تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: یه فارسی نویس توپ واسه N70 (میخوام)

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض یه فارسی نویس توپ واسه N70 (میخوام)

بچه ها دمتون گرم یه فارسی نویس میخوام برا N70. فقط یه نفر لطف کنه بذاره

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10 فارسي ساز ان 70 .. حالشو ببر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش استفاده .........
    اول برنامه Psiloc Localization cracked by Iranians رو روي گوشيتون نصب كنين اگه كار كرد و فهميدين كه برنامه مدت دار نيست كه خوب برنامه كرك شده است ولي احتمال دارد بعد از 30 - 10 روز از كار بيافتد.
    اگر برنامه مدت دار بود و از كار افتاد برنامه رو يكبار پاك كرده گوشي رو restart كنين و بعد نصبش كنين و بعد از نصب از برنامه استفاده نكنين و داخل برنامه نرين و بعدش برنامه psilocerecorderv164 رو نصب كنين و گوشي رو يكبار روشن و خاموش كنين و بعد حالشو ببرين ............
    اگه طبق روش بالا عمل نكنين .. به هيچ وجه كار نميكنه
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وحید جان دستت درد نکنه ولی من به هیچ وجه دوست ندارم گوشیم فارسی بشه فقط یه فارسی نویس میخوام که بتونم فارسی بنویسم اگه داری ممنون میشم بذاری یا هر کس که داره بذاره خیلی دمش گرمه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

9 فقط با اين برنامه ميتوني Sms فارسي بنويسي ...

وحید جان دستت درد نکنه ولی من به هیچ وجه دوست ندارم گوشیم فارسی بشه فقط یه فارسی نویس میخوام که بتونم فارسی بنویسم اگه داری ممنون میشم بذاری یا هر کس که داره بذاره خیلی دمش گرمه
    سلام دوست عزيز
    اگه منظورت منوهاي گوشيت كه فارسي بشه نه بابا .. اصلا امكان نداره اونا فارسي بشه .. ان 70 مادزادي انگليسي
    با اين برنامه كه من واست گذاشتم فقط ميتوني اس ام اس فارسي بنويسي و جاهايي كه دوست داري فارسي بنويسي مثلا يه پروفايل جديد ايجاد كني و اسمشو فارسي كني

اگر هم نصبش كردي و فعالش كردي ، گوشيت خواست ريستارت بشه NO بزن و نذار ريستارت بشه چون فونت هاي گوشي قاطي ميشه .. البته اگه دوباره Disable كني يعني غير فعالش كني برمي گرده به حالت اول .....
    (نترسي ها ميگم فونت ها قاطي ميشه ، چيز مهمي نيست در واقع اين برنامه منو رو هم فارسي مي كنه ولي ان 70 رو نمي تونه پس فونت ها قاطي پاتي ميشه)
    اگه ريستارت نكني هيچ چيزي تو گوشيت اتفاق نمي افته .... و زماني كه مي خواي اس ام اس فارسي بنويسي تو همون صفحه اس ام اس جديد كه الان بدون اين برنامه انگليسي مي نويسه ، Opition رو بزن و Enable Farsi رو انتخاب كن و فارسي بنويس و وقتي مي خواي انگليسي بنويسي اونو Disable Farsi كن ....
    همين .....
    اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم .....
    بازم هر سوالي داري در خدمتم

راستي من كل بازار و موبايل فروشي ها نمايندگي ها رو گشتم هم تو تهران و هم تو تبريز .. اصلا اونا اطلاع ندارن از همچين برنامه اي و اصلا نمي دونن ... وقتي بهشون ميگي ميگن : نميشه ان 70 خارجي و فارسي هم نداره و گوشيت رو عوض كن
    اين برنامه رو من به دوستان و آشنايان كه ان 70 دارن دادم .. همشون دارن حال ميكنن .. حتي يكي از دوستاي من 20 هزار تومن داده بود به اتصالات تا فارسيش كنن نتونسته بودن .....

آخر فروم باز morteza_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اگه منظورت منوهاي گوشيت كه فارسي بشه نه بابا .. اصلا امكان نداره اونا فارسي بشه .. ان 70 مادزادي انگليسي
    با اين برنامه كه من واست گذاشتم فقط ميتوني اس ام اس فارسي بنويسي و جاهايي كه دوست داري فارسي بنويسي مثلا يه پروفايل جديد ايجاد كني و اسمشو فارسي كني

اگر هم نصبش كردي و فعالش كردي ، گوشيت خواست ريستارت بشه NO بزن و نذار ريستارت بشه چون فونت هاي گوشي قاطي ميشه .. البته اگه دوباره Disable كني يعني غير فعالش كني برمي گرده به حالت اول .....
    (نترسي ها ميگم فونت ها قاطي ميشه ، چيز مهمي نيست در واقع اين برنامه منو رو هم فارسي مي كنه ولي ان 70 رو نمي تونه پس فونت ها قاطي پاتي ميشه)
    اگه ريستارت نكني هيچ چيزي تو گوشيت اتفاق نمي افته .... و زماني كه مي خواي اس ام اس فارسي بنويسي تو همون صفحه اس ام اس جديد كه الان بدون اين برنامه انگليسي مي نويسه ، Opition رو بزن و Enable Farsi رو انتخاب كن و فارسي بنويس و وقتي مي خواي انگليسي بنويسي اونو Disable Farsi كن ....
    همين .....
    اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم .....
    بازم هر سوالي داري در خدمتم

راستي من كل بازار و موبايل فروشي ها نمايندگي ها رو گشتم هم تو تهران و هم تو تبريز .. اصلا اونا اطلاع ندارن از همچين برنامه اي و اصلا نمي دونن ... وقتي بهشون ميگي ميگن : نميشه ان 70 خارجي و فارسي هم نداره و گوشيت رو عوض كن
    اين برنامه رو من به دوستان و آشنايان كه ان 70 دارن دادم .. همشون دارن حال ميكنن .. حتي يكي از دوستاي من 20 هزار تومن داده بود به اتصالات تا فارسيش كنن نتونسته بودن .....

سلام
    اقا من از یکی از دوستام شنیدم که N70 فارسی میسه.(فلش فارسی).

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

والا من اطلاعي ندارم .....
    شما مي توني بپرسي دقيقا چه جوري .. ؟

آخر فروم باز morteza_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من اطلاعي ندارم .....
    شما مي توني بپرسي دقيقا چه جوري .. ؟

سلام
    اقا من از یکی از دوستام که توی کار گوشی هست سوال کردم .
    بله n70 فارسی میشه.
    موفق باشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیزvahid_203 یه راه دیگه هم هست که با خیال راحت میشه گوشی رو ریستارت کرد وفونت گوشیت به هم نخوره با استفاده ازبرنامه filemanengerمیری تو درایو c گوشیت بعد system/fontsفونت ایجادشده را حذف میکنی دیگه هروقتی تو برنامه Psiloc Localizationریستارت کنی فونت گوشیت به هم نمی خوره

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی امتحان میکنم
    Last edited by The_Last_Samurai; 21-04-2007 at 01:06. دليل: اشتباه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام,
    من این برنامه رو که می خواهم روی گوشی v70دم نصب کنم پیغام Unable to verify supplier می ده باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    لطفاً یک نفر جوابمو بده خیلی واجبه باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •