اگه می شه قیمت F700 رو بگید ؟
اصلا این مدل وارد ایران شده و اگه نشده کی وارد می شه؟![]()
اگه می شه قیمت F700 رو بگید ؟
اصلا این مدل وارد ایران شده و اگه نشده کی وارد می شه؟![]()
جانم نديديم مثل اين كه نيومده.شهاب به دادمون برس.
F700 یه محصول ویژه و در واقع اولین گوشی 3G صفحه لمسی با دوربین 5 مگ هست.
رقیب سرسختی برای N95 و همچنین شاید رقیبی هم برای Apple iphone باشه.
هنوز ریلیز نشده و بعد از ریلیز شدن هم خدا می دونه که چه موقع به ایران برسه.
همونطور که قبلاً گفتم سامسونگ بازارهای بهتری در دنیا داره که اول سعی می کنه به اونا برسه. خاورمیانه احتمالاً آخرین جایی هست که سامسونگ بهش توجه داره.
![]()
فکر اومدن این گوشی ها رو از سر بیرون کنید . این گوشیهای برای اروپا ساخته میشه .
جون من نگو قلبم خط خطي شد.واقعا" پس بگو آخر بدبختيم.يكي محكم بزنه تو كله من.نه نزنه شوخي كردم من تا دو سال ديگه ميخوام برم پس اونجا ميخرم.بگيد انشالاه.
این گوشیا یا ماله خود کره هستش یا ماله اروپا . یعنی واقعا شما نمیدونستید سامسونگ آشغالها رو اینور میفرسته ؟؟؟ اگه اون گوشیای اصلی رو بفرسته چی میگید ؟؟ مثلا همین اف 300 و اف 500 دیگه جایی برای واکمن نمیمونه یا همین اف 700 دوربین که دیگه خداست .
متاسفانه ما داریم چوب این عربای [...] رو می خوریم.
اونا کلاً با گوشی سامسونگ حال نمی کنن. (حالا نمی دونم با چی حال می کنن) ولی به خاطر اینکه اونجا زیاد فروش نداره، ایران هم نمیاد.
ولی بازم گوشیای بیشتر اونجا میره زود تر هم به اونجا میرسه
خوب اينا اينجا نيان ما ميريم اروپا .پاسپورت رو واسه پز نخريديم كه هم ميريم درس ميخونيم هم از اينا فيض ميبريم خودش هم با امكانات ارتباطي اونجا اين عربا هم برن همون ملخاشون رو بخورن.اصلا" از اين امير نشينا خوشم نمياد.بدبختيم ديگه.
چه جالب من - من نمیدونستم...
همیشه فکر میکردن چون پارس قائم داریم تو ایران همیشه وقتی ریلیز میشه همزمان با جاهای دیگه میاد ایران...
یعنی d830 من آشغاله ؟؟؟؟؟؟
مرسی از خبرت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)