پس راهی دیگه نداری مگر اینکه یک دور دیگه عضو بشی پست بدی . فقط وقتی یکی از دوستان ادمین اومدند می تونند یوزر شما را با قبلی ادغام کنند که پست ها ادغام بشه با آی دی جدید...
AMD Smarter Choice![]()
فکر کن یکیو با MaFiA ادغام کنند! چی میشه!نوشته شده توسط Advance Micro Device [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)