بازي براي سوني اريكسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي براي سوني اريكسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی اگر ممکنه اولا برای بازیهات عکس بگذار و دوما بازیهای جدیدتر! بگذار. این بازی که شما گذاشتی همزمان با تولید موبایل اختراع شده...!!!
سلام دوست عزيز
من اين فايل ها ار دارم از روي سي دي آپلود كردم و عكسي ازشون ندارم
دوم اينكه بازي هاي را دارم به ترتيب مي گذارم و ممكنه بعضي هاشون قديمي باشه
دوست عزیز نرم افزارهایی که بازی موبایل رو تو کامپیوتر اجرا می کنن زیاد هستن که تو همین انجمن خودمون هم پیدا میشه کرد
بعدشم اگه از بدشانسی شما کمال جان پستاتون رو ببینه همه رو پاک می کنه
چون:
1.عکس نذاشتید
2.لینک به سایت
موفق باشید
Last edited by PC-PC; 14-04-2007 at 03:50.
در مورد لينك ،سايت هاي رپيد شر ، 4shred و همگي لينك غير مستقيم دارندلینک به سایت
الان كه من هم به نوعي لينك غير مستقيم به سايت خود داده ام ، مشكلي دارد ؟
بد شانسي چرا !!؟بعدشم اگه از بدشانسی شما کمال جان پستاتون رو ببینه همه رو پاک می کنه
من اين فايل ها را براي استفاده ديگران در انجمن قرار داده ام . اگر هم بههر دليلي پاك شوند ، اتفاق خاصي نمي افته .
در مورد عكس هم چون از روي سي دي دارم آپلو مي كنم ،عكسي ازشون ندارم
و نكته اخر اينكه ، فايل ها را بر روي يكي از سايت هاي شخصي خودم آپلود كرده ام كه هم قابليت resume أارد و هم اينكه لينك هاي آن هيچ وقت مثل سايت هاي آپلود فايل دچار مشكل و پاك شدن نمي شود .
در آخر اينكه اگر مديريت و همكار قسمت موبايل تمايل نداشتند ، فايلي در اين انجمن معرفي نمي كنم .
موفق باشيد
محسن
Last edited by Mohsen khan; 14-04-2007 at 06:23.
1.در مورد لینک غیر مستقیم باید بگم که قانون انجمن هستش و نباید به سایت خدتون بدید مگر اینکه از مدیر اجازه بگیرید
2.در مورد عکس ها هم که دوست عزیز گفتم شما باید یک نرم افزاری که بازهای موبایل رو روی کامپیوتر اجرا میکنه رو سیستمتون نصب کنید و بعد از بازیتون یه عکس بگیرید اگه نتونستی پیدا کنی بگو واست آپلود کنم
3.اگه پاک بشه فایلهاتون اتفاقا اتفاق خاصی میوفته و اون اینه که من و بقیه بچه های انجمن از بازی هایی که شما می ذاری محروم می شیم .اتفاق به این مهمی میگه اتفاقی نمی افته؟
4.در مورد resume مثل خودم کردی که کارت عالیه در این مورد مثل بازیی هایی که می ذاری
5.من که هیچی یه کاربر معمولیم ولی مدیرای سایت هم که چیزی می گن فقط واسه منظم بودن قسمت موبایل هستش.وگرنه هدف من ناراحت کردن شما نبود
اگه ناراحت شدی شرمنده دوست من
من که خودم از بازی هات استفاده می کنم و خواهشا قطعشون نکن و از انتقادات هم ناراحت نشو
موفق باشی!!!
با سلام
در مورد لينك كه ظاهرا حق هم با شماست و هم با من
در مورد عكس هم ، مزاحمتون مي شم و با هم همكاري مي كنم .
در مورد پاك شدن فايل ها و اتفاقي كه من گفتم ، منظورم اين بود كه برخي از دوستان فكر مي كنند ، اينها را به خاطر افزايش پست و يا دلايلي ديگر قرار مي دهم ، ولي منظور اصلي من از قرار دادن اين پست ها ، كمك به بچه هاي انجمن است ، چون انجمن كمك زيادي به من كرده و من بايد اين حق را ادا كنم
4-البته يه خرده ناراحت شدم ، چون برخي از دوستان در عوض تشكر خشك و خالي ،فقط گفتند كه سايت من بدرد نخوره و اين فايل ها فايده اي نداره ، به خاطر همين گفتم كه اگر دوستان تمايلي ندارند ، فايلي نگذارم
انشاله دوستان از اين فايل ها و فايلهايي كه در آينده مي گذارم ، استفاده كنند .
موفق باشيد
محسن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)