تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ارتبطات incoming

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض ارتبطات incoming

هر كس در اين باره چيزي مي دونه ممنون مي شم راهنمايي كنيد.

پروفشنال mkoleiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

شما در مورد چی چیزی از این نوع ارتباط میخواین بدونید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    Incoming جزء Network Connections است ، فقط فرقش با اتصال Dial-Up که شما با کلیک بر روی آن هر موقع دلت خواست (البته نه هر موقع!!!) مثلا به اینترنت وصل می شوی ، اینست که با کلیک بر روی آن نمی توان به جایی وصل شد ، ولی شما با درست کردن این نوع Connection به دیگران اجازه می دهی که هر وقت دلشان خواست (البته نه هر موقع!!!) به کامپیوتر شما وصل شوند .

و انواع مختلف MODEM ,PORT PARALLEL,PORT SERIAL و... دارد.
    Last edited by Esikhoob; 17-04-2007 at 22:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    ببينيد من اين نوع ارتباط را برقرار كردم ولي وقتي از يک طرف به طرف دیگر ping می فرستم جواب نداده و request timed out می دهد. من در مورد اینکه یوزر و پس وردی که در کانکشن ساخته شده می دهیم و اینکه این دو (یوزر و پس ورد ) در کامپیوتری که تماس می گیرد و طرف دیگر ، چه نقشی دارند، مشکل دارم و اینکه کجا باید تعریف شده باشند. اینکه کدام سمت remote desktop user باشند. و آیا در تب remote طرف مقابل لازم است تعریف شوند یا نه . مشکلاتی از این قبیل . من به درست برقرار کردن این ارتباط نیاز جدی دارم . اگه کمکم کنید بسیار بسیار ممنون می شوم. ایمیل من هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه مطلب طولانی دارید که کمکم می کنه لطفا میل بزنید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب ، علاوه بر آن یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگویم :

Remote Desktop و Incoming Connection دو موضوع جدا است. Remote Desktop یک برنامه است که روی هر نوع شبکه دیگری هم علاوه بر شبکه Dial-Up (تلفنی)کار می کند .

البته خودم در این موضوعات زیاد وارد نیستم ولی میدانم در طرفی که شما Incoming درست کرده اید ، حتما لازم نیست از Userهای پیش تعریف شدهِ Windows ، مانند Remote Desktop Help Assistant Account استفاده کنید ،میتوانید هر User و Passwordکه دلتان خواست با استفاده از Newدر همان صفحه درست کنید.
    البته شاید استفاده از این User خاص مزایایی داشته باشد ، که اگر کسی می داند بگوید.

جالب است بدانید که User Account های خود ویندوز (آنهایی که هنگام ورود به Windowsمیزنید)، نخچی نیستند.اگر شما Accountی که در کامپیوتر اولی دارید با آن کار میکنید Administrator باشد ،در تب remote طرف مقابل فقط لازم است که تیک (Allow Users to connect Directly to this computer) را قبلا زده باشید، و چیزی لازم نیست تعریف شود.

جالب است بدانید که من یکبار همین کار شما را می خواستم بکنم و در برنامه RemoteDesktop ، نام کامپیوتر مقابل را میزدم ولی اتصال برقرار نمیشد(قائدتا باید کار کند) ، ولی وقتی IP طرف مقابل را زدم وصل شد.
    Last edited by Esikhoob; 20-04-2007 at 13:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •