سلام به نظر دوستان من كه مي خوام يه تي وي كارت بخرم چي بخرم كه هم كيفيت مناسب هم قيمت مناسب داشته باشه بعضي ها MSIپيشنهاد ميكنند.
سلام به نظر دوستان من كه مي خوام يه تي وي كارت بخرم چي بخرم كه هم كيفيت مناسب هم قيمت مناسب داشته باشه بعضي ها MSIپيشنهاد ميكنند.
سلام من مارک خوبی سراغ ندارم ولی از من به شما گفتن ati نگیر
من تجربه تلخی ازش دارم :mrgreen:
اونهايي كه من باهاشون صحبت كردم ميگفتند Leadtek winfast tv 2000 xp delux
حالا خود دانيد!
سلام
آقا مراجعه كن به اين صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali tebi عزيز اگه از وضعيت کارت های تی وی در بازار خبر داشته باشيد ميدونيد که Pinnacle ها بهترين ها هستند ساخت خود آلمان هستن با گارانتی و کيفيت فوق بالا! که قابليت کپچر با کيفيت عالی هم دارن و بهترين جنس هم در ايران هم در جهان هستن در 2 مدل هستند با کنترل و بدون کنترل
دوست عزيز من خودم يه tv tuner pinnacle دارم که قدیمیه وساخت خود آلمانه وباید بگم که واقعا ترکونده و هر 7 کانالو از آیینه هم صافتر میگیره وتلویزیون رو هم سوسک کرده (بدون اغراق) . ولی این مدل های جدیدش که تو بازار ایران هم زیاد هست رو چین زده که کیفیت آلمانیاشو نداره.
من که میگم اگه یدونه مثل همین که گفتم خودم دارم پیدا کردی تو خریدش شک نکن .در مورد انواع دیگرشون فقط اینو می دونم که ati زیاد چنگی به دل نمی زنه .اگه خریدی حتما بگو چی خریدی وچطوریه![]()
![]()
![]()
علي جان سلام من msi دارم و ازش راضيم قيمتش هم حدود 55000 تومن هست
سلام
HamidFULL, جان یکم در مورد این کپچرش توضیح میدی
یعنی کپچر رو خودش سواره؟
قیمتش چند؟
موفق باشید
فعلا
tsjaleb جان من خودم آلمانی اش رو دارم تو مغازه اصل هر کی خواست بگه واسش ميفرستم با گارانتی اينجوری نيست که الان فقط چينی باشه
Iranian_sports در مورد کپچر کردنش بايد بگم اصلاً نميتونی فکر اش رو بکنی چون وقتی کپچر ميکنه کيفيت اون چيزی که کپچر شده از تصويری که نشون ميده باز هم بالاتر هست!!!!!! در مورد کپچر اش بايد بگم که سختفزاری هست و البته با نرمفزار خود Pinnacle يعنی اين دوتا با کمک هم انجام ميدن
HamidFULL, سلام مي خواستم ببينم قيمت اين pinacle چند هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)