سلام دوستان.
از اونجا که هیچ وقت دوست نداشتم مطالب (مخصوصاً کدهای مخفی) کپی پیست بشن بدون اینکه نویسنده و خواننده مطلبی ازش بفهمن، بر آن شدم که این تاپیک رو باز کنم و به مرور کد های مورد نیاز رو بزارم و درباره اونها توضیح بدم.
منتظر باشید.![]()
سلام دوستان.
از اونجا که هیچ وقت دوست نداشتم مطالب (مخصوصاً کدهای مخفی) کپی پیست بشن بدون اینکه نویسنده و خواننده مطلبی ازش بفهمن، بر آن شدم که این تاپیک رو باز کنم و به مرور کد های مورد نیاز رو بزارم و درباره اونها توضیح بدم.
منتظر باشید.![]()
کد بلند کردن صدای پخش MP3 (سری D)
این اولین کد رو به علت اینکه کاربران بیشتر از همه دنبالش هستن می زارم.
برای این کار مراحل زیر رو انجام بدین:
Copyrighted by: ShahabSAMSUNG
1) کد ستاره مربع 8999 ستاره 8378 مربع رو بزنید
2) گزینه 2 H/W test رو بزنید
3) گزینه 2 Audio Settings رو بزنید
4) گزینه 9 IIS Normal رو بزنید
5) روی .Rx vol کلید i رو بزنید
6) مقدار level 10 رو صفر وارد کنید
7) کلید save رو بزنید
8) کلید قرمز رنگ را برای خروج بزنید
توجه: حتماً مقدار قبلی رو جایی یادداشت کنید.
چون با این کار قدرت خروجی بیشتر شده و از کیفیت صدای آن کاسته می شود. شاید بعداً خواستید که صدای گوشیتون به حالت اولیه برگرده.
و اما توضیح:
level هایی که مشاهده کردید، میزان بلندی صدای پخش MP3 هست که اگه توجه کرده باشید در قسمت پخش MP3 برای بلند کردن صدا، 10 سطح مختلف وجود داره که از صفر شروع میشه تا 10
ما در اینجا صدای level 10 رو در نهایتش قرار دادیم.
می تونید به جای level 10 هر level دلخواهتون رو به بیشترین صدا تبدیل کنید. مثلاً مقدار level 2 رو صفر وارد کنید تا بیشترین صدا رو وقتی از گوشیتون بشنوید که صداش روی 2 هست!!!
یا ابتکاراتی جالبتر:
می تونید عدد های levelهای مختلف رو یادداشت کنید و برعکس ذخیره کنید. بطوریکه level 0 بیشترین صدا رو داشته باشه و هر چی صدا رو بیشتر می کنید، صدای خروجی از گوشیتون کمتر بشه!!!
این کار رو برای D600 انجام ندید (تا بلایی که سر مهیار اومد سر شما نیاد)
Last edited by ShahabSAMSUNG; 20-06-2007 at 20:35.
بابا دمت گرم خیلی باحال بود![]()
بازم منتظر بقیه توضیحاتت در مورد این کدها هستم![]()
من از مرحله 5 به بعد را متوجه نشدم.شما اصلا كاري به نوع نتيجه نداشته باش بيا مثلا بگو اين...........و حالا به ترتيب منو ها را توضيح بده كه هر كدام چه خاصيتي داره
از مرحله 5 به بعد که دیگه کاری نداره.
وقتی روی .Rx vol کلید ok رو بزنی، وارد صفحه ای میشی که چند قسمت داره که توی هر کدوم یه عدد نوشته شده و بالای هر کدوم از قسمت ها، یه level نوشته شده.
شما باید نوشته مربوط به level 10 رو صفر کنید و save کنید.
بقیه رو هم چشم. ایشالله به زودی.
آقا شهاب من امتحان کردم اگه به هیچ جایی هم دست نزنی همون مشکل برات به وجود میاد .
چه مشكلي؟؟؟من هم به خدا به جاييش دست نزدم.يعني مشكل دار شد گوشيم![]()
من گوشيم d600 ولي rx vol نداره براي همين گفتم متوجه نشدم.همه گزينه هارو هم ديدم به اين اسم نبود
آقا من که کف کردم - ادامه بده
قبلا هم گفته بودم مال من D900 هست و کلی از کدهای تاپیکهای قبل روش کار نکرد ولی اینها جواب داد .
من خودم دی820 و دی900 داداشم رو امتحان کردم، جواب داده.
اگه اینطوره که شما میگید، پس این کد ها لابد روی دی600 جواب نمیده.!! (چی بگم دیگه؟)
این روزا یکم حال و حوصله ندارم (بازم فکر و خیال این زندگی لامصب، حس رو از وجودم گرفته) ایشالله به زودی بازم میام چیزای جدیدتر رو میگم.
![]()
اتفاقا روی d600 امتهان کردم خیلی خوب جواب میده
در ضمن اگه عدد level 10 رو به جای 0 روی 1 بذاریم بهتر جواب میده چون هم صدا به اندازه کافی بلنده هم کیفیت صدا زیاد پایین نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)