کامپیوترم ویروس New folder گرفته .....چه جوری حذفش کنم ...با کدوم آنتی ویروس![]()
کامپیوترم ویروس New folder گرفته .....چه جوری حذفش کنم ...با کدوم آنتی ویروس![]()
دوست عزیز من هم چند روز پیش به این مشکل برخوردم و با بیشتر آنتی ویروس ها از قبیل پاندا و نورتون و کاسپری و...
امتحان کردم چنین ویروسی رو نشناخت و ناچار شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم ولی تو یه جایی خونده بودم که میشه از رجدیت پاکش کرد و ویروس یاب nod هم می تونه پاکش کنه حال شما اگه این ویروس یاب دارین یه تستش بکن ببین
پاک نمیشه
سلام.دوست من به اين صفحات مراجعه كن.اميدوارم كه مشكلت حل بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
والله نمیدونم مشکل دوستان کجاست ؟
اصلا نیازی به نصب ویندوز نیست .
من هم با Bitdefender و هم Zonealarm (البته واسه ویروس یابی Zonealarm رو ترجیح میدم) این ویروس رو پاک کردم .
فقط قبل از شروع به ویروس یابی ، گزینه System Restore رو غیر فعال کنین .
با Avg از همه راحت تره. آنتی ویروس Avg رو نصب کن بهترین آنتی ویروس و البته بسیار سریع
بهترین انتی ویروس برای پاک کردن این ویروس Node 32 هسا من تستش کردم 100% جواب میده .
موفق باشید
برای پاک کردن انتی ویروس avg , nod 32 را نصب کنید هر دو این کار را می کنند
NOD32 - Kaspersky - AVG - Norton 2007
آنتی ویروسهای فوق این ویروس را شناسایی کرده اند.
سلام از آنتی ویروس jeefoo اگه درست نوشته باشم هم می توانی استفاده کنینوشته شده توسط behnam hashempour5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)