دوستان سلام عرض شد :oops:
آيكون language bar يهو ميپره وقتي كه از كنترل پنل ميارمش بعد از يه مدت دوباره ميپره!!!بدون اينكه دستكاري بشه!چي كار با يد كرد؟
ويندوزم xp media centre SP2 هستش.
ممنون از زحمات همتون.![]()
دوستان سلام عرض شد :oops:
آيكون language bar يهو ميپره وقتي كه از كنترل پنل ميارمش بعد از يه مدت دوباره ميپره!!!بدون اينكه دستكاري بشه!چي كار با يد كرد؟
ويندوزم xp media centre SP2 هستش.
ممنون از زحمات همتون.![]()
سلام...منم همین سوالو یه بار دیگه پرسیده بودم!! کسی جوابمو نداد ولی...خدا کنه اینجا یکی جواب بده!! من هم سیستم عاملم XP SP1 هستش!! ولی من یادمه که وقتی Visual Studio 6.0 Enterprise Edition رو نصب کردم ..این مشکل شروع شد!!! ولی چند روز پیش اونو UnInstall کردم و Visual Studio .Net 2003 نصب کردم که مشکلم مرتفع شد خدا رو شکر..ولی هنوز خیلی کنجکاوم بدونم چرا اونطوری شده بود!!! قشنگ هر بار که سیستم میومد بالا باید میرفتم KeyBoard فارسی رو دوباره Add میکردم!!! جل الخالق!! :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:
یا هشت. :mrgreen:
بازم سلام :mrgreen:
يعني هيچكي نيست جواب اين سوال ما رو بده! :cry:
نوشته شده توسط Sadjad Sharifian
سلام!! آقا منم فکر میکردم که مشکلم حل شده!!! حالا نگو نشده![]()
میدونین...بعد از اینکه Net. رو نصب کردم...تا یکی دوبار که سیستم بالا میومد همه چی درست سره جاش بود...که دوباره دردسر شروع شد و الآن بازم هر بار که سیستم میاد بالا کیبورد فارسی رو باید دوباهر نصب کنم که قادر به Type فارسی باشم!!!! شما رو بخدا یکی به دادمون برسه!! آخه یعنی چی؟!!
چرا باید اینطوری باشه؟! :roll:
یا علی.
آي ملت يكي به داد ما دو تا برسهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
آقا سلام!! یه مشکل دیگه هم به مشکلات عدیده من اضافه شده!!
از وقتی که شروع کردم با Firefox دارم کار میکنم!! دیگه تو Web حرف ÷ ندارم! (j) !! یعنی ر با سه تا نقطه :mrgreen:
یعنی رو کیبورد که نوشته ÷ بجاش پ مینویشه!! و دکمه اصلی پ که تو خود IE پ هستش اینجا این تقسیمرو میزنه!! (÷)!!!
آقا میدونین جریان چیه؟! ما اصلا شانس نداریم آقا جون :!: :|
سلام
من هم دقیقا یه مشکل اینجوری دارم
اولا چند روز بود کهlanguag bar من اصلا توی تولبار پیدا نبود ولی امروز دیدم پیداش شده ولی هرچه تیک کنار اونا میزنم تا فعال بشه تیک نمیخوره وفعال هم نمیشه از دوستان راهنمائی میخوا م
حالاشدیم 3تا
:( دوستان به كمكتون احتياج داريم!كمك! :(
شما فعلا اينو دانلود كن مشكلت حل مي شه احتمالانوشته شده توسط Sadjad Sharifian
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Soda جان..آقا مرسی از توجهت ..ولی متاسفانه Link خرابه مثل اینکه!!! در مورد مشکلات بعدی هم دوستان اگه اطلاعی ندارن یه مرجعی هم اگه معرفی کنن که اونجا مطرح کنیم سوالمونو خیلی خوب میشه! دمتون گرم.
یا علی.
عزت زیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)