تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: مشکل در جنرال 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل در جنرال 3

سلام من توی اجرا کردن بازی جنرال 3 مشکل پیدا کردم : وقتی بازی کامل همراه با کرک نصب می کنم در هنگام
    اجرا بازی ارور میده که سیستمت یا ویروس داره یا سطحش پایین مشخصات کامپیوتر منم اینه
    گرافیک:128
    رم:256
    سی پی یو:2.5
    حالا ایراد واقعا از سیستم یا نه

داره خودمونی میشه Maste^Bazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

سلام من توی اجرا کردن بازی جنرال 3 مشکل پیدا کردم : وقتی بازی کامل همراه با کرک نصب می کنم در هنگام
    اجرا بازی ارور میده که سیستمت یا ویروس داره یا سطحش پایین مشخصات کامپیوتر منم اینه
    گرافیک:128
    رم:256
    سی پی یو:2.5
    حالا ایراد واقعا از سیستم یا نه
    نه با اين سيستم هم ميتوني بازيش كني

من با اين سيستم به راحتي ميتونم بازيش كنم

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه جنرال 3 هم اومده...

این مشکل توی جنرال 2 هم ووجود داره...
    در مورد این پیغام باید بگم که هیچ راهی برای رفعش نیست.خودم فکر می کنم به خاطر ضعف سخت افزاری روی بعضی سیستم ها و استفاده از مپ های غیر استاندارد بووجود میاد.
    بعضی ها هستن به خاطر این پیغام اصلا نمی تونن وارد بازی بشن بعضی اوقات هم وسط بازی ظاهر میشه یه سری هم اصلا این مشکل رو ندارن.
    تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که یه بار بازی رو پاک کنی و دوباره بریزی شاید فرجی شد...

بهتره بود مشکلت رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح می کردی...
    Last edited by S@eid; 16-04-2007 at 12:20.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مگه جنرال 3 هم اومده...
    سلام
    اومد؟
    چه جالب !!
    پس بریم بخریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نمیدونم ولی سیستم من با اینکه رم 512 انداختم روش باز هم همین ارور می ده راستی سی دی من رایت شده است از محصولات سی دی قرمز هم است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

بابا جنرال 3 3 ماه كه اومده اينا ميگم جنرال اومده خنده داره به خدا معلومه كه گيمر حرفه اي نيستيد

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه عزیزم این چه حرفیه که شما میزنید ؟؟
    به هیچ وجه هم جنرال 3 نیومده !!

این بازی که شما الان دارید انجام میدید اسمش Command & Conquer 3 هستش نه Generals 3 .
    این بازی اصلا ربطی به سری بازیهای جنزال نداره و در واقع ادامه بازی Tibrium Sun هستش و تنها وجه مشترکشون هم اینه که سازندشون Ea LosAngeles هستش، همین.

در ضمن هیچ وقت این حرفتون رو ملاک بر یک گیمر بودن نذارید، این حرفی که شما زدید مربوط میشه به این که کسی تا چه حد اخبار یک بازی رو دنبال میکنه. من اصلا گیمر حرفه ای نیستم ولی کامل اخبار سری بازیهای استراتژی شرکت EA رو دنبال میکنم. ممکنه یک نفر دیگه هم کلی تویه بازی خفن باشه ولی تنها منبع اخبارش رفیقهاش باشن.

حالا حرف شما خنده داره یا حرف دوستان ؟؟
    اما اگر واقعا این بازی اومده لطف کنید و یه اسکرین شات از این بازی از یک سایت معتبر مثل GameSpot بذارید. ( در ضمن لطفا اسکرین شات مدهای بازی رو اینجا نذارید. )
    Last edited by nezamdoobarareh; 16-04-2007 at 23:49.

داره خودمونی میشه nezamdoobarareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این بازی که شما الان دارید انجام میدید اسمش Command & Conquer 3 هستش نه Generals 3 .
    این بازی اصلا ربطی به سری بازیهای جنزال نداره و در واقع ادامه بازی Tibrium Sun هستش و تنها وجه مشترکشون هم اینه که سازندشون Ea LosAngeles هستش، همین.

در ضمن هیچ وقت این حرفتون رو ملاک بر یک گیمر بودن نذارید، این حرفی که شما زدید مربوط میشه به این که کسی تا چه حد اخبار یک بازی رو دنبال میکنه. من اصلا گیمر حرفه ای نیستم ولی کامل اخبار سری بازیهای استراتژی شرکت EA رو دنبال میکنم. ممکنه یک نفر دیگه هم کلی تویه بازی خفن باشه ولی تنها منبع اخبارش رفیقهاش باشن.

اما اگر واقعا این بازی اومده لطف کنید و یه اسکرین شات از این بازی از یک سایت معتبر مثل GameSpot بذارید. ( در ضمن لطفا اسکرین شات مدهای بازی رو اینجا نذارید. )
    Last edited by nezamdoobarareh; 16-04-2007 at 23:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Never say me

پيش فرض

در ضمن هیچ وقت این حرفتون رو ملاک بر یک گیمر بودن نذارید، این حرفی که شما زدید مربوط میشه به این که کسی تا چهع حد اخبار یک بازی رو دنبال میکنه. من اصلا گیمر حرفه ای نیستم ولی کامل اخبار سری بازیهای استراتژی شرکت EA رو دنبال میکنم. ممکنه یک نفر دیگه هم کلی تویه بازی خفن باشه ولی تنها منبا اخبارش رفیقهاش باشن.

بيبن تو اشتباه ميكني ببين Command & Conquer Generals Zero Hour اين اسمش بود اين بازي جديد كه اومد اسمش شد
    Command & Conquer Tiberium Wars

اين ميشه CC3 ما ميگيم جنرال 3 همه cc3 را ميگن general من نميگم ولي بقيه دوستان ميگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه می شه به من یه کمکی کنید سی دی که من دارم دو سی دی که یکی اطلاعات و دیگری فقط کرک بازی سیدی های شما هم همینطور

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •