تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: چه جوری با Gprs حال کنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض چه جوری با Gprs حال کنیم؟

بابا ملت هاج و واج شدن با این همه حرفای ضد و نقیض.بجای اینکه بیاید از معایب و مزایای ایرانسل بگید و هی تو سر و کله ی هم بزنید و از تعرفه ی بالای اینترنتش شاکی بشید بیاید فرهنگ استفاده از این سرویس رو به بقیه یاد بدید.هر چیزی واسه خودش قانونی داره.باید درست استفاده کردن رو یاد بگیریم و به بقیه یاد بدیم.تجربه ی من از 10 اسفند تا حالا اینی شده که میخوام براتون بنویسم.تو چند مرحله ی ساده میتونید از این سرویس جذاب که شاید یکی از مهمترین دلایل شما واسه خرید ایرانسل بوده کمال استفاده رو ببرید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی اول

اولین کار اینه که بیایم ببینیم ما چه انتظاراتی از این سرویس داریم

من خودم می خوام:

1.هروقت به یه سایتی نیاز پیدا کردم بتونم بهش دسترسی داشته باشم.
    2.هروقتی و هر کجا که خواستم ایمیلمو چک کنم.یا ایمیل بفرستم.
    3.هروقت که حواستم برم تو یاهو مسنجر و آفامو چک کنم یا واسه دوستام آف بزارم.مطمئنا حالیم میشه که با این دکمه های موبایل نمیتونم نیم ساعت چت کنم.
    4.اگه یه وقت به یه برنامه یا بازی یا عکس چه میدونم یه آهنگ یا یه کلیپ احتیاج داشتم بتونم دانلودش کنم.البته تا وقتی که به کامپیوتر دسترسی داشته باشم به هیچ وجه با موبایل این کارو انجام نمیدم.
    5.هرکسی با توجه به نوع کارش به یه سری سایتهای خاص سر میزنه.منم دوست دارم موضوع مورد علاقه ام رو از طریق موبایل دنبال کنم.
    6.هر فردی نیاز به سرگرمی داره منم دوست دارم سایتها یا ایده های سرگرم کننده مربوط به موبایل رو پیدا کنم و خلاصه حال کنم.

این انتظارات من از این سرویس بود.که پاسخ تمام این نیازها رو پیدا کردم.که در ادامه با هم مرور میکنیم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی دوم

اولین وسیله برای اتصال به اینترنت یه مرورگر خوشدسته.مرورگر گوشی زیاد خوب نیست.تنها گزینه ی قابل اعتماد هم مینی اپراست.پس پیش بسوی اپرا.
    اپرا هم سریعتره هم قشنگتره هم حجم صفخات رو نشون میده هم قابلیتهاش جالبه.تنها ایرادش اینه که با فارسی مشکل داره.پس برای دیدن صفحات فارسی باید از مرورگر گوشیتون استفاده کنید.در ضمن اگه میخواید یه صفح رو سیو کنید بازهم با اپرا نمیتونید.در کل داشتن اپرا برای لذت بردن از اینترنت چه تو کامپیوتر چه تو موبایل الزامیست!!1

برای دانلود اپرا وارد لینک زیر میشید و بعد از تعیین مدل گوشیتون لینک دانلود رو دریافت میکنید.در ضمن نسخه ی سیمبیان اپرا پولیه.ولی نسخه ی جاوا کاملا مجانیه.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

اعتراض به گرونی این تعرفه به این خاطره که دوستان انتظار دارن از gprs به جای adsl استفاده کنن!!!
    اینجوری که نمیشه آخه.

تازه تعرفه جدید کیلوبایتی 15 ریال تصویب شده.
    سایت بازتاب نوشته بود.
    من هم اینجا نوشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ShahabSAMSUNG; 09-04-2007 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی سوم

خوب حالا وقتشه که ایمیلمونو چک کنیم.برای این کار دو راه دارین یکی استفاده از آدرسهای اینترنتی و دیگری استفاده از برنامه های مخصوص.
    در ضمن تو همین مرحله بگم که تمام این برنامه ها و لینکها حجمشون بزور به چند کیلوبایت میرسه.

البته راه سومی هم هست که من بلد نیست و اون تنظیم قسمت ایمیل گوشی هست.هرکی بلده به ما هم بگه.

لینک یاهو:
    که البته آدرس یاهو تو اپرا هست کافیه که واردش بشید و برید به قسمت میل.که میشه همین آدرس بالایی.حالا این آدرس رو به بوکمارکتون اضافه کنید.

لینک جیمیل:
    لینک جیمیل خیلی پیچیده بود واسه همین نتونستم بزارمش.امایه برنامه به نام جیمیل هست که خیلی راحت شما رو به ایمیلتون وصل میکنه این برنامه رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.در ضمن با یک سرچ کوچیک تو جستجوگر موبایلتون میتونید لینک جیمیل رو پیدا کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی چهارم

اول اینکه آقا شهاب دمت گرم باز یکی پیدا میشه که منطقی به قضیه نگاه کنه.اما ادامه ی کار

حالا نوبت به یاهو مسنجر میرسه.بازهم برای دسترسی به یاهو مسنجر دو راه دارید یکی ادرس اینترنتی و دیگری استفاده از برنامه ی مخصوص

لینک یاهو مسنجر:
    از طریق همون آدرس یاهو که تو بوکمارکشه میتونید به این لینک دسترسی داشته باشید اما خوب حالا مینویسمش

بازهم تکرار میکنم که این لینکها و برنامه ها حجم زیادی ندارند

YAGO
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Yamess

shMessenjer

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی پنجم

شاید نیاز فوری داشته باشین به یه برنامه یا بازی یا یه آهنگ...
    سایتی که بهتون معرفی میکنم از نظر من کاملترین سایت در زمسنه ی دانلود فایلهای مربوط به موبایل هست که سایتش هم واسه موبایل ساخته شده.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی ششم

هنوز من هیچ سایت فارسی زبانی رو ندیدم که واسه موبایل ساخته شده باشه.البته اتصال به سایتهای فارسی از طریق مرورگر موبایل امکان پذیره ولی خوب خجم این سایتها بالاست.برای اتصال به سایتهای خبری میتونید از همون اپرا استفاده کنید تو بوکمارکش هم بی بی سی هست هم نیویورک تایمز هم گواردین.تازه علاوه بر جستجوگر یاهو ویکی پدیا تکنوراتی و... رو هم ساپورت میکنه.در این زمینه هیچ پیشنهادی ندارم چون واقعا سلیقه ای هست.اما چون خودم خیلی به فوتبال علاقه مند هستم این سایت رو بهتون پیشنهاد میکنم:
    تو این سایت میتونید از نتایج آخرین بازیهای برگزار شده ی فوتبال در اقصی نقاط جهان باخبر بشید و حتی نتایج رو بطور همزمان دنبال کنید.جون میده واسه وقتایی که 4 تا فوتبال همزمان پخش میشه و تلویزیون یکیشو پخش میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض مرحله ی هفتم

دوست دارم این مرحله رو جدی بگیرید و همکاری کنید.
    خوب چه جوری سرگرم بشیم؟
    -جوک بخونیم
    خوب یه سرویس راه انداختم واسه ی این کار که تو تاپیک زیر کاملا توضیح دادم:

-وبلاگ نویسی کنیم
    -چه جوری؟
    -اینجوری:
    براي اين كار بايد اول توييتر كار (twitter) باشيد ،توييتر سايتي است كه هركسي مي‌تواند در ان عضو شود.سپس شما مي‌توانيد پيامهایي به طول 140 كلمه در هر نوبت بنويسيد.اين كار بسيار شبيه نوشتن SMS هست.البته این یکی از قابلیتهای تویتر هست.
    خب با توييتر چكار مي‌شود كرد؟ يك اكانت در توييتر درست مي‌كنيم و در آن فقط جوك وارد مي‌كنيم.مي‌شود يك مخزن بزرگ از جوك! (مثلا به آدرس jokeiran.twitter.com)
    در سايت 30boxes يك نرم‌افزار موبايل برای توييتر ساخته شده كه پست‌های توييتر را به موبايل وارد مي‌كند.لينك آن .
    روش كار:از موبايل خود به آدرس فوق مي‌رويد.در باكس مربوطه آدرس اكانت توييتر را وارد مي كنيد(بر طبق مثال بالا iranjoke ).حالا دكمه twapper را مي‌زنيد.تمام پستهای آن كه شامل sms های جوك هست به موبايل شما سرازير مي‌شود!

خوب حالا هرکسی میتونه بره توی این سایت عضو بشه و بعد نام کاربریشو تو این تاپیک قرار بده تا بقیه استفاده کنن.
    مثلا یکی اخبار روز رو بنویسه یکی جوک یکی هم اخبار فوتبال و... .
    منتظرتون هستیم
    راستی قراره ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خودشو معرفي كنه.

ببینم چقدر توییتر کار از شما بوجود میاد

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

یه امکان هم مثل اینکه persianblog راه انداخته که بتونی با موبایل وبلاگ بنویسی ولی فکر کنم اون با SMS باشه و ربطی به gprs نداشته باشه.

نوشته هات مفید و جالب و منتقی هستن. خوشم اومد. ادامه بده.

(تا اینجا میاین، تاپیک رو باز می کنین، مطالب رو می خونین، واسه دلگرمی نویسنده اش هم که شده، یه چیزی بگین)

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •