تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 95

نام تاپيک: كسي با ان95 كار كرده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

9 كسي با ان95 كار كرده؟؟؟

سلام دوستان آيا كسي ان95 خريده يا باهاش كار كرده؟ به نظر شما اين گوشي با اين قيمت وحشتناك ارزش خريدن داره؟ با اين پول راحت ميشه يه كامپيوتر با يه گوشي با كلاس خريد...ولي خوب ان 95 يه چيز ديگست. كلاسش و كاراييش آدم رو مي كشه به طرف خودش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

بد جوري تو كف اين گوشي هستم .گوشي 6630 داشتم فروختم به اميد اين گوشي البته اول مي خواستم ايميت جمين بگيرم به خاطر صفحه بزرگش و صفحه لمسي و ويندوز موبايل ولي بعد ديدم ارزش نداره اخه كيفيت صداش پايين و دوربينش هم زياد قوي نيست...ولي قيمت ان95 كي مناسب ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزيز من خر پول تر از همه ي شماها هستم جوري كه كمتر از يه تومن برا گوشي خرج نكردم ولي نتيجه رو بهت گذارش كنم: همه ي گوشي ها يكي هستند لااقل توا ياران. تا20 سال ديگه هم نمي توني از امكانات موجود تو ان95 تو ايران استفاده كني تا 20 سال ديگم كه گوشيت تو دستت باد مي كنه بدرد نمي خوره . كهنه مي شه . جديدترش مياد. بي خودي پول خودتو حروم گوشي نكن.لامذهب لنزشم كاور نداره مي بيني؟؟؟؟؟!!!!!!! چه كار احمقانه اي كرده اين نوكيا؟؟؟؟درسته 5 مگاپيكسله ولي زومش اپتيكال نيست ديجيتاله زياد ارزش نداره در برابر يه دوربين ديجيتالي. بري يه دوربين ديجيتالي باحال حرفه اي به پول ا95 بخري بهتره حتي مي توني يه گوشي با كلاس هم بخري به خدا مثل برادر بهت مي گم بي خودي پول حروم گوشي نكن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام تي موبايل...انگار به بقيه مزيتهاش توجه نكردي؟؟؟
    درسته بعضي خصوصياتش تو ايران فقط براي تو سايتا نوشتن خوبه ...ولي عزيز صفحه بزرگش با اون كيفيت 16 ميليون رنگ كه تو ايران ميشه استفاده كرد ...صداي 3 بعدي با كيفيت عالي ...فيلمبرداري خوب ..من دوربينشو براي فيلمبرداري مي خوام وگرنه همون 1.3 مگا پيكسل 6630 هم براي عكس كافيه...درسته جلو ايديم نوشته 4 پست ولي من از اونايي هستم كه نهايت استفاده تخصصي رو از موبايل مي كنم...و مدتهاست تو اين فرومها هستم البته با ايدي مختلف...ضمنا من از اون احمقام كه اگه از چيزي خوشم اومد ديگه بايد بگيرمش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض هنوز كسي ان 95 نخريده

بابا بچه پولدارا پس كي مي خوايد بخريد؟
    دوست دخترم از دوبي گرفته ولي چيزي از گوشي زيا دحاليش نيست تا 2 ماه ديگه هم نمياد لعنتي ...اگه اومد خرش ميكنم ازش مي گيرم چند روزي ولي تا اون موقع

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مان 8800 داشتم ان73 و ان70 و پي 990و دبيلو800 وچندتا گوشي گرون قيمت ديگه كه بالاي يه مليونن هركدوم و بنا بهيه علتي شخصي اسم اونا رو نمي نويسم ولي خوب الا چي؟ كدوم ارزش داره؟؟؟؟
    فكر كنم 8800 خوشگل و خوشدت باشه ولي كمي سنگينه
    الانم ان73 مي خوام بگيرم حالشو ببرم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

بله درسته كه هر گوشي كه اول مياد تو بازار قيمتش بالاست و در زمان خودش بهترينه ولي قبول كن كه نمي شه منتظر موند كه يك سال بعد يه گوشي ارزون بشه چون ديگه اون موقع خريدنش ارزشي نداره ديگه از چشم ميوفته. اگه يادتون باشه يه زماني 6600 بهترين بود .يادمه وقتي 6630 اومد اولا 400 و خورده اي بود مي گفتن ديگه اندشه ...بله د 95 هم يه زماني قديمي ميشه ولي مطمعن باش تا سالها تو بورس مي مونه...
    6630 كه من فكر كنم سه سال پيش همون اول كه اومد 460 تومان گرفتم الان ديگه تو رده دوم گوشيهاي موبايله ولي هنوز هم گوشي خوبيه تو رده خودش ولي قبول كنيد ان 95 يه گوشي كامله

اگه نباشه جاش خالی می مونه KINGTATu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    IRAN - Tehran

پيش فرض

شما می خوای پول به یه گوشی بدی که خودت با اون حال کنی نه دیگران ، فکر حال خودت باش نه فکر چشم بقیه ... .

داره خودمونی میشه majid289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بهشت زمینی خدا

پيش فرض

شما می خوای پول به یه گوشی بدی که خودت با اون حال کنی نه دیگران ، فکر حال خودت باش نه فکر چشم بقیه ... .
    اگه نظر ديگران براش مهم نبود تايپييك نميزد ويه راست ميرفت ميخريد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض موضوع فراموش نشه

دوستان عزيز من نگفتم نظر بديد كه بخرم يا نه؟ من مي گم كسي با اين گوشي كار كرده يا نه؟؟؟؟؟؟

من بيشتر از هر كسي در مورد اين گوشي تحقيق كردم ولي قبول كنيد كه شنيدن كي بود مانند ديدن

دوستاني كه با اين گوشي كار كردن يا از كسي شنيدن در موردش لطف كنن نظر بدن كه آيا واقعا همينطوري هست كه دربارش گفته ميشه؟

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •