تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: گوشی بین100-150تومان بابلوتوث میخوام

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

14 گوشی بین100-150تومان بابلوتوث میخوام

گوشی بلوتوث دار،قیمت بین100-150تومان باشه بقیه امکاناتش مهم نیست.
    ممنون میشم معرفی کنید.

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

من به شما گوشی سونی اریکسون کا 510 رو پیشنهاد میکنم که بسیار پرطرفدار هم هست و دوربین خیلی خوبی هم داره .

داره خودمونی میشه m1d1y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Z 530i هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا من خودم کا510 خریدم.البته قبل از عید 145 تومن بود.اما الان مثل اینکه تا 165 تومن هم رفته.نمیدونم چرا گرون شده؟
    چندتا نکته هم هست که باید بگم.تو این رنج قیمت گوشیهای جور واجوری هست که هر کدوم یه سری مزایا و عیب و ایراداتی دارن.
    طرف نوکیا نرو چون هم دوربین های ضعیفی دارن هم حافظه های 2 یا 3 مگابایتی!!!سامسونگ و موتورلا رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم.چون بازم تو این قیمت یعنی پول حروم کردن.اما سونی اریکسون.
    Z 530i هم بلوتوث داره هم اینفرارد.هم اینکه حافظش اضافه میشه.اما خوب شکل ظاهریش جالب نیست.تازه ال سی دی این گوشی 65000 رنگه که به نظرم خیلی پایینه.پس مهمترین مزیتش حافظش هست.در ضمن دورینش هم VGA هست که خوب متوسطه.
    اما K510 که به نظرم بهترین گوشی تو این قیمته از همه لحاظ نسبت به گوشیهای هم قیمتش برتره.فقط یه ایراد کوچیک داره اونم اینه که مموری نمیخوره.البته حافظه ی خود گوشی قابل قبوله.28 مگابایت.این گوشی هم بلوتوث داره هم اینفرارد.دوربینش 1.3 مگاپیکسلیه و واقعا با کیفیته.ال سی دی گوشی 265000 رنگه که حیلی عالیه.مثل اینکه این گوشی فقط در مالزی ساخته میشه.چون هیچ کا510 چینی من ندیدم.حواست به باتری هم باشه.میگن باتری های اصلی باید روش نوشته باشه made in china finished in china اما ماله من نوشته made in china finished in korea که البته تا اینجا مشکلی از این بابت نداشتم.اگه برات حافظه مهمه باید قید کیفیت رو بزنی و زد530 رو بحری.اما در غیر اینصورت کا510 یک گوشی ایده آل به شمار میره.اگه گوشی پایینتر میخوای کا310 هم هست که بلوتوث نداره وربینش VGa هست 65 رنگه حافظش هم 15 مگابایته.فکر کنم 115 یا 120 تومن باشه.بازم اگهسوالی بود بپرس.

داره خودمونی میشه hfb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

12

مرسی که پاسخ دادید،میرم همونk510رو میگیرم
    برای خانمم میخواستم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

20 تومن بزار روش بشه 170 تومن یه Motorola L7e بگیر که هم بلوتوث داره هم رم میخوره
    ک510 فک کنم28 مگابایت حافظه داره. خیلی کمه
    ولی اونی که گفتم رم میخوره

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

آقا من خودم کا510 خریدم.البته قبل از عید 145 تومن بود.اما الان مثل اینکه تا 165 تومن هم رفته.نمیدونم چرا گرون شده؟
    چندتا نکته هم هست که باید بگم.تو این رنج قیمت گوشیهای جور واجوری هست که هر کدوم یه سری مزایا و عیب و ایراداتی دارن.
    طرف نوکیا نرو چون هم دوربین های ضعیفی دارن هم حافظه های 2 یا 3 مگابایتی!!!سامسونگ و موتورلا رو هم اصلا پیشنهاد نمیکنم.چون بازم تو این قیمت یعنی پول حروم کردن.اما سونی اریکسون.
    Z 530i هم بلوتوث داره هم اینفرارد.هم اینکه حافظش اضافه میشه.اما خوب شکل ظاهریش جالب نیست.تازه ال سی دی این گوشی 65000 رنگه که به نظرم خیلی پایینه.پس مهمترین مزیتش حافظش هست.در ضمن دورینش هم VGA هست که خوب متوسطه.
    اما K510 که به نظرم بهترین گوشی تو این قیمته از همه لحاظ نسبت به گوشیهای هم قیمتش برتره.فقط یه ایراد کوچیک داره اونم اینه که مموری نمیخوره.البته حافظه ی خود گوشی قابل قبوله.28 مگابایت.این گوشی هم بلوتوث داره هم اینفرارد.دوربینش 1.3 مگاپیکسلیه و واقعا با کیفیته.ال سی دی گوشی 265000 رنگه که حیلی عالیه.مثل اینکه این گوشی فقط در مالزی ساخته میشه.چون هیچ کا510 چینی من ندیدم.حواست به باتری هم باشه.میگن باتری های اصلی باید روش نوشته باشه made in china finished in china اما ماله من نوشته made in china finished in korea که البته تا اینجا مشکلی از این بابت نداشتم.اگه برات حافظه مهمه باید قید کیفیت رو بزنی و زد530 رو بحری.اما در غیر اینصورت کا510 یک گوشی ایده آل به شمار میره.اگه گوشی پایینتر میخوای کا310 هم هست که بلوتوث نداره وربینش VGa هست 65 رنگه حافظش هم 15 مگابایته.فکر کنم 115 یا 120 تومن باشه.بازم اگهسوالی بود بپرس.
    دوست عزیز من با تمام حرفات موافقم ولی قیمتات به روز نیست قیمت های به روز تهران اینه ( 86/1/29) :

K510 : 130
    Z530 : 140
    K310 : 98
    همشون هم سریال چنج و بدون گارانتی هستن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •