تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست كمك فوري از متخصصان وارد در انتخاب قطعات سخت افزاري و كارت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض درخواست كمك فوري از متخصصان وارد در انتخاب قطعات سخت افزاري و كارت

با عرض سلام و خسته نباشيد.

از همه متخصصان وارد در سخت افزار و كامپيوتر لطفا كمك كنند.

من مي خواهم تلويزيون وصل كنم به كامپيوتر و شبكه هاي تلويزيوني را داشته با شم از مانيتور ببينم.من به چه چيزهايي نياز دارم(به چه كارت تي وي نياز دارم).

در مورد انتخاب يك مادربورد لطفا كمك كنيد.

در مورد انتخاب كارت صدا نيز كمك كنيد.

لطفا بهترين قطعات با قيمت مناسب را بگوييد.

لطفا قيمت قطعات را نيز بنويسيد.

لطفا راهنمايي كاملي بكنيد.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

کارت Tv به نظر من پینایکل بگیر.
    مادر بورد فقط سری S از گیگابایت که حدود 70000 تومانه.

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه کم سوالت گنگه چون گفتی که تلویزیون رو می خواهی وصل کنی به کامپیوتر

تا اونجایی که من خبر دارم فقط تلویزیون های خیلی جدید ( بالای 700 تومن ) می تونن به کامپیوتر وصل بشن

اگه هم می خوای تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کنی یک کابل S-Video لازم داری که یه سرشو به کارگ کرافیک

کامپیوتر و سر دیگه شو به تلویزیون وصل کنی البته قبلش باید حتما هم رایانه و هم تلویزیون خاموش باشند

ولی اگه منظورت اینه که شبکه های تلویزیونی رو بر روی صفحه نمایش کامپیوتر داشته باشی ( بدون استفاده از

تلویزیون ) باید یه دونه کارت TV بگیری . بعضی از این کارت ها امکان Capture هم دارند که اونا امکاناتشون بیشتره و

باید بری از تو بازار پرس و جو کنی تا قیمت ها و امکانات انواع مختلف این کارت ها دستت بیاد

اگه رفتی بازار و دیدی فروشنده جواب الکی می ده یا به جای جواب دادن به بغل دستیش می گه یا سرشو با تلفن

گرم می کنه چی رو می فهمی ؟ فرد مورد نظر برای کسب پول به این کار رو آورده و سواد کامپیوتری یا ندارد یا در حد

زیر صفر یا در بهترین حالت 0.5 % است .

زیاد رو حرف بعضی از فروشنده ها حساب باز نکن خیلی شون که فله ای کار می کنن همون جنس مزخرف

خودشونو بهت می گن بهترینه و فلان و بهمان و نیم ساعت چرت و پرت سر هم می کنن

خودت تحقیق کنی بهتره و دیگه این که

موقع خرید سخت افزار اصلا عجله نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه کم سوالت گنگه چون گفتی که تلویزیون رو می خواهی وصل کنی به کامپیوتر

تا اونجایی که من خبر دارم فقط تلویزیون های خیلی جدید ( بالای 700 تومن ) می تونن به کامپیوتر وصل بشن

اگه هم می خوای تلویزیون رو به کامپیوتر وصل کنی یک کابل S-Video لازم داری که یه سرشو به کارگ کرافیک

کامپیوتر و سر دیگه شو به تلویزیون وصل کنی البته قبلش باید حتما هم رایانه و هم تلویزیون خاموش باشند

ولی اگه منظورت اینه که شبکه های تلویزیونی رو بر روی صفحه نمایش کامپیوتر داشته باشی ( بدون استفاده از

تلویزیون ) باید یه دونه کارت TV بگیری . بعضی از این کارت ها امکان Capture هم دارند که اونا امکاناتشون بیشتره و

باید بری از تو بازار پرس و جو کنی تا قیمت ها و امکانات انواع مختلف این کارت ها دستت بیاد

اگه رفتی بازار و دیدی فروشنده جواب الکی می ده یا به جای جواب دادن به بغل دستیش می گه یا سرشو با تلفن

گرم می کنه چی رو می فهمی ؟ فرد مورد نظر برای کسب پول به این کار رو آورده و سواد کامپیوتری یا ندارد یا در حد

زیر صفر یا در بهترین حالت 0.5 % است .

زیاد رو حرف بعضی از فروشنده ها حساب باز نکن خیلی شون که فله ای کار می کنن همون جنس مزخرف

خودشونو بهت می گن بهترینه و فلان و بهمان و نیم ساعت چرت و پرت سر هم می کنن

خودت تحقیق کنی بهتره و دیگه این که

موقع خرید سخت افزار اصلا عجله نکن
    کاملا حرف این دوستمون درسته . من یه کارت Leadtek winfat tv2000 ex expert را برای دیدن تلویزیون و کپچر به شما پیشنهاد می دهم با قیمت 43 و دوسال گارانتی آواژنگ و ساپورت ویستا. درباره مادربرد گیگابایت سری S

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •