کدام یک را برای نصب در ویندوز خود به کار می برید ؟
KASPERSKY
NOD32
کدام یک را برای نصب در ویندوز خود به کار می برید ؟
با سلام
من الان روی سیستمم هر دوتا نصبه!! البته کاسپر بعنوان آنتی ویروس اولم است که همیشه فعاله و از ناد هم در مواقع ضروری برای اسکن ازش استفاده می کنم. و به نظرم این دو مکمل خوبی برای هم هستند و ضمنا اصلا سرعت سیستم رو نمی گیرن ...
ولی اگه قرار باشه از این دوتا یکی رو انتخاب کنم کاسپر رو انتخاب می کنم چون هم اینتر نت سکوریتی است ( البته ظاهرا Nod32 هم قرار نسخه اینترنت سکوریتی عرضه بکنه...) و هم اینکه من یه مشکلی که با ناد دارم اینه که تقریبا هر 2 هفته سریالهاش از کار می افته و برای آپدیت کردنش باید سریال جدید پیدا کنم
ولی به لحاظ پیدا کردن کدهای مخرب هردوتا تقریبا در یک سطح هستند ( یعنی هر دو فوق العاده قوی اند).
من Nod32دارم(اصل هستش)تازه هم دوباره خریدم(چون اعتبار اون قبلی دیگه داشت تموم میشد)توی نسخه جدیدی که فرستادن اینترنت سکیوریتی نسخه بتا بصورت رایگان هستش(البته مثل اینکه از توی سایتش هم میشه داون کردمجانی)ولی فقط روی XPجواب میده
من که ازش کاملا راضیم چون به هیچ وجه سرعت سیستم رو پائین نمیاره وضمنا سرعت اسکنشم خیلی بالاهست
دیروز از حسینMasterشنیدم که 50درصد تخفیف دانشجوئی هم میدن براخرید
اصلش قیمتش چنده از کجا باید خردیدش؟
اصل قیمتش40تومنه
برا دانشجوها انگار تخفیف میدن
نمیدونم لینک سایت فارسیشو بذارم یانه؟
پی ام بزنی بهتره
برات میفرستم
من که راضی هستم
سلام
در کل فکر میکنم که کاسپر بهتره. حتی اگه فقط از آنتی ویروس خالی اش استفاده کنی
کاسپر هم همین مشکل "کی " برای رجیستر کردنو داره
یه مطلب دیگه اینکه جدیدا گفته میشه اگه از سری 6 کاسپر میخوای استفاده کنی از ورژن
6.0.2.614 به بعد استفاده کن. چون نسخه های قبلی سری 6 مث اینکه یه سری مشکلات دارن(والا میگن حفره دارن!!!)
سلام
منم از kaspersky prsonal pro 5.0.390 استفاده ميكنم و خيلي خيلي ازش راضيم license key اون رو هم كه تا 2008 فعال هستش دو سه ماه پيش از همين تاپيك گرفتم . هر چند وقت يك بار هم آپديتش رو بصورت دستي ميگيرم و هر چند تا سيستمي رو كه بخوام با همون، آپديت ميكنم
به نظر من هم کاسپر باحال تره چون امکاناتیش بیشتره البته با ورژن جدیدش مشکل دارم چون زیادی به همه چی گیر میده ولی این واسه افزایش امینی هستش که قابل قبول هست
دوستان عزیز یک حفره امنیتی خطر ناک در کاسپر پیدا شده که مشکلات زیادی بوجود آورده و تنها راه حلش هم update شدن به ورن 6 به بالای این آنتی ویروس است یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)