تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 138

نام تاپيک: از كدوم كارايي موبايلتون بيشتر لذت بردين تا حالا؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

10 از كدوم كارايي موبايلتون بيشتر لذت بردين تا حالا؟؟؟

سلام دوستان عزيز
    خيلي دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم

من يه مدت با برنامه اي كه مربوط به ضبط تماسها بود و صداي دو طرف رو به خوبي ضبط مي كرد البته بدون اون صداي بوق خيلي حال كردم و به طوراتوماتيك صدا رو ضبط ميكرد حتي بعضي وقتها هودم هم حواسم نبود كه داره ضبط ميكنه و الان بهد از يك سال و خورده اي همه اون تماسها رو دارم و گوش مي دم ...واقعا خاطرات جالبي برام رقم زده... حتي چند تا مزاحم تلفني داشتم كه بعدا كه دوباره به صداشون گوش دادم فهميدم كه كيا بودن:43: و يادم مياد يكبار گوشيمو به يكي از آشنا ها قرض دادم كه يه تماس باهاش بگيره و اون رفت و از من دور شد و تماس گرفت و اومد گوشي رو پس داد بعد من رفتم صداشو گوش دادم كه با كي صحبت كرده و چي گفته خيلي با حال بود

حالا شما بگيد با كدوم كارايي گوشي حال مي كنيد و خاطره داريد؟؟
    با دوربينش يا بلوتوث يا اينفرارد يا موزيك پلير يا موارد ديگه و يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره داريد؟؟؟

اگه به اين تاپيك اومدين حتما يه مطلب جالب از موبايلتو بگيد
    Last edited by IMANOKIA; 16-04-2007 at 15:28.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نه من بلکه همه N73 دارها با کیفیت عالی دوربین و پخش عالیش حال میکنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

نه من بلکه همه N73 دارها با کیفیت عالی دوربین و پخش عالیش حال میکنن.

سامان عزيز كاش نوشته بودي كه با دوربين گوشيت عكس خاطره انگيزي گرفتي يا با پخش خوبش خاطره اي هم داري يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره اي داري؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اهان پس بحث خاطره و عشق و دوستی و اینجور حرفاس.من میمیرم واسه اینجور خاطره ها ....
    والا این دوربین گوشی من به غیر از عکس خاطره انگیز چیزه دیگه ای نمیندازه . .. پخشش هم که فقط اهنگای عشقولانه پخش میکنه .... در کل گوشی من همش خاطره انگیزه .... جاتون خالی تو زمستون با .... رفته بودیم دیزین خدا شاهده تا زیر زانو برف بود داشتیم از سرما یخ میزدیم که یه عکس خاطره انگیز باهاش انداختم حیف که به دلیل تهاجم فرهنگی از گذاشتنش معذورم ولی عجب عکسی بود .... یادش به خیر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

اهان پس بحث خاطره و عشق و دوستی و اینجور حرفاس.من میمیرم واسه اینجور خاطره ها ....
    والا این دوربین گوشی من به غیر از عکس خاطره انگیز چیزه دیگه ای نمیندازه . .. پخشش هم که فقط اهنگای عشقولانه پخش میکنه .... در کل گوشی من همش خاطره انگیزه .... جاتون خالی تو زمستون با .... رفته بودیم دیزین خدا شاهده تا زیر زانو برف بود داشتیم از سرما یخ میزدیم که یه عکس خاطره انگیز باهاش انداختم حیف که به دلیل تهاجم فرهنگی از گذاشتنش معذورم ولی عجب عکسی بود .... یادش به خیر

واي يخ كردم تو اين سرما. دستت نلرزيد موقع عكس گرفتن؟ مي گم يه نگاهي به عكسه بنداز ببين تو اون سرما گونه هاش سرخ شده يا نه:43:

من عاشق زمستونم و سرما . مخصوصا موقعي كه بريم برف بازي بعد يهو با دو بيايم بپريم تو ماشين اي حال ميده...
    Last edited by IMANOKIA; 16-04-2007 at 16:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

اي بي معرفتا چرا مياين اينجا ولي چيزي نمي گين؟؟؟
    قبول دارم جواب اين سوال يك كمي سخته و احتياج به فكر داره و حافظه قوي مي طلبه ولي خوب خيلي جالب مي شه اگه نظر بديدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه KINGTATu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    IRAN - Tehran

پيش فرض

من رو ان73 با LCG JokeBox خیلی حال می کنم ، اون اکولایزرش معرکس ولی به پای ماله خودش نمی رسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    خيلي دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم

من يه مدت با برنامه اي كه مربوط به ضبط تماسها بود و صداي دو طرف رو به خوبي ضبط مي كرد البته بدون اون صداي بوق خيلي حال كردم و به طوراتوماتيك صدا رو ضبط ميكرد حتي بعضي وقتها هودم هم حواسم نبود كه داره ضبط ميكنه و الان بهد از يك سال و خورده اي همه اون تماسها رو دارم و گوش مي دم ...واقعا خاطرات جالبي برام رقم زده... حتي چند تا مزاحم تلفني داشتم كه بعدا كه دوباره به صداشون گوش دادم فهميدم كه كيا بودن:43: و يادم مياد يكبار گوشيمو به يكي از آشنا ها قرض دادم كه يه تماس باهاش بگيره و اون رفت و از من دور شد و تماس گرفت و اومد گوشي رو پس داد بعد من رفتم صداشو گوش دادم كه با كي صحبت كرده و چي گفته خيلي با حال بود

حالا شما بگيد با كدوم كارايي گوشي حال مي كنيد و خاطره داريد؟؟
    با دوربينش يا بلوتوث يا اينفرارد يا موزيك پلير يا موارد ديگه و يا اينكه با نرم افزار خاصي خاطره داريد؟؟؟

اگه به اين تاپيك اومدين حتما يه مطلب جالب از موبايلتو بگيد
    دوست عزيز اولا شما بگو ببينم گوشيت چي بوده و برنامت چي بوده و از كجا مي شه دانلودش كرد لينكشم به من بده
    ثانيا خوب معلومه كه برو بكس ايراني از دوربين وصداي گوشي حال مي كنن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

دوست عزيز اولا شما بگو ببينم گوشيت چي بوده و برنامت چي بوده و از كجا مي شه دانلودش كرد لينكشم به من بده
    ثانيا خوب معلومه كه برو بكس ايراني از دوربين وصداي گوشي حال مي كنن

اون موقع گوشيم 6630 بود اسم برنامه هم يادم نيست ولي خيلي دنبالش گشتم تا پيداش كردم بدون اون صداي بوق چه حالي مي داد ضبط تماسها
    البته تو سي دي هام دارمش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

اي روزگار...من با موبايل كارايي كردم كه شايد بعضياشو باور نكنيد ولي از حوصله اينجا خارجه اگه بدونيد با همين بلوتوثي كه شما فقط باهاش برنامه و عكس و فيلم مي گيرينو ميفرستين يا با اينفرارد چه كارا كردم
    ياد جوونيا بخير ..وقت زياد داشتم مي رفتم جيكو پيك موبايلو در مياوردم...

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •