تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: لطفا این 3 سیستم را از لحاظ برتری در سرعت مقایسه کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

2 لطفا این 3 سیستم را از لحاظ برتری در سرعت مقایسه کنید

با سلام.
    دوستان لطفا این 3 تا سیستم رو با هم مقایسه کنید و از لحاظ برتری در سرعت به ترتیب بهم بگین. کدوم پر سرعت تر است و برنامه های کاربردی از جمله Office رو با سرعت و راحتی بیشتری اجرا می کند؟

سیستم اول : PC Desktop
    Cpu :Intel Pentium 4 2.4 Ghz
    Ram : 256

سیستم دوم : PC Desktop
    Cpu : AMD 2800 Athlon XP 2.08 Ghz
    Ram : 1024

سیستم سوم : Notebook
    Cpu : Intel Core 2 Due 2 Ghz

من خودم این طور در نظر گرفتم :
    1- سیستم سوم ( با این که NoteBook هست اما چون دارای CPU دو هسته ای Core 2 Due هست ارجحیت دارد)
    2- سیستم اول ( چون دارای CPU با سرعت 2.40 هست)
    3- سیستم دوم( چون دارای CPU از نوع AMD است اما 2 گیگ هست در مقایسه با سیستم اول کم تر است)

اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح نمایید.
    ضمنا با توجه به نوع CPU سیستم دوم آیا 2.08 نشان داده شده در قسمت System درست است یا 2.8 ؟

با تشکر.
    Last edited by Reza_Sadeghi; 12-04-2007 at 10:01.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

با سلام.
    دوستان لطفا این 3 تا سیستم رو با هم مقایسه کنید و از لحاظ برتری در سرعت به ترتیب بهم بگین. کدوم پر سرعت تر است و برنامه های کاربردی از جمله Office رو با سرعت و راحتی بیشتری اجرا می کند؟

سیستم اول : PC Desktop
    Cpu :Intel Pentium 4 2.4 Ghz
    Ram : 256

سیستم دوم : PC Desktop
    Cpu : AMD 2800 Athlon XP 2.08 Ghz

سیستم سوم : Notebook
    Cpu : Intel Core 2 Due 2 Ghz

من خودم این طور در نظر گرفتم :
    1- سیستم سوم ( با این که NoteBook هست اما چون دارای CPU دو هسته ای Core 2 Due هست ارجحیت دارد)
    2- سیستم اول ( چون دارای CPU با سرعت 2.40 هست)
    3- سیستم دوم( چون دارای CPU از نوع AMD است اما 2 گیگ هست در مقایسه با سیستم اول کم تر است)

اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح نمایید.
    ضمنا در صورت درست بودن فرضیه ام به موارد متناقص برخوردم. به خصوص در مورد سیستم اول 2.40 و سیستم سوم NoteBook .
    ضمنا با توجه به نوع CPU سیستم دوم آیا 2.08 نشان داده شده در قسمت System درست است یا 2.8 ؟

با تشکر.
    سیستم اول بخاطر رم 256 همون اول از دور خارجه!

میمونه دومی و سومی!

تکلیف مشخصه! اول Core2 بعد هم AMD...

اطلاعات رو دقیق ننوشتی! ولی با احتمال زیاد میشه گفت Core2 بعد هم AMD..........

کارایی سیستم به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره که شما ذکر نکردید!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مرسی از Reply ات.
    حقیقتش من هم با نظرت موافقم اما....در مورد سیستم دوم و سوم....طبق صحبت های شما سیستم AMD 2 Ghz نسبت به Pentium 4 2.4 Ghz بهتر هست و با این که Ram‌ اون 256 هست از دور خارج دونستینش.
    اما تجربه استفاده کلی من نشون داد که دقیقا برعکسه.
    من از طرفداران AMD‌ هستم اما کار با سیستم 2.4 Ghz راحت تر و روون تر بود. بااین که از این سیستم به عنوان یک سیستم گرافیکی استفاده میشد و انواع برنامه های سنگین گرافیکی به علاوه office نصب شده بود و سیستم AMD 2.08 Ghz جهت استفاده اینترنتی تهیه شده و فقط یه Office داشت.
    برنامه های 2.4 ghz اینتل بر خلاف تصورم و بر خلاف این که فکر می کردم کارهای گرافیکی روی AMD راحت تر جواب بده اما تفاوت در سرعت اجرای برنامه های Office کاملا مشهود بود.
    برای ارزیابی دقیق تر بهتره یه چه موارد دیگه ای هم اشاره کنم؟
    به خاطر این تناقض دچار تردید شدم و خواستم این جا هم مطرح بشه و دوستان نظرشونو بگن.

در مورد Core due هم که کاملا واضح هست و شما هم تایید کردین.

با تشکر.
    Last edited by Reza_Sadeghi; 11-04-2007 at 23:05.

حـــــرفـه ای MB_Danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

سلام ...

تاپیک به بخش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " منتقل گردید .

موفق باشید .

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از Reply ات.
    حقیقتش من هم با نظرت موافقم اما....در مورد سیستم دوم و سوم....طبق صحبت های شما سیستم AMD 2 Ghz نسبت به Pentium 4 2.4 Ghz بهتر هست و با این که Ram‌ اون 256 هست از دور خارج دونستینش.
    اما تجربه استفاده کلی من نشون داد که دقیقا برعکسه.
    من از طرفداران AMD‌ هستم اما کار با سیستم 2.4 Ghz راحت تر و روون تر بود. بااین که از این سیستم به عنوان یک سیستم گرافیکی استفاده میشد و انواع برنامه های سنگین گرافیکی به علاوه office نصب شده بود و سیستم AMD 2.08 Ghz جهت استفاده اینترنتی تهیه شده و فقط یه Office داشت.
    برنامه های 2.4 ghz اینتل بر خلاف تصورم و بر خلاف این که فکر می کردم کارهای گرافیکی روی AMD راحت تر جواب بده اما تفاوت در سرعت اجرای برنامه های Office کاملا مشهود بود.
    برای ارزیابی دقیق تر بهتره یه چه موارد دیگه ای هم اشاره کنم؟
    به خاطر این تناقض دچار تردید شدم و خواستم این جا هم مطرح بشه و دوستان نظرشونو بگن.

در مورد Core due هم که کاملا واضح هست و شما هم تایید کردین.

با تشکر.

عجیباً غریبا اگه سیستم دوم َAMD سالم باشه مسلماً بهتر از اولی کار می کنه. بدون شک.

256 مگ رم و کارهای گرافیکی!!!

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مورد فوق رو من قبلا دیدم حتی موقع نصب office با قطعات کاملا مشابه هم سرعت دستگاههای AMD پایینتره من فکر میکنم این یک مشکل کاملا نرم افزاری داخل خود office است البته کلا تعداد کمی از نرم افزارها اینگونه اند حتی بعضی از نرم افزار ها با سیستم AMD کار نمیکنه یا نصب نمی شه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این موضوع واقعا برام عجیب هست.
    به همین دلیله که برای سرعت یک سیستم اولین گزینه رو نوع و سرعت CPU در نظر می گیرم بعدش کارکرد Ram.
    سیستم AMD سیستم Desktop خودم هست و همون طور که اشاره کردم نرم افزارهای زیادی روش نیست و استفاده از اون صرفا به واسطه وب گردی هست اما سیستم اول پنتیوم 4 با سرعت 2.4 سیستم محل کار هست و پر از نرم افزارهای گرافیکی و سنگین و نوت بوک هم که نوت بوکه با یه چند تا Game و Office نصب شده.
    من هم تا همین چند وقت قبل درست مثل شما فکر می کردم اما کار تجربی و وسواس و توجه بیش از حد و مقایسه این سیستم ها با هم باعث شد نظرم به اون شکل عوض بشه.

از این که این گفتگو به بخش مناسب منتقل شد و همچنین از نظر همگی دوستان خوبم متشکرم.
    Last edited by Reza_Sadeghi; 12-04-2007 at 10:03.

داره خودمونی میشه rezabush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ‌‌‌‌‌‌shiraz

پيش فرض

آقا رضا كاملا درست نوشتي اول نوت بوك دوم اينتل سوم اي ام دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حتي اگر سيستم اول و دوم رم يکساني داشتن سيستم دوم بهتر بود
    AMD آتلون به مراتب بهتر از p4 هست ؛ تا همين ديروز يه سيستم P4 با سي پي يو 2.8 پيشم بود با وجود اينکه گرافيک اون بهتر بود سيستم آتلون 2.5 بهتر جواب ميداد حتي چند گيم رو P4 نصب کردم که به زور بالا ميومد در حالي که رو آتلونه خيلي بهتر بود
    تو برنامه هاي ديگه هم مثل تبديل و کپچر بازآتلون بهتر بود
    مادر برد هر دو هم ASUS و گرافيک براي آتلون 5200 با رم 128 و براي p4 گرافيک 5500با رم 256
    شما نميتوني به اين شکل مقايسه کني اينکه سيستم شما با CPU آتلون ضعيف تر از P4 جواب ميده ميتونه دلايل ديگه اي داشته باشه
    از طرف ديگه معلومه که CORE DUE بايد بهتراز هر دو باشه ؛ اينکه ديگه چشم بسته زير ابي رفتنه !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه خودم اینتلی هستم ولی من amd رو بیشتر از اینتل ترجیح می دم بخصوص که الان این ای ام دی به مراتب بهتر از اون اینتل هست از ظر فرکانس نه ولی ادلون خیلی برتری ها نسبت به اینتل پنتیوم داره !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •